ULLISSES Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Mnie martwi trochę ta prędkość - przy tych 150 asfalt przesuwa się tak, jakby samochód miał się zaraz w czasie przenieść. Dym zawija się dość sztucznie. A ogólne wrażenie (jak już ktoś wcześniej zauważył) jest takie, że głównym celem jest "kto efektowniej wyleci z drogi". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Obejrzałem film i niepodoba mi się błyszczący asfalt, pewnie miał wyglądać jak ten z TOCA ale wyszła taka jakaś szklana powierzchnia. Dym może być ale czasami odnosze wrażenie że to wata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja powiem jeszcze raz - jedną z ważniejszych rzeczy jest NEED FOR SPEED w dosłownym znaczeniu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja powiem jeszcze raz - jedną z ważniejszych rzeczy jest NEED FOR SPEED w dosłownym znaczeniu ;] Teraz to już tylko tytuł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 No fajny ten filmik, szkoda tylko ze pokazali tylko ten jeden tryb, bo równie dobrze moze byc tylko jedna taka trasa a reszta to jakies miasto albo tory, i nici z powrotu do tras ze starego nfs'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) w najnowszym filmiku jest dymek ladny ;p hehe EDIT: ale ogolnie bajer !! bardzo podobaja mi sie zarysowania i np urwane lusterko ... tego w NFS jeszcze nie bylo ;) Mnie martwi trochę ta prędkość - przy tych 150 asfalt przesuwa się tak, jakby samochód miał się zaraz w czasie przenieść.150 MP/H = ~241Km/H dla mnie jest ok :) Edytowane 15 Lipca 2007 przez adbok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A tam jest MPH? Ciemno było... :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Mało satysfakcjonująca lista samochodów jak dla mnie :\ mam nadzieje ze cos dodadzą...ani lamborghini ani koenigsegg ani bmw nie ma tez porsche carrera gt :/. Moim cichym marzeniem jest Bugatti Veyron :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Hmm lista aut: Autorzy przecie mówili, że koniec z ogromną ilością mega-fur, bo takimi to raczej nikt się nie ściga i nie modyfikuje. Głównie mają być auta dobre do tuningu tudzież auta kultowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A prawda jest taka że nie chcieli tyle wydawać na licencję uszkodzeń tylu samochodów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A prawda jest taka że nie chcieli tyle wydawać na licencję uszkodzeń tylu samochodów. Przynajmniej jest szansa na zachowanie klimatu. Jakos nie widze super tjuned veyrona driftujacego po torze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Przynajmniej jest szansa na zachowanie klimatu. Jakos nie widze super tjuned veyrona driftujacego po torze :DKoenigsegg ccx! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 nie widze sensu tuningowac Veyrona ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Wiadomo czy będzie widok z kokpitu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 nie widze sensu tuningowac Veyrona ;P Dorzucasz naklejke pajonier i masz odrazu +50hp :D . Veyrona mozna by bardzo łatwo podkręcić, to przeciez wazy jak ciezarowka! Lekka terepia odchudzajaca i bedzie szybciej :) . Co nei zmienia niestety faktu, ze supersamochody do tej gry kompletnie nie pasuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Co nei zmienia niestety faktu, ze supersamochody do tej gry kompletnie nie pasujaco fakt to fakt, ciężko bedzie sie odzwyczaić od starego nfsa...czas na cos bardziej realistycznego :) Edytowane 15 Lipca 2007 przez Bulizzor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Super moze nie pasuja ale najtansze 4s do setki czy potocznie mowiac corvette'a chyba tak [; janio Gdyby dali widok z kokpitu dzieciaki wychowane na hamburgerach i diet coli nie widzialyby toru... Bulizzor Wiecej moze i bylo - zawodu. Chociaz Most Wanted powial czyms ciekawszym ale Carbon (fiber)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Co nei zmienia niestety faktu, ze supersamochody do tej gry kompletnie nie pasujaNo to mniej więcej pisałem o tym wcześniej :P Dali by tajunik E30 i E36 i 126p i dajemy w palnik [; Co do widoku z kokpitu to chyba go nie ma od czasów NFS: Porsche (nie wiem jak w HP2 bo nie grałem), a przydał by sie, w porsche był bardzo fajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Wiecej moze i bylo - zawodu. Chociaz Most Wanted powial czyms ciekawszym ale Carbon (fiber)...zgodze sie ze Carbon nic specjalnego nie pokazał (moze poza niezłym driftem) ale Most Wanted i walka z policją mi sie bardzo podobała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 @Janio: Z tego co wiadomo to nie. Zostaje albo Juiced2 (swoją drogą grafa straszna) albo TDU. @MaSell: Fakt, Veyron'a można by odchudzić, ale potem by takie coś śmigało ze spoilerem al'a Suzuki Escudo Pikes Peak (które ma 800hp i jakieś 850kg masy xD). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Wiadomo czy będzie widok z kokpitu? Nie. co fakt to fakt, ciężko bedzie sie odzwyczaić od starego nfsa...czas na cos bardziej realistycznego :) Widok z kokpitu masz w GTR/GTL czy rF a tutaj masz co najwyzej widok z maski...albo z licznikami , ale nie nazywajmy tego kokpitem. Kiedys przy okazji innej gry podawano , ze 1 kokpit czy jedno auto to praca na 3 miechy (Forza) , wiec raz : nie robia bo za duzo czasu to zabiera , dwa : konsole..konsole i pamiec , nie wiadomo jak z nowszymi ale pewnie cos im tez lezy na sercu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 zgodze sie ze Carbon nic specjalnego nie pokazał (moze poza niezłym driftem) ale Most Wanted i walka z policją mi sie bardzo podobała :) LOL drift w carbonie polegał na trzymaniu gazu w podlodze i skręcaniu tak, zeby nie przywalić w ściane :lol: . Troche nie na tym to polega :D @MaSell: Fakt, Veyron'a można by odchudzić, ale potem by takie coś śmigało ze spoilerem al'a Suzuki Escudo Pikes Peak (które ma 800hp i jakieś 850kg masy xD). Mysle, ze wielkiej roznicy by mu to nie zrobiło. Veyron jest tak przygotowany, ze ma bardzo duży zapas w docisku. Myśle, ze 500kg mniej, troche poprawic ustawienia dyfuzorów/skrzydła i by śmigał. A Escudo ma troche wiecej koników... chociaz zalezy jeszcze jakie konkretnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 przeciez jest: 2008 BMW M3. wiec o co chodzi :D natomiast dosyc mam samochodow pokroju: 5 Mazda RX-7, 1999 Mitsubishi Eclipse, 2006 Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition. to bylo prawie w kazdej czesci NFS. a wiec dosc juz! :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 janio Gdyby dali widok z kokpitu dzieciaki wychowane na hamburgerach i diet coli nie widzialyby toru... @Janio: Z tego co wiadomo to nie. Nie. A już myślałem że panowie z EA zrobią mały przewrót, a tak to ja widzę kolejnego z serii tasiemca, z jeszcze bardziej odpicowaną grafiką no i w sumie czymś czego jeszcze nie było od dawna - z jakimś tam modelem uszkodzeń. Patrząc na tego trailera z E3, tak średnio podoba mi się patrzenie przez całą grę na zad samochodu z odległości 15 metrów, bo wygląda to jakbym gonił za nim helikopterem. Poza tym to wszystko jakoś tak za szybko się przewija, co też IMO żadnego uroku nie dodaje. Jak dla mnie kolejny odcinek tasiemca tylko tym razem z latającymi zderzakami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A-R-C-A-D-E Wychwalanie Porsche Unleashed jest nieuniknione. Ilosc egzemplarzy, nie jakosc. Chyba siade do MW. Strzele jeszcze odrobinke alkoholu i bede miec pojecie nt modelu jazdy nastepnego NFS :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) LOL drift w carbonie polegał na trzymaniu gazu w podlodze i skręcaniu tak, zeby nie przywalić w ściane :lol: . Troche nie na tym to polega :DŁoł, w kolejnej odsłonie serii panowie z ea z chęcią wprowadzą realistyczny drift do gry ARCADE..... :blink: Edytowane 15 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-MIKI- Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja się ciesze że wraca DRAG :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Łoł, w kolejnej odsłonie serii panowie z ea z chęcią wprowadzą realistyczny drift do gry ARCADE..... :blink: Troche nie załapałeś o co chodzi, ale ok :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « widzialem cie dzis jak sie kolo kosciola woziles :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Jak sobie wyobrażasz 12letnie dziecko które próbuje jednocześnie zmieniać biegi, przyspieszać i bawić sie hamulcem na klawiaturze? XD No własnie....;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Jak sobie wyobrażasz 12letnie dziecko które próbuje jednocześnie zmieniać biegi, przyspieszać i bawić sie hamulcem na klawiaturze? XD Nie, ale można by chociaz uzyc recznego zeby wpasc w poslizg :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...