FrIkO Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) plik nazywa sie NFSPSx360TEASspeedESRBv20hd.mov .... i wszystko jasne ;) Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez FrIkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Czy tylko mi ta zajawka kojarzy sie z Deathproof i Stuntman Mike? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ciekawe tylko na czym to odpalili że było tak płynnie :lol2: Podobno ostatnio 7300GT jest mistrzem wydajnosci - super sie gra majac 30fps :rolleyes: Powazniej - poki nie bedziesz jechac wolniej niz 250km/h mozna grac na mid :lol2: Mam nadzieje ze wiekszosc single 7900gs/8600gt temu podola B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ciekawe tylko na czym to odpalili że było tak płynnie :lol2:Na X360 :wink: Grafa nie wyglada jakos olsniewajaco , wedlug mnie bedzie lazic na tym co i Most Wanted , bo Carbon byl wypadkiem optymalizacyjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 http://www.game1.nl/gamevideos/videos/cam/...-Beelden-2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Czy tylko mi ta zajawka kojarzy sie z Deathproof i Stuntman Mike? :blink: Jakby jeszcze dali odpowiednie furki, to rzeczywiscie podobny klimat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StoProGratis Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Bardzo sie ciesze, ze tak zrobili. Przynajmniej to jest nfs a nie symulacja w stylu gtr czy toca To jest nfs który nie wie czym chce być :wink: Ani to wyścigi uliczne, ani to profesjonalne wyścigi ani to burnout, jak dla mnie kolejny byle jaki nfs którym wielu będzie się jarać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Obejrzałem ten game play i stwierdzam że jak na BMW M3 nowe to śmiga jakby chciał a nie mógł ( prawie jak czołg ). Za to ten RX-7 ma jakiś pancerny spoiler że po uderzeniu nie odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Kiedy będzie demo NFS PS? Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez britfanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Kiedy będzie demo NFS PS?11 pazdziernika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 W sumie to niedługo ;] Andare skąd masz info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 W sumie to niedługo ;] Andare skąd masz info? Ten 11 to raczej wersja optymistyczna, będzie albo 7 albo 14 dni przed premierą i tej wersji można się śmiało trzymać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narkies Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 błe! :mad: ja niechcem zeby NFS upodabnial sie do Gran Turismo :sad: faktycznie kolejny nfs ktorym bedzie mozna podetrzec pupe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 błe! :mad: ja niechcem zeby NFS upodabnial sie do Gran Turismo :sad: faktycznie kolejny nfs ktorym bedzie mozna podetrzec pupe. haha, to chyba nie widziales gran turismo na oczy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StoProGratis Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 błe! :mad: ja niechcem zeby NFS upodabnial sie do Gran Turismo :sad: faktycznie kolejny nfs ktorym bedzie mozna podetrzec pupe. Nie wiedziałem, że GT jest pro i elo i ma fabułę z ci... modelkami na które małolaty się napalają :wink: Ta gra się raczej upodabnia do Burnouta i Ridge Racera niż do porządnego GT gdyby NFS upodabniał się do GT to bym w niego grał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Premiera niby 30 października ale w USA. W UE gdzieś w listopadzie: Publisher: EA Games Platform: PC Release Date: November 2007 (EU) Release Region: Europe Distribution: Retail Dziwne jest to ze edcycja kolekcjonerska ma być wcześniej (chyba) bo już w q3 2007 co oznacza przed 21 września ;]. Publisher: EA Games Platform: PC Release Date: Q3 2007 (US) Release Region: North America Distribution: Retail haha, to chyba nie widziales gran turismo na oczy :lol2:A co każdemu musi sie podobać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 obejrzalem ten filmik z gameplay i jak narazie to bida straszna sie zapowiada. mam nadzieje ze zmienia ten model jazdy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 W sumie to niedługo ;] Andare skąd masz info?Z innych for Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narkies Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nie wiedziałem, że GT jest pro i elo i ma fabułę z ci... modelkami na które małolaty się napalają :wink: Ta gra się raczej upodabnia do Burnouta i Ridge Racera niż do porządnego GT gdyby NFS upodabniał się do GT to bym w niego grał :wink: dobra, dobra ale bedzie podobnie jusz jak w GT ze fury beda sie rozwalac ktos tu jeszcze napisal ze chce aby dodano do tego trasy na piasczystej nawierzchni :mad: czego wogole sobie nie wyobrażam, fakt bardziej sie upodobnia do Burnouta i to tez źle nfs to ma byc nfs <_< a nie pseudo Burnout :mad: Underground 1 i Underground 2 najbardziej mi sie podobaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 dobra, dobra ale bedzie podobnie jusz jak w GT ze fury beda sie rozwalac ktos tu jeszcze napisal ze chce aby dodano do tego trasy na piasczystej nawierzchni :mad: czego wogole sobie nie wyobrażam, fakt bardziej sie upodobnia do Burnouta i to tez źle nfs to ma byc nfs <_< a nie pseudo Burnout :mad: Underground 1 i Underground 2 najbardziej mi sie podobaly. Underground i Underground 2 - dalo sie w nie jeszcze pograc, Most Wanted byl juz gorszy zeby nie to ze policja ganiala to byloby cieniutko ale Carbon to dopiero byla lipa jakiej swiat nie widzial i teraz jeszcze Pro Street - z roku na rok EA wydaje coraz gorsze NFS, mysle ze i kolejna czesc - Pro Street bedzie kolejna porazka. Najbardziej mi sie podobala czesc Porsche :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Underground i Underground 2 - dalo sie w nie jeszcze pograc, Most Wanted byl juz gorszy zeby nie to ze policja ganiala to byloby cieniutko ale Carbon to dopiero byla lipa jakiej swiat nie widzial i teraz jeszcze Pro Street - z roku na rok EA wydaje coraz gorsze NFS, mysle ze i kolejna czesc - Pro Street bedzie kolejna porazka. Najbardziej mi sie podobala czesc Porsche :) a ja myślę, że będzie ku****ko wymiatać i to pod każdym względym, heheh przede wszystkim graficznym, (miasta, zachody słońca, prażący asfalt, zmieniające sie warunki pogodowe) Napewno nacieszyć oko można nowymi modelami samochodowymi znanych marek, oraz same stłuczki, wiszące spojlery, pęknięte szyby itd.mmmm cud miód, --> mam tylko nadzieje, że będzie bardziej realistyczne niż poprzedniczki coś na styl "gran turismo...... ja już nie mogę sie doczekać !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 miasta... ...mam tylko nadzieje, że będzie bardziej realistyczne niż poprzedniczki coś na styl "gran turismo...... A czemu miasta? Myślałem że pro street to typowo na toże będzie i miast tam nie uświadczymy. Co do realizmuto włąśnie w nfs najbardziej podoba mi się właśnie to że aż tak realistyczny to on nie jest. Piękna fura, niezła grafa, rywalizacja. To mi sie podoba. Nie brakuje mi wcale odpadających zdeżaków i popękanych szyb. No ale co kto lubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narkies Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) a ja myślę, że będzie ku****ko wymiatać i to pod każdym względym, heheh przede wszystkim graficznym, (miasta, zachody słońca, prażący asfalt, zmieniające sie warunki pogodowe) Napewno nacieszyć oko można nowymi modelami samochodowymi znanych marek, oraz same stłuczki, wiszące spojlery, pęknięte szyby itd.mmmm cud miód, --> mam tylko nadzieje, że będzie bardziej realistyczne niż poprzedniczki coś na styl "gran turismo...... ja już nie mogę sie doczekać !!!!!!!!!!!!!!!!!! A co do grafiki to ja nic nie mam :D napewno bedzie wypasiona i wogle ELO macie tu filmik z gametv http://www.gametv.pl/artykul/887//# grafika podoba mi sie ;] :blink: ale nie chcem zeby byla wlasnie taka realistyczna @up zgadzam sie z toba :wink: Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez Narkies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) krótkie movie http://www.gamespot.com/video/939664/61764...=gumballs;img;0 Średnio mi sie podoba podejście developerów do robienia nowego nfs'a. Zbyt el0 efekc14rsko... Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Grafika na tym filmiku wygląda troche za cukierkowo,pewnie to z wersji na x Mam nadzieje,ze na pc będzie lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Gdyby NFS upodabniał się do TDU to było by najlepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 a ja myślę, że będzie ku****ko wymiatać i to pod każdym względyma ja jestem ku****ko tak samo napalony na tego NFSa jak TY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Gdyby NFS upodabniał się do TDU to było by najlepiej :DTylko po co skoro tdu już mamy a dwójka jest już w drodze ? Jaki nowy nfs bedzie taki bedzie. Oby nie był krapem ala Carbon i bedzie git (jak na serie nfs...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 a ja myślę, że będzie ku****ko wymiatać i to pod każdym względym, heheh przede wszystkim graficznym, (miasta, zachody słońca, prażący asfalt, zmieniające sie warunki pogodowe) Napewno nacieszyć oko można nowymi modelami samochodowymi znanych marek, oraz same stłuczki, wiszące spojlery, pęknięte szyby itd.mmmm cud miód, --> mam tylko nadzieje, że będzie bardziej realistyczne niż poprzedniczki coś na styl "gran turismo...... ja już nie mogę sie doczekać !!!!!!!!!!!!!!!!!! Fajnie. A coś cie interesuje poza grafiką :D ? Jakbym chciał sie popodniecać takimi rzeczami, to bym sobie wlaczyl film w hd czy poogladal animacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Łe, model zniszczeń, to niby dobry jest, ale w jednym z trailerów samochód musiał 3 razy przekoziołkować, żeby odpadł zderzak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...