Skocz do zawartości
R.i.P.

Need For Speed: Prostreet

Rekomendowane odpowiedzi

hehe, tak samo było w temacie o Carbonie:

-większy realizm

-lepszy tunning

-lepsza grafika

A wszyscy nic tylko :lol: :lol: :lol: I w pewnym sensie sie zgodze bo ostatnio EA robi sobie jaja, obiecuje złote klamki a wychodzi co wychodzi, narazie nic nie mówie ale z tego co widze to narazie TD Unlimited gniecie wszystko ';]

do tego dodaj

-nadzieja na lepsza przyszlosc :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale spoko, bedzie nowe menu :lol:, nowe felgi :lol::lol: ,nowe vinyle :lol::lol::lol: i nowy engine... na engine MW :mur: - czyli norma.

Czy to jest oficjalny tytuł? "Need for Speed: pr0 str33t" joł?

Gdzie jest Xzibit?

Edytowane przez Plusk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo już się pogubiłem w tych waszych postach. Powie mi ktoś o co chodzi z tą 11 wersją NFS ?

Jakto oco :P Będą nowe felgi, nowe super el0 spojlery, i neeewww,, całkiem neewww engine!! :lol: Żal.pl :damage_wall: Ciekawe jakie bryki będą :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, i juz te wszystkie 13 - 14 latki mają pełne pory bo nowy nidforspid wyjdzie!

-Joł zią, masz już pro strita?

-ba! ale wyje!@*#( w kosmos grafa, i jaka ril, walne w barierke to sie lakier rysuje

-wow, daj linka do torrenta pls !)@(~!)@

-no już, a jest nawet opszyn że wciskam szift + kontrol i koleś wystawia łokieć za łokno

dżizas...

Panowie z EA już by sobie spokój mogli dać, już minimum 4x to samo niemal widzimy.

Gran Turismo ? Nahahh, niedoczekanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu poraz 157 odgrzewany kotlet od EA. Stfu, to już się żałosne robi. Ale i tak ludzie to łykną.

Ja rozumiem że można dać jakiś epitet ładnie opisujący daną rzecz ale ludzie dajcie spokój z tymi kotletami O_o raz że to nudne a dwa człowiek traci apetyt :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale spoko, bedzie nowe menu :lol:, nowe felgi :lol::lol: ,nowe vinyle :lol::lol::lol: i nowy engine... na engine MW :mur: - czyli norma.

Czy to jest oficjalny tytuł? "Need for Speed: pr0 str33t" joł?

Gdzie jest Xzibit?

Oficjalny pewnie będzie taki:

"Need For Speed: pr0 1337 edition" :lol: :mur:

Co rok topic o nowym nfs. Co rok więcej obietnic ze strony EA i więcej userów, którzy wyśmiewają te pomysły wiedząc, że to i tak się nie spełni :wink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG nazwa wymiata :lol2: :lol: :lol2: :lol: No cóż, po idiotycznej nazwie "carbon" trudno było wymyślić coś lepszego :lol: Pewnie nastepny bedzie Pro Drift, Pro Drag itd :lol:

Nowy silnik? I juz niedługo prezentacja? Hehe jzu widze ten silnik :lol: Carbon nie chodzi satysfakcjonująco na mocnym kompie, a jest starutkim enginem z milionem świecidełek. TO samo bedzie z P|20 ST|2EET...

Tu nawet nie ma sie co denerwowac, wyzywac EA, ani uwazac ich za żałosnych - trzeba sie z nich śmiać i tyle, to co on zrobili z tą serią to jeszcze nikt w historii gamingu nie zrobił :lol:

EA chyba tez nie zauwazyło ze pierwszy raz od wielu lat, NFS nei został uznany samochodówką roku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heeej w ju.łes.ej. będzie łokej, przecież tam ma sie ta gra pogonić, kazdy nowy enefes jest dzezi freszi i glamur :lol:. Jooł?

(ten koles Tweener z PB wymiata, no nie? joł?)

Nie chce juz nic pisac w tym temacie, moge go jedynie obsmiewac do ukazania się dema, ktore pewnie i tak nie zmieni moje poglodu na ten tytuł... a kiedyś tak kochałem NFS :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie nastepny bedzie Pro Drift, Pro Drag itd icon_lol.gif

Lool.... :lol2: Doprawdy te nazwy są baardzo inteligentne i nic tylko pogratulować panom z EA super ,,nowych,, pomysłów :lol: No nic czekamy na jakieś wieści :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mode na plastikowy tuning w grach zapoczatkowal film "za szybcy za wściekli" (2003). Pomysł na umieszczenie gry w takich klimatach podchwycili panowie z EA i stworzyli fajnego Undergrounda. Niestety od czasu tej gry nie maja zadnych nowych i dobrych pomyslow, i tworza kolejne wg. mnie udoskonalone wersje tej gry a jak joz cos wymysla fajnego to w grze wychodzi im to slabo lub tak sobie ( min. autosculpt). Gra powinna wrocic do swoich korzeni bo one byly najfajniejsze a pozniej bylo gorzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko oni specjalnie robią następne części z kipiącym tunningiem (fele, spojlery, zderzaki) bo dzięki temu dzieciaki lecą do sklepu i kupują, a przecież głównie na nich EA zarabia :lol: Na dalszy plan schodzi ,,dopracowanie gry,, ważne żeby był tuning noi wiadomo nowy NFS to wow, extra, pr0 elo <_< <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież EA ma właśnie taką politykę. NFS, NBA, NHL, FIFA, Madden NFL, niedługo dojdzie do tego Godfather, Simsy i inne gry. Dopóki EA będzie trzepało ogromną kasę na tych odgrzewanych kotletach (wybacz Shiningami ;)), do tego czasu nie zmieni swojej polityki.

