KAMILcom Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 jaki program do pokazywania siłę zasięgu wifi najlepiej w % i żeby automatycznie uruchamiał sie przy starcie systemu w pasku zadań im mniej skąplikowany tym lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 a sterownikach od sieciowki nie masz pokazanego zasiegu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 mam ale o to chodzi że to jest beznadzieje po pierwsze trzeba najechać myszką a po drugie wcale to nie jest dokładne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 chyba najlepszym programikiem do tego jest http://www.netstumbler.com/downloads/netst...aller_0_4_0.exe nie wiem czy można go uruchomić w pasku zadań bo nigdy nie było mi to potrzebne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 ni stumblera niewywyalisz do apska :D co to za karta?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 ni stumblera niewywyalisz do apska :D co to za karta??pewnie coś od intela laptop toshiba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...