R.i.P. Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Need for Speed ProStreet to kolejna odsłona najpopularniejszej na świecie serii zręcznościowych wyścigów opatrzonych logiem koncernu Electronic Arts. W odróżnieniu od swego poprzednika, Carbona, opisywana część znanej sagi całkowicie zrywa z ideą nocnych, nielegalnych wyścigów, a jej akcja - dla wywołania kontrowersji wśród graczy - przenosi się wreszcie na profesjonalne, zamknięte tory. STRONA GŁÓWNA SCREENY Edytowane 15 Listopada 2007 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) A czego sie spodziewać po EA? :D NFS sie skończył na V, no najwyżej na Underground 1 - a teraz to już mnie nawet ciutke nie interesuje. Edytowane 2 Stycznia 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) - Kandydatki które odpadły z listy dziewczyn na miejsce głównej bohaterki NFS:11 Laura Southgate, Emma Thomas, Shannan, Sarah Mathers, AshleighMcKenzie Te panie w tej grze i tak nic nie robią... Filmik początkowy i pojawiają się 3, 4 razy w grze i tyle... Jak dla mnie to jest niepotrzebne ;> - Graficznie, projekt NFS:11 będzie zawansowany 100% na konsolę „next-gen” (PS3) Czyżby nowy engine ? Fajnie by było, ale jak to robią na next-gen'a to na PC pewnie będzie źle działać na takim 8800gtx, znając optymalizację panów z EA jeśli mówimy o NFS... :mur: - Fizyka jazdy będzie bardziej realistyczna :lol: :lol: :lol: - Autosculp będzie dużo lepszyOby, bo teraz to co pokazali to było dno... Można było zmodyfikować 3,4 części karoserii i tyle... A tak się chwalili jakie to będzie el0. ogólnie żygać się już chce... :mur:Dokładnie... :mur: :blink: W lutym wyjdzie TDU i pewnie panowie z EA coś skopiują z tej gierki. Chociaż pewnie im to wyjdzie nieudolnie i będzie kicha... Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Niech zgadnę.... premiera nowego NFS będzie gdzieś na przełomie października/listopada tego roku??? ;OOOOO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Eee teraz zrobią nowy engine to z miesiąc więcej zejdzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Czyżby nowy engine ? Fajnie by było, ale jak to robią na next-gen'a to na PC pewnie będzie źle działać na takim 8800gtx, znając optymalizację panów z EA jeśli mówimy o NFS...Ta albo za rok pojawi się seria 9x GeForc'a .... Eh .. pewnie znowu będą sprzedawać 10h nudy za 170 zł :( sit Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 eee tam, dziwicie sie, przeciez im to sie zajebiscie opłaca, wydaja taka gierke co rok i tak wszyscy ja kupuja i w nia graja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jeśli chodzi o politykę EA to przyznam, że jest zajebista! :D Kasiorę to oni potrafią robić. Chyba się ze mna zgodzicie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 No de facto masz rację, ale nie czują żalu wciskając co roku to samo klientom, fanom, zakochanym po uszy w serie NFS, którzy będąc fanatykami tej (wg. mnie, ostatnimi latami słabej) gry czują się zmuszeni wyrzucać w błoto 170 zł? lol No ale mamy 2007 rok. Podobno 7 to szczęśliwy numer więc będę optymistą i z wielką niecierpliwością będę czekał na 11 część NFS'a, tą najlepszą w ostatnich 7 latach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Heh. Nie grałem w Underground 2 ani w Carbona, więc pewno w 11 będzie wypadało zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Kurcze. Chłopaki z EA kombinują jak woły na zakręcie, ale i tak im nie wychodzi. Przecież wystarczyło wziąć trasy i wozy z 3, trochę klimatu i opcji z underground/most wanted i oprzeć to wszystko na poprawionym graficznie silniku Porsche. Powstała by trochę trudna, ale jakże realna (w porównaniu z serią underground/mw) i ciekawa gierka. Jeśli chodzi jeszcze o silnik (ostatnio), to bardziej realny silnik miało Destruction Derby kilka ładnych lat temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Kurcze. Chłopaki z EA kombinują jak woły na zakręcie, ale i tak im nie wychodzi.Jak to nie, skoro niemal kazdy kto wszedl w ten temat przynajmniej raz zobaczyl gre w akcji,mowil, ze nie zagra, nie kupi a i tak zagral (chodz niekoniecznie kupil :P).Tak samo bedzie z ta czescia, ide o zaklad :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 na pewno nikt z ea tego nie przeczyta ale pomarzyć można :] - otóż jak dla mnie jeśli chodzi o tuning wizualny - tak rozbudowany jak w U2 + autosclupt ale nieobowiązkowy - większe miasto + jakieś trasy na bezdrożach - ilość aut jak w Gran Turismo 4 - jakaś ciekawa fabuła :] - optymalizacja jak we FlatOut 2 :] to by było na tyle jeśli chodzi o moje wymagania odnośnie nowego NFS'a :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 No no, oby tym razem pracowali nad tą grą ze 2 razy dłużej, albo chociaż o miesiąc... choć w sumie to na jedno wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Dopiero po demku powiem czy warto obrzucac ta gre mięsem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja bym tylko chcial zeby zrezygnowali w koncu z robienia gry w jednej lokacji. Jezdzenie po jednym, w dodatku bardzo malo urozmaiconym miescie jest nudne. Na wiecej nie liczę, bo i tak nie bedzie porządnego modelu zniszczen (z wpływem uszkodzen na jazde), wiekszego realizmu itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Poczekajmy na premierę czwartej części Szybkich i Wściekłych. Wówczas będziemy wiedzieć jak będzie wyglądać nowy NFS :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Na szczęście do czasu premiery tego "symulatora" powinien się pojawić nowy test drive i NFS11 powalczy sobie - z maluch racerem 3 co najwyżej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 ' date=' 2 sty 2007, 20:37' post='2451259'] Poczekajmy na premierę czwartej części Szybkich i Wściekłych. Wówczas będziemy wiedzieć jak będzie wyglądać nowy NFS :] Pewnie tak będzie, nie mają swoich pomysłów to je pożyczają panowie z EA :mur: , kolejny NFS którym można podetrzeć pupę :-P B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ta albo za rok pojawi się seria 9x GeForc'a .... Eh .. pewnie znowu będą sprzedawać 10h nudy za 170 zł :( sit Ciekawe jak wcisną te 9x skoro Radeony zajeły nazwe :P pomijając 9300 i 9400 :) Kurcze. Chłopaki z EA kombinują jak woły na zakręcie, ale i tak im nie wychodzi. Przecież wystarczyło wziąć trasy i wozy z 3, trochę klimatu i opcji z underground/most wanted i oprzeć to wszystko na poprawionym graficznie silniku Porsche. Powstała by trochę trudna, ale jakże realna (w porównaniu z serią underground/mw) i ciekawa gierka. Jeśli chodzi jeszcze o silnik (ostatnio), to bardziej realny silnik miało Destruction Derby kilka ładnych lat temu. Poprawiony silnik z Porsche ? Wole zoptymalizowany z Carbona żeby zamiast męczyć GF7800 GTX dało się mieć 60FPS na 7600GS czy 6600GT, oczywiście nie stałe ale coś w tych granicach. na pewno nikt z ea tego nie przeczyta ale pomarzyć można :] - otóż jak dla mnie jeśli chodzi o tuning wizualny - tak rozbudowany jak w U2 + autosclupt ale nieobowiązkowy - większe miasto + jakieś trasy na bezdrożach - ilość aut jak w Gran Turismo 4 - jakaś ciekawa fabuła :] - optymalizacja jak we FlatOut 2 :] to by było na tyle jeśli chodzi o moje wymagania odnośnie nowego NFS'a :] Nie, żadnego większego miasta O_O Jakieś Alpy i inne lazurowe wybrzeża mile widziane. 700 ciężko będzie to jakoś logicznie tuningować a są tacy co lubią się pobawić w VeilSide itd :) ogółem wiałoby nudą w temacie tuningu :P Fabuła ? Przyznaj sam że ciężko w samochodówce o fabułe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Kurde, zapłacił bym naprawdę DUŻO za grę, gdyby zrobili remake The Need for Speed (1). Te same trasy (te dwie otwarte składające się z 3 odcinków były genialne, nie pamiętam już nazwy), grafika na rok 2007, realistyczna fizyka, ruch drogowy, policja... Żadnego pieprzonego miasta i tuningu... Przecież ta gra byłaby genialna! Jeszcze jakby kilka nowych tras (otwartych takich) dorobili w ślicznych sceneriach, leśne, górskie itp., zoptymalizowany tryb online... rozmarzyłem się... A i jeszcze Factory Driver z NFS Porsche, ten tryb też był super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ehhh, wy i te tuningi, gdzie te czasy NFS4 kiedy się grało i grało żeby w końcu przekroczyć 300kph wymarzonym F50 czy CLK-GTR, tylko po to żeby się rozbić. Teraz można 380 na nosie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 JEDNO GIGANTYCZNE PFFFFF. Choć jest za wcześnie na szczegółowe informacje, wiadomo już, że program zmierza w kierunku cyklu Gran Turismo, który próbuje połączyć typowo zręcznościowy model jazdy z odpowiednio dużą dawką realizmu. BYZYDURA. Nagle stwierdzili, ze przyjemny model jazdy jest lepszy od kartonowego pudła? Nie umieją po prostu innego zrobić i tyle. I jak śmieją w ogóle porównywać sie do GT, skoro tam jest kilkaset aut? EA to takie zgredy ze szkoda im kasy na licencje, miało być kilkadziesiat aut w Carbonie (60-90), ile było? Koło 30? A nie sorry, 30-pare, doliczyc trzeba ze 3 auta, za które trzeba było dopłacac :lol: - Graficznie, projekt NFS:11 będzie zawansowany 100% na konsolę „next-gen” (PS3) Na nowy engine bym nie liczył. Przeciez Carbon tez jest w 100% na Xboxa 360 i jego technologię. Jak wygląda, każdy widział... Taaaa i ta optymalizacja... doczekam sie takiej gry jak Flatout 2, ktora na 6600GT chodzi mi na maxa w najwyższej rozdziałce? - Kandydatki które odpadły z listy dziewczyn na miejsce głównej bohaterki NFS:11 Laura Southgate, Emma Thomas, Shannan, Sarah Mathers, AshleighMcKenzie Cholera, jest to tak ważna rzecz, ze znajduje sie ona na pierwszym miejscu! Kogo obchodzi kto będzie modelką? Nie wiem jak wam, ale ten nazwiska kompletnie mi nic nie mówią. I nie wiem kto bedzie sie podniecać tymi lalami, które na dodatek będą obrobione graficznie. Dzieci >13lat? - Autosculp będzie dużo lepszy Jaaaaasne... Ogólnie widać że EA jest zasrane przed Atari, dobrze wiedzą że Carbon nic nie oferuje w porównaniu do TDU, i wypuszczaja 2 miesiące po wydaniu gry (!) informacje o nowej części... Powiem tyle na koniec - TDU>NFS 11. EA dobrze wie jak przywrócić chwałę NFS'owi... ale wolą dalej iść w wiesniacki tuning i zarabiac $$$$$$$, czy oni są nienormalni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Carbon byl IMHO duuzym krokiem wstecz. Gdybym byl uparty zaczalbym wertowac liste plac zeby zobaczyc kto odpowiadal za MW, U1 i za ostatnia czesc. Szkoda serii ale najwyrazniej komus oczy zaszly za bardzo $. A najgorsze jest to ze grupy docelowe raczej nie narzekaja :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Moze i nie narzekaja, ale inni producenci dostrzegaja co sie dzieje w EA i tworza, albo beda pisali (oby..) naprawde dobre gry ;). Bo zeby w dzisiejszych czasach, mimo takich mozliwosci komputerowych knocic gry... eh :) Co prawda do miłosnikow nfs nie naleze, ale grałem w wiekszosc czesci, prawda, im pozniejsze tym jakies mniej rajcujace, pewnie takze dlatego ze człowiek spodziewa sie czegos lepszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ehh, czytam to czytam, bleh kolejny nfs, az chce sie zacytowac: http://www.little-gamers.com/index.php?comicID=1197 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Ogólnie widać że EA jest zasrane przed Atari, dobrze wiedzą że Carbon nic nie oferuje w porównaniu do TDU, i wypuszczaja 2 miesiące po wydaniu gry (!) informacje o nowej części... Co w tym dziwnego ? Przecież U2 był zapowiedziany 2 miechy po premierze U1, tak samo MW po U2 i C po MW. Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Każdy NFS się tak zapowiadał a co z tego wychodziło każdy wie :wink: Patrze sceptycznie bo przy tempie i umiejętnościach EA dobrej gry raczej nie zrobią ( za mało czasu na coś ambitnego) :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 dla mnie ostatnim dobrym nfs byl U2, takim w ktorego chcialo mi sie grac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 @p3dzi0r No to mogę domniemywać że nie grałeś we wcześniejsze wersje. Jak dla mnie najlepszą wersją była NFS2SE (może ze względu na to że NFS3 słabo mi chodziło na kompie)... 99% czasu spędziłem właśnie grając w tego NFS-a. Pamiętam nawet jak specjalnie kupiłem Voodoo II aby mieć fajne lśnienie się karoserii w grze... Już nie mówiąc o tych kroplach deszczu. Ale to co najbardziej lubiłem to to że wszystkie samochody zupełnie inaczej się prowadziło i to się czuło... Ach ten widok F50. Pozatym jakiś czas później bawiłem się w NFS3 Hot Pursuit no i następne wersje były coraz gorsze nie wspominając nawet o NFS5 (Porsche Unleashed czy coś takiego). To dopiero była porażka jak dla mnie. NFS11... Brzmi śmiesznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...