demon92 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 @Adler91:Ta tylko że te baloniki będą zwalniać grę. Gierka może będzie fajna(może wkońcu coś w stylu HP/HP2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 @demon92- to może lepiej niech wykastrują trasę i zostanie tylko asfalt i auta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 @demon92- to może lepiej niech wykastrują trasę i zostanie tylko asfalt i auta.Sorki, ale przecież sam napisałeś, że dla Ciebie jest ważny tylko samochód i droga, a na poboczu to mogą nawet cycki latać :) Więc balonów takich i takich może nie być w ogóle, zresztą niczego może nie być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) @Adler spoko, jeszcze masz czas, zainteresujesz się cyckami ale to pewnie za kilka latek... ;) A każdy mówił przed trailerami, że nfs jest 'be' bo z opisów po prostu zapowiadał się następny Underground odgrzewany po raz kolejny. Sam też tak sądziłem, ale po tym co zobaczyliśmy na filmikach wiemy, że bliżej tej gierce do HP - czyli starych dobrych czasów. @MaSell - no takie samo wrażenie odniosłem :D Ale to 'nowość' w serii NFS więc odpowiednio to eksponują ;) Z tego co zauważyłem brakuje mi w modelu uszkodzeń tylko latających (wielu) części. Fajnie jadąc w takim kanionie wyglądałoby dachowanie jakiejś furki 200-300m przed nami ;) Edytowane 13 Lipca 2007 przez nappy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 szykuje sie cos porzadnego, ea chyba odbila sie wlasnie od dna wiec teraz bedziemy mieli produkty "lepszej" jakosci :D ale trzeba przyznac ze nowy nfs prezentuje sie bardzo dobrze, a ten swiecacy asfalt? moze chcieli uzyskac taki efekt jaki widzimy latem patrzac na rozgrzany asfalt pod odpowniednim katem :lol: ciekawe co z reszta tras? gdyby byly w klimatach nfs'a 3 czy 4 to by bylo swietnie, a no i jeszcze jedna sprawa....muzyka. w nfsie 3 muzyka miazdzyla, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 po obejrzeniu filmiku stwierdzam ze w grze nie wprowadzili nic nowego :/ kolejny odgrzewany kotlet. Nie ma na co czekać niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Trudno spodziewać się czegoś nowego po filmiku prezentujący nie dokończą grę... :) Do listopada daleko. Jedno jest pewne - gorsze od Carbon'a nie będzie. Chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 po obejrzeniu filmiku stwierdzam ze w grze nie wprowadzili nic nowego :/ kolejny odgrzewany kotlet. Nie ma na co czekać niestety pozycz szklanej kuli... prorok? a moze prowokator... szkoda ze minusow dawac nie mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Jedno jest pewne - gorsze od Carbon'a nie będzie. Chyba. Ciężko byłoby zrobić coś gorszego od carbona... po obejrzeniu filmiku stwierdzam ze w grze nie wprowadzili nic nowego :/ kolejny odgrzewany kotlet. Nie ma na co czekać niestety Pracujesz w EA? Możesz załatwić jakieś gadżety? Bo ja po filmiku widzę, że gra zapowiada się dobrze, zresztą jak widać po komentarzach - nie tylko ja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 EA wypuściło jeden filmik a wszyscy już tutaj rozpaleni są i nagle czekają na nowego NFSa :lol:. Dobre. Co w tym trailerze jest takiego? Pokazano jazde po ciekawszych terenach i kilka wywrotek? I to ma zadecydować o genialności tego tytułu? No dajcie spokój :lol:. Wyjdzie, to pogadamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie jeden... filmików jest więcej. Nasze "podjaranie" polega na tym, że seria NFS spadła na psy. Rozumiesz teraz? To może być ten odcinek mody na ... nfs'a, który znów przyciągnie masę graczy przed kompy, którzy będą katować grę długimi godzinami, a nie przejdą raz i do kosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Po obejrzeniu ostatniego "gejmpleja" muszę przyznać, że to może być dobra gra (a możne nawet wybitna - czas pokaże). Świetne odczuwalna duża prędkość - otoczenie zasuwa aż miło :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 @LCC- ale to jest paranoja żeby narzekać nawet na głupie balony.... @nappy-a h*j cie to obchodzi kiedy ja się mam czymś interesować. Widać tobie mamusia zabroniła oglądania gołych lasek do 21 roku życia i czekasz na ten moment. Hahahahah żal