Skocz do zawartości
R.i.P.

Need For Speed: Prostreet

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil2201

Po oblukaniu filmu jestem w szoku. Ten dźwiek ten dym... To może być coś. Szkoda że już gra na torach mogliby zrobić coś ala'tor i czasami wypady na miasto na drifty ^^ Spytam kiedy ten nfs ma wyjść? Sorry nie bijcie ale nigdzie nie widzie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po oblukaniu filmu jestem w szoku. Ten dźwiek ten dym... To może być coś. Szkoda że już gra na torach mogliby zrobić coś ala'tor i czasami wypady na miasto na drifty ^^ Spytam kiedy ten nfs ma wyjść? Sorry nie bijcie ale nigdzie nie widzie :(

31 maj 2007 , jest na stronie taka data i odliczanie, ale nie wiem czy do oficjalnej strony czy do wyjscia gry czy co ;o ... zapewne jak do publikacji strony, to gra wyjdzie na jesien

Co do filmiku to looooooool.... zniszczenia beda :o cos nie mozliwego

Edytowane przez Reaktiv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm cieakwie sie zapowiada. Mi najbardzoej w NFS brakuje kilku rzeczy:

-zniszczen

-tankowania

-warsztatu z prawdziwego zdarzenia z filmikami co i jak sie dzieje

-realistycznego zachowywania sie samochodow

A z tego co mozna wywnioskowac po tym krotkim trajilerze to ten NFS to moze byc przelom. Obtm sie nie pomylil :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Przełom? To ze zniszczenia będą i wiecej naklejek to przelom? Dla EA może i tak, ale dla całego świata gier to jest nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mib:

To proste - grasz w złą serię wyścigów. Tytułów nie podam, aby nie wywoływać wojny. ;)

Na filmiku widać dość konkretne zniszczenia - które posiadała gra Viper Racing dobre 5 lat temu.

Ciekawi mnie, jak będzie wyglądać sprawa wymagań. Jeśli brata 6800XT okaże się za słaby, to ja zrywam z grami. Na pewno musieli nieźle pogrzebać w silniku, aby wykrzesać z niego takie zniszczenia połączone z niezgorszą fizyką uderzeń. Będzie to jednak miało odbicie w wymaganiach, względem poprzedniej wersji NFS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na filmiku widać dość konkretne zniszczenia - które posiadała gra Viper Racing dobre 5 lat temu.

Ciekawi mnie, jak będzie wyglądać sprawa wymagań. Jeśli brata 6800XT okaże się za słaby, to ja zrywam z grami. Na pewno musieli nieźle pogrzebać w silniku, aby wykrzesać z niego takie zniszczenia połączone z niezgorszą fizyką uderzeń. Będzie to jednak miało odbicie w wymaganiach, względem poprzedniej wersji NFS.

Pewnie tak bedzie. Malym druczkiem nie instalowac na komputerze slabszym niz 2*G80.

To proste - grasz w złą serię wyścigów. Tytułów nie podam, aby nie wywoływać wojny. ;)

Napisz mi na PMa :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z tego co mozna wywnioskowac po tym krotkim trajilerze to ten NFS to moze byc przelom. Obtm sie nie pomylil

Czy ty grałeś w coś innego niż seria NFS???

No to była gierka i ta piłeczka wystrzeliwana w vipery, och jak tam były zniszczenia, mogli by zrobić Viper Racing 2.

Pewnie tak bedzie. Malym druczkiem nie instalowac na komputerze slabszym niz 2*G80.

Nie popadajmy w przesade.

Zniszczenia będą fajne, mam nadzieje że wymyślą coś fajnego i wprowadzą to, oprócz zniszczeń.

Czas kupić 512mb aby mieć 1GB jak chce w to zagrać na minimalnych.

Edytowane przez demon92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mib:

To jaka jest ta dobra ?? VR :lol: Nikt Ci nie każe grać w nowego NFS graj w VR jak jest taki wspaniały. Co do wymagań :blink: nie jesteś sam na świecie :lol: Świat gier wiecznie się rozwija co niesie za sobą wzrost wymagań. Nie nadążasz, nie grasz. Łaski nie robisz.

ps

Nie zapominajcie o najważniejszym seria nfs nigdy nie była z założenia symulatorem! Od tego są inne gry :] NFS zawsze był arcade i na dzień dzisiejszy w tym temacie nic się nie zmieniło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam się w pełni z nierealnym, oczekujecie od tej gry nie wiadomo czego,

jak wam nie pasuje arcade, którym jest niewątpliwie seria nfs to możecie sobie pograć w forze, gtr itp tytuły.

co rok jest ta sama sytuacja, wychodzi nowy nfs i zaczyna się nagonka :lol2:

ps

sorry za ot, a co do nowego nfs to dym i zniszczenia sycą :-P

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielka burza w szklance wody - trailer ze zniszczeniami w nastepnym NFS :lol:

Zeby nie skonczylo sie na zniszcznieach wywolujacych smiech na sali - superrealne rysy na karoserii po przywaleniu 200km/h w znak drogowy :wink:

Lubie jak dorabiacie niestworzone historie na podstawie krotkich filmikow [; Moze jeszcze opowiecie mi cala fabule nastepnej Potrzeby szybkosci :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze jeszcze opowiecie mi cala fabule nastepnej Potrzeby szybkosci :?:

Prsie bałdzo.

