exe1987 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Staje się czasmi coraz głośniejszy i coraz głośniejszy. Prosi się o wymiane, do tej pory nie było z nim problemów. Chciałbym kupić coś nowego i wymienić bo na chłodzenie nie narzekam. Nie ma być super wydajnie ale cicho bo komp chodzi 24/h. Chciałbym zakupić coś z http://www.4max.pl/ bo mam tam blisko, nie musiałbym płacić za przesyłkę. Cana: 30 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Freezer non-pro ma z tego co pamiętam 80 mm, więc poleciłbym coś, ale nie ma tego w 4max.pl - Arctic Cooling Fan 3 - jest cichy, nie słychać łożyska przy niskim RPM, konstrukcja zwiększa przepływ powietrza i jest tani - 10 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Lepiej moim zdaniem zamówić coś z allegro w cenie razem z przesyłka do 30zł.W 4max niema nic godnego uwagi do tej kwoty.Jak będziesz zmieniał wentylator to pewnie juz myslałes nad sposobem jego zamontowania?? ja bym polecił: ARCTIC FAN 9 Jesli zakladac coś nowego to dlaczego nie 92mm zamiast 80mm??? Konstrukcja sprawdzona z Freezera 64Pro. Cicha i z bardzo dobrym przepływem powietrza. Z założeniem tez nie powinno byc problemów. Edytowane 2 Stycznia 2007 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Tego Arctic Cooling Fan 9 mogę kupić w proline u mnie w mieście więc też nie będzie problemów. Kosztuje 13 zł więc malutko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Tak jak napisał JejoX - ten Fan 9 powinien starczyć. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jak będziesz zmieniał wentylator to pewnie juz myslałes nad sposobem jego zamontowania?? miałem a własciwie mam tego AC w serwerku ([OT]patrzyłem trzyma sie 48dni bez zwisu po zmianie z boxa :wink: ) i z tego co pamiętam można spokojnie zamontować na gwoździe bo przerwy pomiędzy finami są dosyć krótkie. można też za pomocą cienkiego drutu i owinąć go wokół HP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Akurat montaż nie będzie problemem w najgorszym wypadku zawiśnie na jakiś gumeczkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...