mi ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Adler91 10 dni ZPP na przemyslenie nastepnego re: Nowe, lzejsze PSO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Po obejrzeniu ostatniego "gejmpleja" muszę przyznać, że to może być dobra gra (a możne nawet wybitna - czas pokaże). Świetne odczuwalna duża prędkość - otoczenie zasuwa aż miło :). Vennor poruszyles wlasnie ciekawy temat > uczucie predkosci. Jesli cala gra taka bedzie to nie bedzie to zadnym kotletem a cyms calkiem calkiem. Ogladalem ten trailer i moje pierwsza refleksja : to popyla jak P2000 , czuc predkosc :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Vennor poruszyles wlasnie ciekawy temat > uczucie predkosci. Jesli cala gra taka bedzie to nie bedzie to zadnym kotletem a cyms calkiem calkiem. Ogladalem ten trailer i moje pierwsza refleksja : to popyla jak P2000 , czuc predkosc :-PNawet CMR DiRT tak tego nie oddaje, choć i tak czuć w nim "spid" :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 a najlepsze z tego wszystkiego to zlomowanie furek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) I tak sobie dziś myślałem cały dzień jaka to była gra ;s Nie na literę "d" a na "u" i nazywała się 2681304[/snapback] Słaba jakość, na GT była lepsza :). Chyba o to chodzi ;]. Nie bede tracił czasu na sciaganie/buforowanie HD movie. Wole od razu oblookać w gorszej jakości. Edytowane 13 Lipca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie wiem czy ten mały filmik już był wiec zemieszczam: http://www.gamespot.com/video/941615/61738...p=e32007_videos Nic ciekawego a już napewno nie muzyka ;]. Oby dźwięki były w innym klimacie niż na tym movie. Słaba jakość, na GT była lepsza :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) NAJNOWSZY Gameplay w normalnej jakości http://www.gametrailers.com/player/21919.html i w HD http://www.gametrailers.com/player/21918.html KLIMACIKU NIE BRAKUJE :) Edytowane 13 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) No, no, musze powiedzieć, że wygląda to całkiem nieźle. Może coś z tego być ;). Jedyne co mnie zastanawia to fakt, że tak szybko udało im się zrobić te grę. Wszystko wygląda jakby było już na swoim miejscu ;] // Fajnie by było jakby w końcu dodano kamere z kokpitu :/. Edytowane 13 Lipca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Wszystko wygląda jakby było już na swoim miejscu ;]Crysis też tak wygląda, a dopiero co skończyła się alpha ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Gra wygląda ładnie jednak mogliby poprawić trochę fizykę jazdy. Koleś uderzył w Lancera mając na liczniku ponad 150Mph i urwał jedynie zderzak LOL. Jestem ciekaw tylko jakie to będzie miało wymagania xD Dobrze że mam X0 bo na moim blaszaku pewnie nawet by się nie odpaliło. Edytowane 13 Lipca 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 W koncu w nfs porzadne uczucie predkosci :) No i grafika niczego sobie, dym ladnie wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 wszystko ladnie pieknie ale tego szajsu po carbonie nie usuneli, mam namysli ten atak epilepsji samochodu kiedy silnik pracuje na najwyzszych obrotach, koszmarnie to wyglada. trzepie sie jak stare budziki skaczace po polce podczas "dzwonienia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 No cóż, plastikową nację też trzeba nakłonić do zakupu :) to "epilepsja" musi być :P A filmik całkiem całkiem, ja już chcę listopad :) (bo nowy komp też będzie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Jak dla mnie wygląda świetnie , filmy z gameplay-a zrobił mi niezłego smaka :) Nareszcie zrezygnowali z przesadzonej cukierkowatości na rzecz niezłego designu i nowego klimatu. Kiedy Premiera ? Edytowane 13 Lipca 2007 przez Limak122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 http://www.gametrailers.com/player/21919.html E3 2007 Developer Walkthrough Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Wow wkońcu ea nauczyła się robić dym ;). W kazej części po zrobieniu zadymy mieliśmy o 70% mniej fps ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Ten dym wygląda jak jakaś piana ;/ , ale poza tym zapowiada się dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...