Jesteś kierowcą pochodzącym z biednej mongolskiej wioski. Przybywasz do wielkiego miasta w Usza uciekając przed poborcami podatkowymi (księcia Janka), i zaczynasz jeździć rowerem rozwożąc gazety. Pewnego dnia przez nieuwage i ilośc wypitego alkoholu wpadasz z hukiem na auto jakegoś master wyściowca. Żeby spłacic straty musisz służalco odpracowac to w jego mini zakładzie tunerskim albo dooo widzeeenia Usza (brak wizy). Szybko okazuje się że masz ponad przeciętne zdolności! Master Cie polubil i daje lekcje jazdy prawdziwym samocodem (łał). No ale w koncu przerastasz mistrza i sam startujesz w zawodach o milion simolarow! Boże jakie to piękne! American Dream :D

A tak powaznie, to już musieli coś zmienic w koncu nocne wyscigi dla mastachów juz sie z lekka wyeksploatowaly. Ale ze beda jakiekolwiek uszkodzenia to faktyczne jak na NFS mega rewolucja - w szczegolnosci ze na filmiku fura rozj**ala sie jak ta lala ... W 13 częsci bedzie pewnie zużycie paliwa i przepalajace sie zarowki :>

Premiera pozna jesienia jest jak najbardziej mozliwa, w koncu EA kocha ten okres ;]

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podać tytuł? Toca Race Driver (1/2/3). Że o Gran Turismo (PSX/PS2) nie wspomnę. No ale nie o tym temat...

Skoro to będą wyścigi "zawodowe", to zapewne będą odbywać się w różnych miejscach. Tutaj autorzy gry mogliby dać popis swojej wyobraźni i np dać możliwość przejechania z lotniska na miejsce wyścigów samemu. Taki bonus jak free ride w poprzednich wersjach, tyle że nie do końca przez miasto. :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podać tytuł? Toca Race Driver (1/2/3).>>>> Że <<<?!! o Gran Turismo (PSX/PS2) nie wspomnę. No ale nie o tym temat...

Nie wiem jak wy ale ja od torów wole TOCA, GT LEgends, rFactora i wiele innych jeżeli jednak to ma być koncepcja takich "torów" jak w PGR czy GT to może i coś ciekawego z tego wyjdzie ale mi najbardziej w NFSach podobała się możliwość jazdy bez ograniczeń po ulicznych drogach autami z salonów z ruchem ulicznym. Jeżeli NFS ma udawać symulator to wątpię by robił to w dobry sposób jednak jeżeli ma przypominać GT czy PGR to wątpię by im dorównał. Zapowiada się jak każdy NFS czyli bardzo dobrze a co z tego wyjdzie to zobaczymy po premierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm cieakwie sie zapowiada. Mi najbardzoej w NFS brakuje kilku rzeczy:

-zniszczen

-tankowania

-warsztatu z prawdziwego zdarzenia z filmikami co i jak sie dzieje

-realistycznego zachowywania sie samochodow

A z tego co mozna wywnioskowac po tym krotkim trajilerze to ten NFS to moze byc przelom. Obtm sie nie pomylil :>

Zniszczenia to były w NFS 6 to już coś :> Ale nie rozumiem po co Ci tankowanie ? nawet w TDU tego nie ma a NFS chodzi o jazde a nie o stanie w dresie czekając aż ładunek elektrostatyczny wysadzi stacje w powietrze :P I te filmiki z warsztatu też jakoś mi nie podchodzą, jak nie wiesz jak zamontować nowy spoiler czy wide body kit obejrzyj sobie jeden pimp my ride czy amerykański hot rod i gotowe, w grze każdy będzie pomijał ten element. Co do realizmu się nie wypowiem bo każdy wie na cyzm polega ta gra :P

A teraz do rzeczy, nie żebym się cudów spodziewał ale.... jak zobaczyłem screen z gry myślałem że to prawdziwy fotos z jakiejś promocji EA :) Filmik za chwile obejrze jak dojdzie ale puki co jestem nie tyle co zachwycony ale przynajmniej zadowolony :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kamil2201

Zastanawia mnie odliczany czas na stronie nfs. Jakby do był czas do demka ^^ byłbym w raju xD Wkońcu bedzie to godna gra w która bedzie można pograć bez wyrzutów sumienia

Edytowane przez kamil2201

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna gra dla grubych amerykanów w wieku 12lat i z podobnym poziomem IQ ;) . Chcą zrobić grę pr0 street to niech zrobią ją pro, a nie kolejna symulacja jazdy wózkiem z hipermarketu z tona plastiku i osiągami F16.

A do płynnego działania trzeba tylko 8800GTX... SLi ;)

PS Nie, pogrywałem w Karbona ani MW ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yay! Bendzie fspaniaóły! Prawdziwa rewolucja! A teraz na poważnie: To nie będą wyścigi na torze, tylko ich parodia. Ja wam to mówię i wspomnicie moje słowa. Bywajcie! Idę grać w gran turismo 4 :P

Edytowane przez Sysak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yay! Bendzie fspaniaóły! Prawdziwa rewolucja! A teraz na poważnie: To nie będą wyścigi na torze, tylko ich parodia. Ja wam to mówię i wspomnicie moje słowa. Bywajcie! Idę grać w gran turismo 4 :P

A se ić w GT nie wsadzisz do auta spojlera, 24' złotych felg ze spinerami i pięciu bijaczy na tylną kanape!

a z kolei ja nie kupuje gier tylko dlatego, że są fajne ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi