Skocz do zawartości
R.i.P.

Need For Speed: Prostreet

Rekomendowane odpowiedzi

@demon92- to może lepiej niech wykastrują trasę i zostanie tylko asfalt i auta.

Sorki, ale przecież sam napisałeś, że dla Ciebie jest ważny tylko samochód i droga, a na poboczu to mogą nawet cycki latać :) Więc balonów takich i takich może nie być w ogóle, zresztą niczego może nie być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Adler spoko, jeszcze masz czas, zainteresujesz się cyckami ale to pewnie za kilka latek...

;)

A każdy mówił przed trailerami, że nfs jest 'be' bo z opisów po prostu zapowiadał się następny Underground odgrzewany po raz kolejny. Sam też tak sądziłem, ale po tym co zobaczyliśmy na filmikach wiemy, że bliżej tej gierce do HP - czyli starych dobrych czasów.

@MaSell - no takie samo wrażenie odniosłem :D Ale to 'nowość' w serii NFS więc odpowiednio to eksponują ;) Z tego co zauważyłem brakuje mi w modelu uszkodzeń tylko latających (wielu) części. Fajnie jadąc w takim kanionie wyglądałoby dachowanie jakiejś furki 200-300m przed nami ;)

Edytowane przez nappy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szykuje sie cos porzadnego, ea chyba odbila sie wlasnie od dna wiec teraz bedziemy mieli produkty "lepszej" jakosci :D ale trzeba przyznac ze nowy nfs prezentuje sie bardzo dobrze, a ten swiecacy asfalt? moze chcieli uzyskac taki efekt jaki widzimy latem patrzac na rozgrzany asfalt pod odpowniednim katem :lol: ciekawe co z reszta tras? gdyby byly w klimatach nfs'a 3 czy 4 to by bylo swietnie, a no i jeszcze jedna sprawa....muzyka. w nfsie 3 muzyka miazdzyla,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po obejrzeniu filmiku stwierdzam ze w grze nie wprowadzili nic nowego :/ kolejny odgrzewany kotlet. Nie ma na co czekać niestety

pozycz szklanej kuli... prorok? a moze prowokator... szkoda ze minusow dawac nie mozna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno jest pewne - gorsze od Carbon'a nie będzie.

Chyba.

Ciężko byłoby zrobić coś gorszego od carbona...

po obejrzeniu filmiku stwierdzam ze w grze nie wprowadzili nic nowego :/ kolejny odgrzewany kotlet. Nie ma na co czekać niestety

Pracujesz w EA? Możesz załatwić jakieś gadżety? Bo ja po filmiku widzę, że gra zapowiada się dobrze, zresztą jak widać po komentarzach - nie tylko ja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EA wypuściło jeden filmik a wszyscy już tutaj rozpaleni są i nagle czekają na nowego NFSa :lol:. Dobre. Co w tym trailerze jest takiego? Pokazano jazde po ciekawszych terenach i kilka wywrotek? I to ma zadecydować o genialności tego tytułu? No dajcie spokój :lol:. Wyjdzie, to pogadamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jeden... filmików jest więcej. Nasze "podjaranie" polega na tym, że seria NFS spadła na psy. Rozumiesz teraz? To może być ten odcinek mody na ... nfs'a, który znów przyciągnie masę graczy przed kompy, którzy będą katować grę długimi godzinami, a nie przejdą raz i do kosza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@LCC- ale to jest paranoja żeby narzekać nawet na głupie balony....

@nappy-a h*j cie to obchodzi kiedy ja się mam czymś interesować. Widać tobie mamusia zabroniła oglądania gołych lasek do 21 roku życia i czekasz na ten moment. Hahahahah żal mi ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Po obejrzeniu ostatniego "gejmpleja" muszę przyznać, że to może być dobra gra (a możne nawet wybitna - czas pokaże).

Świetne odczuwalna duża prędkość - otoczenie zasuwa aż miło :).

Vennor poruszyles wlasnie ciekawy temat > uczucie predkosci. Jesli cala gra taka bedzie to nie bedzie to zadnym kotletem a cyms calkiem calkiem. Ogladalem ten trailer i moje pierwsza refleksja : to popyla jak P2000 , czuc predkosc :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vennor poruszyles wlasnie ciekawy temat > uczucie predkosci. Jesli cala gra taka bedzie to nie bedzie to zadnym kotletem a cyms calkiem calkiem. Ogladalem ten trailer i moje pierwsza refleksja : to popyla jak P2000 , czuc predkosc :-P

Nawet CMR DiRT tak tego nie oddaje, choć i tak czuć w nim "spid" :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak sobie dziś myślałem cały dzień jaka to była gra ;s Nie na literę "d" a na "u" i nazywała się

2681304[/snapback]

Słaba jakość, na GT była lepsza :).
Chyba o to chodzi ;]. Nie bede tracił czasu na sciaganie/buforowanie HD movie. Wole od razu oblookać w gorszej jakości. Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy ten mały filmik już był wiec zemieszczam:

http://www.gamespot.com/video/941615/61738...p=e32007_videos

Nic ciekawego a już napewno nie muzyka ;]. Oby dźwięki były w innym klimacie niż na tym movie.

Słaba jakość, na GT była lepsza :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, no, musze powiedzieć, że wygląda to całkiem nieźle. Może coś z tego być ;). Jedyne co mnie zastanawia to fakt, że tak szybko udało im się zrobić te grę. Wszystko wygląda jakby było już na swoim miejscu ;]

//

Fajnie by było jakby w końcu dodano kamere z kokpitu :/.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra wygląda ładnie jednak mogliby poprawić trochę fizykę jazdy. Koleś uderzył w Lancera mając na liczniku ponad 150Mph i urwał jedynie zderzak LOL. Jestem ciekaw tylko jakie to będzie miało wymagania xD Dobrze że mam X0 bo na moim blaszaku pewnie nawet by się nie odpaliło.

Edytowane przez Borys-Tech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko ladnie pieknie ale tego szajsu po carbonie nie usuneli, mam namysli ten atak epilepsji samochodu kiedy silnik pracuje na najwyzszych obrotach, koszmarnie to wyglada. trzepie sie jak stare budziki skaczace po polce podczas "dzwonienia"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie wygląda świetnie , filmy z gameplay-a zrobił mi niezłego smaka :) Nareszcie zrezygnowali z przesadzonej cukierkowatości na rzecz niezłego designu i nowego klimatu.

Kiedy Premiera ?

Edytowane przez Limak122

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi