Orgiusz Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Geeezzzz Jakbym widzial Juiced na nowym silniku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Czy da się bardziej obkleić furę niż te na screenach? tożto takiego "odpustowego" tjuningu nawet na polskich drogach ze świecą szukać :P Ja chyba już za stary się robie na te nfsy :? jak widze takie screeny to mnie cofa momentalnie. To samo było z Carbonem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Czy da się bardziej obkleić furę niż te na screenach? tożto takiego "odpustowego" tjuningu nawet na polskich drogach ze świecą szukać :P Ja chyba już za stary się robie na te nfsy :? jak widze takie screeny to mnie cofa momentalnie. To samo było z Carbonem... Taka ilość naklepuniek to raczej norma skoro gra ma być w klimacie torowym. Np. seria D1, tamte wozy mają więcej naklejek sponsorów niż lakieru. Tak swoją drogą od NFS MW nie ma przymusu wlepiania masy badziewia której się nie umie uformować, jest tylko taka opcja, w tej grze z tego co widze częściowo jest to wymuszone bo poprawa aero dynamiki itd itp ale moja milion dwieście siedemdziesiąta czwarta odpowiedź na pytania o tej samej ilości brzmi, nie chcesz nie musisz ale możesz cool.gif Serwis nfsplanet.pl opublikował projekt okładki wykonany przez nfspc.tw http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2e59fb7427d9d455.html Troche niechlujny ten wydech ale da się przeżyć :) I kilka zdjęć Krystal Forscutt http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f2de524e13ddee4d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f0678a7cf8bff283.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9bc306f6e866aed1.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b239fdf952341ae2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 http://forum.nfsunlimited.net/viewtopic.php?t=14667 To materiał z nagrywania dźwięków do NFS PS i po obejrzeniu połowy widziałem Honde S2000 i Civica z 1995 roku icon_wink3.gif Wiadomość z nfsplanet.pl Już jest znana oficjalna data wydania najnowszej części serii! Need for Speed: Pro Street jest planowany na 31 październik 2007 – tym razem nie powinno nic stanąć na przeszkodzie i gra powinna ukazać się bez żadnych dodatkowych opóźnień. Oczywiście data ta tyczy się rynku amerykańskiego, w Europie gra ukaże się pewnie tydzień później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tutaj dla zainteresowanych Krystal Forscutt z bliska. http://www.hornyoyster.com/images/krystal_...zoomag_top2.jpg http://www.hornyoyster.com/images/krystal_...zoomag_top1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tutaj dla zainteresowanych Krystal Forscutt z bliska. http://www.hornyoyster.com/images/krystal_...zoomag_top2.jpg http://www.hornyoyster.com/images/krystal_...zoomag_top1.jpg myslalem, ze to jakies nowe screeny z gry zanim kliknalem :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ładna :) Lepsza niż ta co była w Carbonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 "My breast fell natural with a bit of bounce. They don't just sit there like rocks" :blink: :huh: :unsure: :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ładna :) Lepsza niż ta co była w Carbonie Fakt :-P "My breast fell natural with a bit of bounce. They don't just sit there like rocks" :blink: :huh: :unsure: :D :lol: A mi sie to podoba :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 EA się rozdziela na 4 marki co teoretycznie ma przyspieszyć tworzenie gier. EA splits up Tuesday, 19.06.2007 EAElectronic Arts is restructuring itself and splits into four labels: EA Sports, EA Games, EA Casual Entertainment, and The Sims. Each Label will operate with dedicated studio and publishing teams focused on consumer-driven priorities. The new structure is designed to streamline decision-making, improve global focus, and speed new ideas to the market. "This transition will be implemented over the course of the coming months," sagte EA Chief Executive Officer John Riccitiello. "EA is privileged to have a deep bench of proven talent and our new structure encourages people to bring great ideas into the market more quickly. There will be more games and services for core consumers and new gamers and better focus on operational efficiency." The Need for Speed - series belongs to the label EA Games. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 W PSXextreme (czy jak ta gazetka sie nazywa) widziałem fotke samochodu który miał inne alusy z przodu i inne z tyłu. :lol:? Zapowiadają się ciekawe zmiany :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wyjasnij powod swojego smiechu bo na razie nie widze zadnego... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Wyjasnij powod swojego smiechu bo na razie nie widze zadnego... :| nie rozumiesz? tu niby taki pro stret prosto z ulic miasta a tu jakiś lame daje inne felgi z tył i z przodu, że aż shame ej człowieku wiocha nie ziom? niech sie rozdzielają na co chcą ale to ma tylko przyspieszyć politykę robienia szybkiego hajsu ;] Edytowane 20 Czerwca 2007 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 niech sie rozdzielają na co chcą ale to ma tylko przyspieszyć politykę robienia szybkiego hajsu ;] heh. a czego się spodziewałeś?? Wszystko teraz jest nastawione tylko w jednym kierunku. Każda dziedzina życia. Przykład z naszego podwórka. Jak powiedział znajomy lekarz na pytanie o powołanie. cytuję " Judymów już nie ma" My sie tu możemy śmiać z EA drwić, pisać całe epopeje na ich temat. I tak zrobią swoje, zgarniają kupe kasy. I wiecie co?? Oni w soich drogich autach, odwalonych domach i wypchanycj kontach leją na nas ciepłym moczem, a to że zarabiają na naiwnośći ludzi. Szczerze?? kogo? to?? Wielu tutaj na forum pracuje w róznych miejscach i napewno nie jeden pracuje w firmie która wciska swoim klientom rzeczy których sam by nie kupił. I niby w czym to jest lepsze od działania EA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Wyjasnij powod swojego smiechu bo na razie nie widze zadnego... :| :lol2: Ten pomysł zalatuje mi fiatem 126p z napisem TUNING na tylnej szybie. Różne alusy na każdym z kół, genialne, jeżeli dla ciebie jest to ok to nie mam słów. cosmo111 No masz racje, trudno przyjąć to do wiadomości ale niestety tak jest, problem w tym że trudno się do tego przyzwyczaić, kiedyś gry rządziły się swoimi prawami, twórcy wymyślali to coraz lepsze pomysły i te pieniądze im się należały, a teraz nowe gierki zaczynają przypominać oferte z telezakupów Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie no panowie bez jaj bo znowu się robi temat na zasadzie "kiedyś to byli ludzie a dzisiaj są lenie". Omawialiśmy to milion razy i wystarczy, inaczej znowu zamkną temat i co ja będę na tym forum czytał i pisał ? Ośla łączka mi zostanie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ten pomysł zalatuje mi fiatem 126p z napisem TUNING na tylnej szybie. Różne alusy na każdym z kół, genialne, jeżeli dla ciebie jest to ok to nie mam słów. Naklejka musi być PIONIER, a na pólce za tylnimi siedzeniami postawione głosniki komputerowe za 29.99PLN. No i gdzie ty widziałes alusy w 125p :blink: ? Chyba masz na myśli alukołpaki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 :lol2: Ten pomysł zalatuje mi fiatem 126p z napisem TUNING na tylnej szybie. Różne alusy na każdym z kół, genialne, jeżeli dla ciebie jest to ok to nie mam słów. http://www.youtube.com/watch?v=KUtsU4I2D7k Moze i masz racje. Wiejski tuning pelna geba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) To nie ma wygladac tylko jechac. Zapewne wiesz w jakim stopniu wplywa masa elementow ruchomych na szybkosc wkrecania sie silnika w obroty, przyspiesenie pojazdu oraz ile daje zastosowanie roznych rozmiarow opon i felg na dystansie 1/4 mili. Wiesz dlaczego golf ma inną wysokość gum na przedniej i tylnej osi? Konkretnie proszę Edytowane 20 Czerwca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Bo predkosc obrotowa kol jest tak duza ze sila odsrodkowa rozciaga opone ktora jest wiele bardziej elastyczna niz te z indeksem predkosci 300km/h. Z? Czy jakosc [; Co do pierwszej czesci - mniejsze czesci - mniejsza sila potrzebna do rozpedzenia elementu w okol wlasnej osi... Przynajmniej tak mi sie wydaje [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dobrze kombinujesz, ale nie do końca ;) Wiec wróćmy do pr0 strit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 nie wiem co w tym golfie jest nie tak :> to ćwiartka - on musi mieć takie gumy by mieć jakąkolwiek trakcję... najbardziej mnie rozpierdzielają ludzika udzielające się w tym temacie wielcy - "wiejski tuning bo na osi inne felgi" a pojęcia o podstawowych zagadnieniach tej dziedziny nie mają. (nie o Tobię Orgiusz piszę) tylko o tych co wylatują w wiejskim tunem 126p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Jak dają inne opony na przód i tył to jest PRO, a jak inne felgi to już jest WIOCHA. W Pro Street RX7 ma inne felgi, a nie opony więc jest WIOCHA... proste :) Zresztą sami zobaczcie, że na jednym zdjęciu RX7 ma chromy z przodu a z tyłu czarne a na drugim już chromy z tyłu a czarne z przodu... ktoś się tu nie może zdecydować? Edytowane 20 Czerwca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Jak dają inne opony na przód i tył to jest PRO, a jak inne felgi to już jest WIOCHA. W Pro Street RX7 ma inne felgi, a nie opony więc jest WIOCHA... proste :) Zresztą sami zobaczcie, że na jednym zdjęciu RX7 ma chromy z przodu a z tyłu czarne a na drugim już chromy z tyłu a czarne z porzodu... ktoś się tu nie może zdecydować? wiocha to zależy od usera czy zrobi z samochodu festyn czy jak ja pomaluje tylko na inny kolor i zmieni felgi :wink: nie mniej dawno w NFSie nie mogłem odczuć różnicy pomiędzy FWD a RWD o jakimkolwiek FF nie wspominając mam nadzieję, że dojdzie widok z kokpitu i będą jakieś odczucia z jazdy chociaż bo jak nie to znów pogram "tak długo" jak w Carbona. I nie wyskakujcie mi, że to nie ma być sim bo takie gry jak NFS: Porsche czy TDU simami też nie są ale wrażenia z jazdy jakieś są ( ten pierwszy ma nawet FF stokroć lepszy od każdego nowszego NFSa). Edytowane 20 Czerwca 2007 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jak dla mnie seria NFS już od dawna skierowana jest do dzieci. Mnóstwo spoilerów do wyboru, felg, światełek, nalepek a i tak każdym samochodem jeździ się tak samo.No i oczywiście tępy wątek fabularny niby że jestem nowy w mieście muszę ze wszystkimi wygrać żeby udowodnić swej niewinności. Żenada... ale dla dzieciaków się podoba. Podobnie szykuje się i teraz jest już jakaś nowa krowa do promowania gry(Krystal Forscutt) czyli pewnie będzie jakaś fabuła rodem z brazylijskiej telenoweli. Nie mogą tak zrobić jak w TDU że się jeździ dla czystej przyjemności i zarabia się kasę kupując nowe fury.Ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 W sumie to nie lubie serii NFS juz od U1 ale do tego podchodzę całkiem optymistycznie ;]. Może nie bedzie taki el0 jak 2 ostatnie części. Po za tym bedą zniszczenia i może (może) lepszy model jazdy (ten z MW albo Carbona mnie rozwalił). Nie ma jeszcze długich filmików z gameplaya a ni dema wieć nie ma co już dzieliś skóry wiadomo na czym ;). Szkoda ze czasy NFS3 (hot pursuit) sie skończyły. To był NFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nie mogą tak zrobić jak w TDU że się jeździ dla czystej przyjemnościnie bo to inny rodzaj gry po to masz TDU by sobie w nią pograć, po to robią nfs by trafić w inny segment rynku... nie podoba się to nie graj, taka jest polityka firmy na tym zarabiają pieniądze i tego sie trzymają bo to produkt zwany dojną krowa... Ciekawe kolego czy jak Ty byś miał firmę robiącą precle (taki prosty przykład) i miał byś mega sprzedaż, rąbany utarg na preclach z makiem ale gdzieś tam na jakimś forum grupka ludzi, zaledwie kilka % by się zbuntowała i powiedziała - nie nie będziemy jeść precli z makiem bo są feee i nie są takie jak stare dobre precle, chcemy precli z SOLĄ - kolego drogi też byś ich olał i robił dalej to z czego masz zysk, bo po co się męczyć... więc proszę przestańcie już marudzić i wymyślać bo to nic nie zmieni, a z każdym kolejnym nfs jest kolejny topic na forum gdzie 80% tematów to marudzenie wytykanie, że wieś tuning, że to, że tamto, że felgi błeeee, nie chcesz nie graj - nawet nie zagrałeś i już masz opinie po zobaczeniu scenerów, mogę się założyć, że nafeg gdy by ea wypuściło mega wypas nfs to dalej by była grupka ludzików marudzących i wymyslających na siłę co jest nie tak. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 :lol2: Ten pomysł zalatuje mi fiatem 126p z napisem TUNING na tylnej szybie. Różne alusy na każdym z kół, genialne, jeżeli dla ciebie jest to ok to nie mam słów. cosmo111 No masz racje, trudno przyjąć to do wiadomości ale niestety tak jest, problem w tym że trudno się do tego przyzwyczaić, kiedyś gry rządziły się swoimi prawami, twórcy wymyślali to coraz lepsze pomysły i te pieniądze im się należały, a teraz nowe gierki zaczynają przypominać oferte z telezakupów Niestety taki jest świat. Nie zmienimy tego. Pamiętam czasy C&C1, pamiętam doom i inne. Dyna blaster wciągał na godziny grania. Nie ma co porównywać. Zarówno mentalność autrów gier jak i graczy była inna. Inny świat. To już nie wróci. My to jeszcze pamiętamy. Jesteśmy w stanie porównać. Młodzi ludzie mający po naście lat nie są w stanie sobie tego wyobrazić. Tak samo jak dla nich no czasy spaniałego PRL są histrią. Tak naprawdę nigdy tego nie zrozumieją. Wielkie firmy takie jak EA, się po priostu dostosowały. Nie można im mieć tego do końca za złe. Miały wybór upaść lub stać się niszowe, czy przejść na komerche i zarabiać. 98% wybierze tę drugą opcję. To już nie nasze pokolenie. Inne wartości , inne podejście do życia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) nie wiem co w tym golfie jest nie tak :> to ćwiartka - on musi mieć takie gumy by mieć jakąkolwiek trakcję... najbardziej mnie rozpierdzielają ludzika udzielające się w tym temacie wielcy - "wiejski tuning bo na osi inne felgi" a pojęcia o podstawowych zagadnieniach tej dziedziny nie mają. (nie o Tobię Orgiusz piszę) tylko o tych co wylatują w wiejskim tunem 126p OK, nie udzielam się już w tym temacie bo nie znam się na prawdziwym pięknie, a różne felgi na kołach jednego samochodu kojarzą mi się z wiejskim tuningiem i tego nie zmienie. Bo nie wiem jak inny "wzór" felg może mieć wpływ na przyśpieszenie/osiągi. To tak jakby na nos założyć okulary, gdzie lewa strona jest okrągła, a prawa kwadratowa, lub też na jedną noge włożyć skarpetki różowe, a na drugą fioletowe. Edytowane 21 Czerwca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Bo nie wiem jak inny "wzór" felg może mieć wpływ na przyśpieszenie/osiągi. To tak jakby na nos założyć okulary, gdzie lewa strona jest okrągła, a prawa kwadratowa, lub też na jedną noge włożyć skarpetki różowe, a na drugą fioletowe.Mylisz się, ma wpływ i to duży jak założysz takie różnokolorowe skarpety to sobie zwiększysz pociąg u dziewczyn. LOL. Co do Pro Streeeta to skoro gra jest dla dzieciaków to jak oni mogą taką śmiałą laskę z Big Brothera, która ma na sobie tylko napis NFS Pro Street na biuście wsadzać do takiej gry. Dziwna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...