piaskoon Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 hmm... To jest w Play'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Czy mi się wydaje, czy w tej części będą zniszczenia samochodów (i to dosyć poważne) :blurp: Z trailera idzie takie coś wywnioskować [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Po oblukaniu filmu jestem w szoku. Ten dźwiek ten dym... To może być coś. Szkoda że już gra na torach mogliby zrobić coś ala'tor i czasami wypady na miasto na drifty ^^ Spytam kiedy ten nfs ma wyjść? Sorry nie bijcie ale nigdzie nie widzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Po oblukaniu filmu jestem w szoku. Ten dźwiek ten dym... To może być coś. Szkoda że już gra na torach mogliby zrobić coś ala'tor i czasami wypady na miasto na drifty ^^ Spytam kiedy ten nfs ma wyjść? Sorry nie bijcie ale nigdzie nie widzie :( 31 maj 2007 , jest na stronie taka data i odliczanie, ale nie wiem czy do oficjalnej strony czy do wyjscia gry czy co ;o ... zapewne jak do publikacji strony, to gra wyjdzie na jesien Co do filmiku to looooooool.... zniszczenia beda :o cos nie mozliwego Edytowane 21 Maja 2007 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Hmmmm cieakwie sie zapowiada. Mi najbardzoej w NFS brakuje kilku rzeczy: -zniszczen -tankowania -warsztatu z prawdziwego zdarzenia z filmikami co i jak sie dzieje -realistycznego zachowywania sie samochodow A z tego co mozna wywnioskowac po tym krotkim trajilerze to ten NFS to moze byc przelom. Obtm sie nie pomylil :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Przełom? To ze zniszczenia będą i wiecej naklejek to przelom? Dla EA może i tak, ale dla całego świata gier to jest nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 a co Pioorek myslales? bedzie przełom, dla ludzików które tylko nfs-y szamają :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 czego wy oczekujecie od arcade ?? jak dla mnie wygląda ok :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 a co Pioorek myslales? bedzie przełom, dla ludzików które tylko nfs-y szamają :mur: Wlasnie o takie stwierdzenie mi chodzilo. Przelom jezeli chodzi o NFs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 mib: To proste - grasz w złą serię wyścigów. Tytułów nie podam, aby nie wywoływać wojny. ;) Na filmiku widać dość konkretne zniszczenia - które posiadała gra Viper Racing dobre 5 lat temu. Ciekawi mnie, jak będzie wyglądać sprawa wymagań. Jeśli brata 6800XT okaże się za słaby, to ja zrywam z grami. Na pewno musieli nieźle pogrzebać w silniku, aby wykrzesać z niego takie zniszczenia połączone z niezgorszą fizyką uderzeń. Będzie to jednak miało odbicie w wymaganiach, względem poprzedniej wersji NFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Na filmiku widać dość konkretne zniszczenia - które posiadała gra Viper Racing dobre 5 lat temu. Ciekawi mnie, jak będzie wyglądać sprawa wymagań. Jeśli brata 6800XT okaże się za słaby, to ja zrywam z grami. Na pewno musieli nieźle pogrzebać w silniku, aby wykrzesać z niego takie zniszczenia połączone z niezgorszą fizyką uderzeń. Będzie to jednak miało odbicie w wymaganiach, względem poprzedniej wersji NFS. Pewnie tak bedzie. Malym druczkiem nie instalowac na komputerze slabszym niz 2*G80. To proste - grasz w złą serię wyścigów. Tytułów nie podam, aby nie wywoływać wojny. ;)Napisz mi na PMa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) A z tego co mozna wywnioskowac po tym krotkim trajilerze to ten NFS to moze byc przelom. Obtm sie nie pomylilCzy ty grałeś w coś innego niż seria NFS??? Na filmiku widać dość konkretne zniszczenia - które posiadała gra Viper Racing dobre 5 lat temu.No to była gierka i ta piłeczka wystrzeliwana w vipery, och jak tam były zniszczenia, mogli by zrobić Viper Racing 2. Pewnie tak bedzie. Malym druczkiem nie instalowac na komputerze slabszym niz 2*G80.Nie popadajmy w przesade. Zniszczenia będą fajne, mam nadzieje że wymyślą coś fajnego i wprowadzą to, oprócz zniszczeń. Czas kupić 512mb aby mieć 1GB jak chce w to zagrać na minimalnych. Edytowane 21 Maja 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 mib: To proste - grasz w złą serię wyścigów. Tytułów nie podam, aby nie wywoływać wojny. ;) Na filmiku widać dość konkretne zniszczenia - które posiadała gra Viper Racing dobre 5 lat temu. Ciekawi mnie, jak będzie wyglądać sprawa wymagań. Jeśli brata 6800XT okaże się za słaby, to ja zrywam z grami. Na pewno musieli nieźle pogrzebać w silniku, aby wykrzesać z niego takie zniszczenia połączone z niezgorszą fizyką uderzeń. Będzie to jednak miało odbicie w wymaganiach, względem poprzedniej wersji NFS. To jaka jest ta dobra ?? VR :lol: Nikt Ci nie każe grać w nowego NFS graj w VR jak jest taki wspaniały. Co do wymagań :blink: nie jesteś sam na świecie :lol: Świat gier wiecznie się rozwija co niesie za sobą wzrost wymagań. Nie nadążasz, nie grasz. Łaski nie robisz. ps Nie zapominajcie o najważniejszym seria nfs nigdy nie była z założenia symulatorem! Od tego są inne gry :] NFS zawsze był arcade i na dzień dzisiejszy w tym temacie nic się nie zmieniło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) zgadzam się w pełni z nierealnym, oczekujecie od tej gry nie wiadomo czego, jak wam nie pasuje arcade, którym jest niewątpliwie seria nfs to możecie sobie pograć w forze, gtr itp tytuły. co rok jest ta sama sytuacja, wychodzi nowy nfs i zaczyna się nagonka :lol2: ps sorry za ot, a co do nowego nfs to dym i zniszczenia sycą :-P Edytowane 22 Maja 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Wielka burza w szklance wody - trailer ze zniszczeniami w nastepnym NFS :lol: Zeby nie skonczylo sie na zniszcznieach wywolujacych smiech na sali - superrealne rysy na karoserii po przywaleniu 200km/h w znak drogowy :wink: Lubie jak dorabiacie niestworzone historie na podstawie krotkich filmikow [; Moze jeszcze opowiecie mi cala fabule nastepnej Potrzeby szybkosci :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Czy ty grałeś w coś innego niż seria NFS??? A czy Ty zrozumiałeś jego post? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Moze jeszcze opowiecie mi cala fabule nastepnej Potrzeby szybkosci :?: Prsie bałdzo. Jesteś kierowcą pochodzącym z biednej mongolskiej wioski. Przybywasz do wielkiego miasta w Usza uciekając przed poborcami podatkowymi (księcia Janka), i zaczynasz jeździć rowerem rozwożąc gazety. Pewnego dnia przez nieuwage i ilośc wypitego alkoholu wpadasz z hukiem na auto jakegoś master wyściowca. Żeby spłacic straty musisz służalco odpracowac to w jego mini zakładzie tunerskim albo dooo widzeeenia Usza (brak wizy). Szybko okazuje się że masz ponad przeciętne zdolności! Master Cie polubil i daje lekcje jazdy prawdziwym samocodem (łał). No ale w koncu przerastasz mistrza i sam startujesz w zawodach o milion simolarow! Boże jakie to piękne! American Dream :D A tak powaznie, to już musieli coś zmienic w koncu nocne wyscigi dla mastachów juz sie z lekka wyeksploatowaly. Ale ze beda jakiekolwiek uszkodzenia to faktyczne jak na NFS mega rewolucja - w szczegolnosci ze na filmiku fura rozj**ala sie jak ta lala ... W 13 częsci bedzie pewnie zużycie paliwa i przepalajace sie zarowki :> Premiera pozna jesienia jest jak najbardziej mozliwa, w koncu EA kocha ten okres ;] Edytowane 22 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Mam podać tytuł? Toca Race Driver (1/2/3). Że o Gran Turismo (PSX/PS2) nie wspomnę. No ale nie o tym temat... Skoro to będą wyścigi "zawodowe", to zapewne będą odbywać się w różnych miejscach. Tutaj autorzy gry mogliby dać popis swojej wyobraźni i np dać możliwość przejechania z lotniska na miejsce wyścigów samemu. Taki bonus jak free ride w poprzednich wersjach, tyle że nie do końca przez miasto. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Mam podać tytuł? Toca Race Driver (1/2/3).>>>> Że <<<?!! o Gran Turismo (PSX/PS2) nie wspomnę. No ale nie o tym temat... Nie wiem jak wy ale ja od torów wole TOCA, GT LEgends, rFactora i wiele innych jeżeli jednak to ma być koncepcja takich "torów" jak w PGR czy GT to może i coś ciekawego z tego wyjdzie ale mi najbardziej w NFSach podobała się możliwość jazdy bez ograniczeń po ulicznych drogach autami z salonów z ruchem ulicznym. Jeżeli NFS ma udawać symulator to wątpię by robił to w dobry sposób jednak jeżeli ma przypominać GT czy PGR to wątpię by im dorównał. Zapowiada się jak każdy NFS czyli bardzo dobrze a co z tego wyjdzie to zobaczymy po premierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Hmmmm cieakwie sie zapowiada. Mi najbardzoej w NFS brakuje kilku rzeczy: -zniszczen -tankowania -warsztatu z prawdziwego zdarzenia z filmikami co i jak sie dzieje -realistycznego zachowywania sie samochodow A z tego co mozna wywnioskowac po tym krotkim trajilerze to ten NFS to moze byc przelom. Obtm sie nie pomylil :> Zniszczenia to były w NFS 6 to już coś :> Ale nie rozumiem po co Ci tankowanie ? nawet w TDU tego nie ma a NFS chodzi o jazde a nie o stanie w dresie czekając aż ładunek elektrostatyczny wysadzi stacje w powietrze :P I te filmiki z warsztatu też jakoś mi nie podchodzą, jak nie wiesz jak zamontować nowy spoiler czy wide body kit obejrzyj sobie jeden pimp my ride czy amerykański hot rod i gotowe, w grze każdy będzie pomijał ten element. Co do realizmu się nie wypowiem bo każdy wie na cyzm polega ta gra :P A teraz do rzeczy, nie żebym się cudów spodziewał ale.... jak zobaczyłem screen z gry myślałem że to prawdziwy fotos z jakiejś promocji EA :) Filmik za chwile obejrze jak dojdzie ale puki co jestem nie tyle co zachwycony ale przynajmniej zadowolony :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 NFS porshe a nawet 4ka miały zniszczenia żadna nowość w dodatku model jazdy z roku na rok jest jeszcze gorszy, nie ma co dla gniotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Zastanawia mnie odliczany czas na stronie nfs. Jakby do był czas do demka ^^ byłbym w raju xD Wkońcu bedzie to godna gra w która bedzie można pograć bez wyrzutów sumienia Edytowane 23 Maja 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Też mnie to zastanawia - wpisana data 31.05.07 nawet na tablicach w filmiku. Premiera w listopadzie, więc jest szansa na demko. :] BTW. Nie "zarzutów sumienia", tylko "wyrzutów sumienia" . ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 http://www.ea.com/nfs/carbon/ cos sie chyba pomylili :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 juz sie nie moge doczekac:) moze ja kupie na x360 jesli bedzie fajna (przynajmniej tak sie zapowiada!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Kolejna gra dla grubych amerykanów w wieku 12lat i z podobnym poziomem IQ ;) . Chcą zrobić grę pr0 street to niech zrobią ją pro, a nie kolejna symulacja jazdy wózkiem z hipermarketu z tona plastiku i osiągami F16. A do płynnego działania trzeba tylko 8800GTX... SLi ;) PS Nie, pogrywałem w Karbona ani MW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Yay! Bendzie fspaniaóły! Prawdziwa rewolucja! A teraz na poważnie: To nie będą wyścigi na torze, tylko ich parodia. Ja wam to mówię i wspomnicie moje słowa. Bywajcie! Idę grać w gran turismo 4 :P Edytowane 22 Maja 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Yay! Bendzie fspaniaóły! Prawdziwa rewolucja! A teraz na poważnie: To nie będą wyścigi na torze, tylko ich parodia. Ja wam to mówię i wspomnicie moje słowa. Bywajcie! Idę grać w gran turismo 4 :P A se ić w GT nie wsadzisz do auta spojlera, 24' złotych felg ze spinerami i pięciu bijaczy na tylną kanape! a z kolei ja nie kupuje gier tylko dlatego, że są fajne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 A do płynnego działania trzeba tylko 8800GTX... SLi ;)dlatego kupilem x360 :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...