Do tego dochodzi wykupywanie cheatów i tipsów - kolejny "genialny" pomysł. :blink:

Widać, że nadmiar kasy potrafi uderzyć do głowy, co widać dobitnie na przykładzie EA i Microsoftu (patent na przymusowe oglądanie reklam).

Są trzy wyjścia z tej sytuacji:

- grać nadal w te niewiele zmieniające się co roku produkcje,

- nie kupować gier EA,

- zapoznać się z konkurencją (oczywiście tam, gdzie jest to możliwe).

Być może jest jeszcze jakieś inne ukryte wyjście z tej sytuacji (jak ktoś chce, to może takowego poszukać ;)).

Underground był ok, wprowadził lekki powiew świeżości. Undeground 2 nie był niczym szczególnym - taki lekko poprawiony Undeground. Most Wanted to właściwie Undeground z lepszymi (droższymi) samochodami, możliwość ścigania się w dzień i goniąca nas policja. Carbon - nawet nie grałem. W to nowe "cudo" też nie pogram. Już lepiej pojeździć sobie w innej grze (Test Drive Unlimited?).

PS. Zaskakujące jest to, że wiele osób przed wydaniem gry pisze, iż nie będą grali w kolejnego NFSa, a później okazuje się zupełnie inaczej. Czyżby nie było w co grać, czy to taki specyficzny trend?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. Zaskakujące jest to, że wiele osób przed wydaniem gry pisze, iż nie będą grali w kolejnego NFSa, a później okazuje się zupełnie inaczej. Czyżby nie było w co grać, czy to taki specyficzny trend?

Może chcą sie przekonać czy to rzeczywiście ,,odgrzewany kotlet,, (peace) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież EA ma właśnie taką politykę. NFS, NBA, NHL, FIFA, Madden NFL, niedługo dojdzie do tego Godfather, Simsy i inne gry. Dopóki EA będzie trzepało ogromną kasę na tych odgrzewanych kotletach (wybacz Shiningami ;)), do tego czasu nie zmieni swojej polityki.

Do tego dochodzi wykupywanie cheatów i tipsów - kolejny "genialny" pomysł. :blink:

Może chcą sie przekonać czy to rzeczywiście ,,odgrzewany kotlet,, (peace) :lol:

Wy to tak na złość, prawda ? :wink:

Powiedzmy że z NFS to już panierke spiekli a samo mięso jest jak KFC :lol2:

Tak bardzo gnoicie te tuningi w NFS że aż wstyd mieć takiego siga jak ja :)

P.S (Petey) PaBlO ( jak ten co stworzył kawałek uzyty w U1 :D ) Tuning w NFS rozpoczoł film The Fast and The Furious a nie 2Fn2F ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ale f&f wyszedl w 2001 a 2f&f w 2003 i doszedlem do wniosku ze to dopiero on zapoczatkowal taka mode bo gdyby zrobila to czesc pierwsza filmu to pewnie jakis underground wyszedlby pewnie w 2002 ;p

ps. a sig jest ok bo underground 2 byl jeszcze spoko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ale f&f wyszedl w 2001 a 2f&f w 2003 i doszedlem do wniosku ze to dopiero on zapoczatkowal taka mode bo gdyby zrobila to czesc pierwsza filmu to pewnie jakis underground wyszedlby pewnie w 2002 ;p

No ale przecież gdy się nie robi w miesiąc :wink: EA zobaczyło film, zobaczyli jaki jest popularny i zrobili U1 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NFS: U2 jest z tego wiecznych NFSów akurat najlepszy, nawet ta choinka którą jeździmy zachowuje się "prawie" jak samochód, czego nie można powiedzieć o żadnym NFSie w historii z wyjątkiem PORSCHE, jest też całkiem rozbudowany tuning mechaniczny, przejście gry zajmuje całkiem sporo czasu, jest kupa trybów. Jedyny problem to tuning optyczny, ale jeżdżąc z widokiem z maski lub zderzaka to nie przeszkadza ;) Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S (Petey) PaBlO ( jak ten co stworzył kawałek uzyty w U1 :D )

I nie najgorszy kawałek ;)

Ostatni w miarę przyzwoity NFS był Underground. W MW pograłem trochę, głośno się zaśmiałem i rzuciłem CDka w kąt. Carbona nawet a oczy nie widziałem... i chyba dobrze :D

Jednak jakby nie patrzeć, PI20 51I2331 brzmi bardzo pr0 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ciekawe czy bedzie opcja "zimny lokiec" :lol: i 12 latki beda sie wozic po miescie ;)

Chociaz moze EA po tym jak zobaczylo jak dobre jest TDU zrobi cos dobrego... jasneeee ;]

Edytowane przez qbec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Żal pupę ściska... Moim zdaniem ostatnim NFS był Porsche, potem jeszcze można powiedzieć że Underground, w undergrounda2 grałem krótko i nie spodobał mi sie. Most Wanted no trzeba było zaliczyć ale nie spodobał mi sie również. Carbon?? Co to za shit :huh: Jak widzę w empiku porsche i most wanted w jednej cenie wybór jest prosty... Pożyjemy zobaczymy, nie wychylajmy sie z wnioskami za wcześnie [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi