Carson Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 hehe, tak samo było w temacie o Carbonie: -większy realizm -lepszy tunning -lepsza grafika A wszyscy nic tylko :lol: :lol: :lol: I w pewnym sensie sie zgodze bo ostatnio EA robi sobie jaja, obiecuje złote klamki a wychodzi co wychodzi, narazie nic nie mówie ale z tego co widze to narazie TD Unlimited gniecie wszystko ';] do tego dodaj -nadzieja na lepsza przyszlosc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) ale spoko, bedzie nowe menu :lol:, nowe felgi :lol::lol: ,nowe vinyle :lol::lol::lol: i nowy engine... na engine MW :mur: - czyli norma. Czy to jest oficjalny tytuł? "Need for Speed: pr0 str33t" joł? Gdzie jest Xzibit? Edytowane 12 Lutego 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 I znowu poraz 157 odgrzewany kotlet od EA. Stfu, to już się żałosne robi. Ale i tak ludzie to łykną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Bo już się pogubiłem w tych waszych postach. Powie mi ktoś o co chodzi z tą 11 wersją NFS ? Edytowane 12 Lutego 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Jak to o co chodzi? Telenoweli ciag dalszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 To coś jak zjesć 11 kotletów schabowych jeden za drugim przy czym ostatni kotlet jest jakoś bardzo podobny wyglądem i smakiem do tych dwóch które przed nim łyknełeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Bo już się pogubiłem w tych waszych postach. Powie mi ktoś o co chodzi z tą 11 wersją NFS ? Jakto oco :P Będą nowe felgi, nowe super el0 spojlery, i neeewww,, całkiem neewww engine!! :lol: Żal.pl Ciekawe jakie bryki będą :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Eh, i juz te wszystkie 13 - 14 latki mają pełne pory bo nowy nidforspid wyjdzie! -Joł zią, masz już pro strita? -ba! ale wyje!@*#( w kosmos grafa, i jaka ril, walne w barierke to sie lakier rysuje -wow, daj linka do torrenta pls !)@(~!)@ -no już, a jest nawet opszyn że wciskam szift + kontrol i koleś wystawia łokieć za łokno dżizas... Panowie z EA już by sobie spokój mogli dać, już minimum 4x to samo niemal widzimy. Gran Turismo ? Nahahh, niedoczekanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 I znowu poraz 157 odgrzewany kotlet od EA. Stfu, to już się żałosne robi. Ale i tak ludzie to łykną. Ja rozumiem że można dać jakiś epitet ładnie opisujący daną rzecz ale ludzie dajcie spokój z tymi kotletami O_o raz że to nudne a dwa człowiek traci apetyt :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 ale spoko, bedzie nowe menu :lol:, nowe felgi :lol::lol: ,nowe vinyle :lol::lol::lol: i nowy engine... na engine MW :mur: - czyli norma. Czy to jest oficjalny tytuł? "Need for Speed: pr0 str33t" joł? Gdzie jest Xzibit? Oficjalny pewnie będzie taki: "Need For Speed: pr0 1337 edition" :lol: :mur: Co rok topic o nowym nfs. Co rok więcej obietnic ze strony EA i więcej userów, którzy wyśmiewają te pomysły wiedząc, że to i tak się nie spełni :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 a potem co roku gra za 139zl i co roku sie jednak okazuje ze to userzy a nie EA miala racje co do nowego NFS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 OMG nazwa wymiata :lol2: :lol: :lol2: :lol: No cóż, po idiotycznej nazwie "carbon" trudno było wymyślić coś lepszego :lol: Pewnie nastepny bedzie Pro Drift, Pro Drag itd :lol: Nowy silnik? I juz niedługo prezentacja? Hehe jzu widze ten silnik :lol: Carbon nie chodzi satysfakcjonująco na mocnym kompie, a jest starutkim enginem z milionem świecidełek. TO samo bedzie z P|20 ST|2EET... Tu nawet nie ma sie co denerwowac, wyzywac EA, ani uwazac ich za żałosnych - trzeba sie z nich śmiać i tyle, to co on zrobili z tą serią to jeszcze nikt w historii gamingu nie zrobił :lol: EA chyba tez nie zauwazyło ze pierwszy raz od wielu lat, NFS nei został uznany samochodówką roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 To co, że nie został jak się sprzedaje B) Dla EA liczy sie kasa, nawet jak by została najgorsza grą roku a sprzedawała sie normalnie to i tak by to kontynuowali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 heeej w ju.łes.ej. będzie łokej, przecież tam ma sie ta gra pogonić, kazdy nowy enefes jest dzezi freszi i glamur :lol:. Jooł? (ten koles Tweener z PB wymiata, no nie? joł?) Nie chce juz nic pisac w tym temacie, moge go jedynie obsmiewac do ukazania się dema, ktore pewnie i tak nie zmieni moje poglodu na ten tytuł... a kiedyś tak kochałem NFS :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Pewnie nastepny bedzie Pro Drift, Pro Drag itd icon_lol.gif Lool.... :lol2: Doprawdy te nazwy są baardzo inteligentne i nic tylko pogratulować panom z EA super ,,nowych,, pomysłów :lol: No nic czekamy na jakieś wieści :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Mode na plastikowy tuning w grach zapoczatkowal film "za szybcy za wściekli" (2003). Pomysł na umieszczenie gry w takich klimatach podchwycili panowie z EA i stworzyli fajnego Undergrounda. Niestety od czasu tej gry nie maja zadnych nowych i dobrych pomyslow, i tworza kolejne wg. mnie udoskonalone wersje tej gry a jak joz cos wymysla fajnego to w grze wychodzi im to slabo lub tak sobie ( min. autosculpt). Gra powinna wrocic do swoich korzeni bo one byly najfajniejsze a pozniej bylo gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Tylko oni specjalnie robią następne części z kipiącym tunningiem (fele, spojlery, zderzaki) bo dzięki temu dzieciaki lecą do sklepu i kupują, a przecież głównie na nich EA zarabia :lol: Na dalszy plan schodzi ,,dopracowanie gry,, ważne żeby był tuning noi wiadomo nowy NFS to wow, extra, pr0 elo <_< <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Przecież EA ma właśnie taką politykę. NFS, NBA, NHL, FIFA, Madden NFL, niedługo dojdzie do tego Godfather, Simsy i inne gry. Dopóki EA będzie trzepało ogromną kasę na tych odgrzewanych kotletach (wybacz Shiningami ;)), do tego czasu nie zmieni swojej polityki. Do tego dochodzi wykupywanie cheatów i tipsów - kolejny "genialny" pomysł. :blink: Widać, że nadmiar kasy potrafi uderzyć do głowy, co widać dobitnie na przykładzie EA i Microsoftu (patent na przymusowe oglądanie reklam). Są trzy wyjścia z tej sytuacji: - grać nadal w te niewiele zmieniające się co roku produkcje, - nie kupować gier EA, - zapoznać się z konkurencją (oczywiście tam, gdzie jest to możliwe). Być może jest jeszcze jakieś inne ukryte wyjście z tej sytuacji (jak ktoś chce, to może takowego poszukać ;)). Underground był ok, wprowadził lekki powiew świeżości. Undeground 2 nie był niczym szczególnym - taki lekko poprawiony Undeground. Most Wanted to właściwie Undeground z lepszymi (droższymi) samochodami, możliwość ścigania się w dzień i goniąca nas policja. Carbon - nawet nie grałem. W to nowe "cudo" też nie pogram. Już lepiej pojeździć sobie w innej grze (Test Drive Unlimited?). PS. Zaskakujące jest to, że wiele osób przed wydaniem gry pisze, iż nie będą grali w kolejnego NFSa, a później okazuje się zupełnie inaczej. Czyżby nie było w co grać, czy to taki specyficzny trend? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 PS. Zaskakujące jest to, że wiele osób przed wydaniem gry pisze, iż nie będą grali w kolejnego NFSa, a później okazuje się zupełnie inaczej. Czyżby nie było w co grać, czy to taki specyficzny trend? Może chcą sie przekonać czy to rzeczywiście ,,odgrzewany kotlet,, (peace) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Przecież EA ma właśnie taką politykę. NFS, NBA, NHL, FIFA, Madden NFL, niedługo dojdzie do tego Godfather, Simsy i inne gry. Dopóki EA będzie trzepało ogromną kasę na tych odgrzewanych kotletach (wybacz Shiningami ;)), do tego czasu nie zmieni swojej polityki. Do tego dochodzi wykupywanie cheatów i tipsów - kolejny "genialny" pomysł. :blink: Może chcą sie przekonać czy to rzeczywiście ,,odgrzewany kotlet,, (peace) :lol: Wy to tak na złość, prawda ? :wink: Powiedzmy że z NFS to już panierke spiekli a samo mięso jest jak KFC :lol2: Tak bardzo gnoicie te tuningi w NFS że aż wstyd mieć takiego siga jak ja :) P.S (Petey) PaBlO ( jak ten co stworzył kawałek uzyty w U1 :D ) Tuning w NFS rozpoczoł film The Fast and The Furious a nie 2Fn2F ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 wiem ale f&f wyszedl w 2001 a 2f&f w 2003 i doszedlem do wniosku ze to dopiero on zapoczatkowal taka mode bo gdyby zrobila to czesc pierwsza filmu to pewnie jakis underground wyszedlby pewnie w 2002 ;p ps. a sig jest ok bo underground 2 byl jeszcze spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 wiem ale f&f wyszedl w 2001 a 2f&f w 2003 i doszedlem do wniosku ze to dopiero on zapoczatkowal taka mode bo gdyby zrobila to czesc pierwsza filmu to pewnie jakis underground wyszedlby pewnie w 2002 ;p ps. a sig jest ok bo underground 2 byl jeszcze spoko :) No ale przecież gdy się nie robi w miesiąc :wink: EA zobaczyło film, zobaczyli jaki jest popularny i zrobili U1 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) ps. a sig jest ok bo underground 2 byl jeszcze spoko :)NFS: U2 jest z tego wiecznych NFSów akurat najlepszy, nawet ta choinka którą jeździmy zachowuje się "prawie" jak samochód, czego nie można powiedzieć o żadnym NFSie w historii z wyjątkiem PORSCHE, jest też całkiem rozbudowany tuning mechaniczny, przejście gry zajmuje całkiem sporo czasu, jest kupa trybów. Jedyny problem to tuning optyczny, ale jeżdżąc z widokiem z maski lub zderzaka to nie przeszkadza ;) Edytowane 12 Lutego 2007 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Habla habla. A i tak grę łyknięcie zaraz po premierze... -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 P.S (Petey) PaBlO ( jak ten co stworzył kawałek uzyty w U1 :D ) I nie najgorszy kawałek ;) Ostatni w miarę przyzwoity NFS był Underground. W MW pograłem trochę, głośno się zaśmiałem i rzuciłem CDka w kąt. Carbona nawet a oczy nie widziałem... i chyba dobrze :D Jednak jakby nie patrzeć, PI20 51I2331 brzmi bardzo pr0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Ciekawe czy EA wie że ,,wszyscy,, już podczas zapowiedzi gry skazują ją na niepowodzenie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Hmm ciekawe czy bedzie opcja "zimny lokiec" :lol: i 12 latki beda sie wozic po miescie ;) Chociaz moze EA po tym jak zobaczylo jak dobre jest TDU zrobi cos dobrego... jasneeee ;] Edytowane 12 Lutego 2007 przez qbec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Żal pupę ściska... Moim zdaniem ostatnim NFS był Porsche, potem jeszcze można powiedzieć że Underground, w undergrounda2 grałem krótko i nie spodobał mi sie. Most Wanted no trzeba było zaliczyć ale nie spodobał mi sie również. Carbon?? Co to za shit :huh: Jak widzę w empiku porsche i most wanted w jednej cenie wybór jest prosty... Pożyjemy zobaczymy, nie wychylajmy sie z wnioskami za wcześnie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 NFS: Carbon był taki cienki, że aż oficjalne strona NFS'a w Polsce sie zamknęła, pewnie wstydziła sie nowego wytrou EA :))) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Tu nawet nie ma sie co denerwowac, wyzywac EA, ani uwazac ich za żałosnych - trzeba sie z nich śmiać i tyle, to co on zrobili z tą serią to jeszcze nikt w historii gamingu nie zrobił ja myśle, że tu trzeba płakać,a nie się śmiać :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...