Tyan Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 http://tower.t16.ds.pwr.wroc.pl/~cs/3DMark03.exe -miałem max łącza ~120KB/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 heh 18% mam moze do jutra sciagne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Mi jakims cudem z "majora giksa" zalapal transfer 30kb (wczesniej lapal po 10bajtow) juz mam 4% za 2 godziny finish :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 poczekajcie wyjda nowe sterowniki pod 3d marka 2k3 to wyniki podskaczo o 1000 markow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 4314 pkt . słabiutko , 128-bitów szyna daje o sobie znać :( http://service.futuremark.com/compare?2k3=3101 Normalnie po za 1grą to pokaz slajdów , jeszcze momentami da sie oglądać demo 4 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Ja juz sciagnołem 10 minut temu ale quwa nie miałem zainstalowanego Directxa 9.0 grrrrrrr :evil: teraz własnie naprawiam ten błąd!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 noto ładnie..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Majdan, niezly wynik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Własnie zainstalowałem Directxa 9.0 i mam za mało miejsca na dysku c: tylko 428 mi zxostalo zwała 3d mark nieche sie zainstalowac !! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyan Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Pierwsze wrażenia: Dlaczego tak ograniczyli wszystko, nic nie można ustawić. Kasa im do główek uderza- przejadą sie na tym. Demo w stosunku do '01 jest marne, nie ciekawe. Poza tym strasznie zamglone i tylko 800x600 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Mistrzu masz delyre ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ale masz wrazenia lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Popieram twoje zdanie, jedyny ciekawy element dema to koncowka w ktorej jest napisane 3dmark will return :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Podkręciłem karte do 337/330 zmieniłem Cas latency ramu do 2 cykli , w ten sposób udało mi sie uzyskać 100pkt więcej tj.4440pkt. Ps.Te dema u mnie wyglądają obrzydliwie , fujjj może to dlatego że mam TFT i standardowa rozdzielczość to 1248x1024 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Pierwsze wrażenia: Dlaczego tak ograniczyli wszystko, nic nie można ustawić. Kasa im do główek uderza- przejadą sie na tym. Demo w stosunku do '01 jest marne, nie ciekawe. Poza tym strasznie zamglone i tylko 800x600 . wiecej sie nie dalo???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 A podobno trzeba zapłacic żeby móc opublikować !! Czy może nie zarejestrowane wersje maja uboższe opisy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huball Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Sprzęt taki jak w opisie, tylko proc na standardowym taktowaniu. Wynik: 1158 8O Czas na upgrade :? . Ten zabytek :roll: sie na śmietnik nadaje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 compare w podpisie ~4500 pkt proc widze ma niewiele do gadania.. wazne jest wykrecenie grafy... narazie na golym kompie ale widze ze na kreconych po 1k wyciagaja wiecej JEDNO JEST NIEZLE :)) gf4600 wyciagaja po 1900 pkt :)) co daje ATI przewage :) GF pojawia sie ponizej 150 miejsca obecnie w compare search na futuremark oj biedne gf :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 za to GF FX wyciaga 5100 !!! Kwestia sterownikow... A wiec tak. GFX i ATi na starych drv (ati na 3.0) http://www.hardocp.com/images/articles/104...LNuhM_4_1_l.gif I na nowych. Niezle dopalili GFXa :0 bo odstawal ostro! http://www.hardocp.com/images/articles/104...LNuhM_4_4_l.gif I pomyslec ze ja wlasnie jestem na etapie modernizacji komputera :D Tak go zmodernizuje ze 1100 wyciagne. Ale walic 3D Marka komp ma dziualac w grach jako tako i byc przede wszystkim niezawodny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a i jeszcze raz <span style="color:red;">[ciach!]</span>a wszystko po 19 siadlo i forum i reszta sorry, ze nic nie pisalem a od ostatniej wizyty to sie duzo pojawilo wiadomosci, nie tracicie czasu chlopaki :D. Ale kiszka jest niesamowita teraz ciagne to mam transfer po 0,54kb/s a wczesniej ciagnolem z innego to mialem ponad 9 i juz 12% a tu zonk wylaczyli dostep do serva. Tyan nastepnym razem to siedz cicho i nie podawaj na forum publicznie serva! Oki wiec wyniki musze przyznac ze duze nie sa :?, chyba nawet 1000 nie trzpne :(. Ech chyba zostane prz 2001 bo tam wieksze liczby :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Tyan link nielzy tylko ze w polowie wywyalil komumikat ze plik nie istnieje :? A taki ladny transfer byl.... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyan Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 adres wzielem z pl.rec.gry.sprzet wiec i tak to niewiele zmienilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ok, moge sie pochwalic. dzieki cas'owi mialem go juz o 21:00 ale nie moglem sie pobawic. moj wynik jest naprawde imponujacy. 308 3dmarkow. czekam na gratulacje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Panowie ja tu zadzieram pieknie i jak zrobie to padam wynik bo az sam jestem ciekaw:):):):)0 Mam jedno pytanie bardzo wazne....JAK SIE MA FX nVidii DO 3DMARKA 2003???????????????????????????????? Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Mam jedno pytanie bardzo wazne....JAK SIE MA FX nVidii DO 3DMARKA 2003???????????????????????????????? Szacuneczek ma sie tak ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 3dmark03 i zamieszanie...... jak to spiewa kuba sienkiewi .... i wszystko to ch#@j zeby producenci sprzetu kase trzep#!li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 (...) 308 3dmarkow. czekam na gratulacje :( ja mam 153 marki :lol: :lol: :lol: zobaczymy ile bede mial na gf4 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Sprzęt taki jak w opisie, tylko proc na standardowym taktowaniu. Wynik: 1158 8O Czas na upgrade :? . Ten zabytek :roll: sie na śmietnik nadaje :D gdzie tam modernizacja, sprzęt jest OK jeszcze wystarczy długo do gierek, a nowy Mark to manipulacja żeby kupować karty zgodne z DX9, zanim DX9 wejdzie na dobre do gier to dużo czasu upłynie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ludzie podajcie jakiegos linka do tego 3dmarka wczoraj ssalem juz ciesze sie ze 100kb/s mam a tu w polowie sciagnia wywala error ze pliku nie ma:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Mnie juz trzy razy takie komunikat wywalil :evil: z trzech roznych serwerow :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...