Skocz do zawartości
R.i.P.

Need For Speed: Prostreet

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe tylko na czym to odpalili że było tak płynnie :lol2:

Podobno ostatnio 7300GT jest mistrzem wydajnosci - super sie gra majac 30fps :rolleyes:

Powazniej - poki nie bedziesz jechac wolniej niz 250km/h mozna grac na mid :lol2: Mam nadzieje ze wiekszosc single 7900gs/8600gt temu podola B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe tylko na czym to odpalili że było tak płynnie :lol2:

Na X360 :wink:

Grafa nie wyglada jakos olsniewajaco , wedlug mnie bedzie lazic na tym co i Most Wanted , bo Carbon byl wypadkiem optymalizacyjnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość StoProGratis

Bardzo sie ciesze, ze tak zrobili. Przynajmniej to jest nfs a nie symulacja w stylu gtr czy toca

To jest nfs który nie wie czym chce być :wink: Ani to wyścigi uliczne, ani to profesjonalne wyścigi ani to burnout, jak dla mnie kolejny byle jaki nfs którym wielu będzie się jarać :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość StoProGratis

błe! :mad: ja niechcem zeby NFS upodabnial sie do Gran Turismo :sad: faktycznie kolejny nfs ktorym bedzie mozna podetrzec pupe.

Nie wiedziałem, że GT jest pro i elo i ma fabułę z ci... modelkami na które małolaty się napalają :wink: Ta gra się raczej upodabnia do Burnouta i Ridge Racera niż do porządnego GT gdyby NFS upodabniał się do GT to bym w niego grał :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Premiera niby 30 października ale w USA. W UE gdzieś w listopadzie:

Publisher: EA Games

Platform: PC

Release Date: November 2007 (EU)

Release Region: Europe

Distribution: Retail

Dziwne jest to ze edcycja kolekcjonerska ma być wcześniej (chyba) bo już w q3 2007 co oznacza przed 21 września ;].

Publisher: EA Games

Platform: PC

Release Date: Q3 2007 (US)

Release Region: North America

Distribution: Retail

haha, to chyba nie widziales gran turismo na oczy :lol2:

A co każdemu musi sie podobać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem, że GT jest pro i elo i ma fabułę z ci... modelkami na które małolaty się napalają :wink: Ta gra się raczej upodabnia do Burnouta i Ridge Racera niż do porządnego GT gdyby NFS upodabniał się do GT to bym w niego grał :wink:

dobra, dobra ale bedzie podobnie jusz jak w GT ze fury beda sie rozwalac ktos tu jeszcze napisal ze chce aby dodano do tego trasy na piasczystej nawierzchni :mad: czego wogole sobie nie wyobrażam, fakt bardziej sie upodobnia do Burnouta i to tez źle nfs to ma byc nfs <_< a nie pseudo Burnout :mad: Underground 1 i Underground 2 najbardziej mi sie podobaly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra, dobra ale bedzie podobnie jusz jak w GT ze fury beda sie rozwalac ktos tu jeszcze napisal ze chce aby dodano do tego trasy na piasczystej nawierzchni :mad: czego wogole sobie nie wyobrażam, fakt bardziej sie upodobnia do Burnouta i to tez źle nfs to ma byc nfs <_< a nie pseudo Burnout :mad: Underground 1 i Underground 2 najbardziej mi sie podobaly.

Underground i Underground 2 - dalo sie w nie jeszcze pograc, Most Wanted byl juz gorszy zeby nie to ze policja ganiala to byloby cieniutko ale Carbon to dopiero byla lipa jakiej swiat nie widzial i teraz jeszcze Pro Street - z roku na rok EA wydaje coraz gorsze NFS, mysle ze i kolejna czesc - Pro Street bedzie kolejna porazka. Najbardziej mi sie podobala czesc Porsche :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Underground i Underground 2 - dalo sie w nie jeszcze pograc, Most Wanted byl juz gorszy zeby nie to ze policja ganiala to byloby cieniutko ale Carbon to dopiero byla lipa jakiej swiat nie widzial i teraz jeszcze Pro Street - z roku na rok EA wydaje coraz gorsze NFS, mysle ze i kolejna czesc - Pro Street bedzie kolejna porazka. Najbardziej mi sie podobala czesc Porsche :)

a ja myślę, że będzie ku****ko wymiatać i to pod każdym względym, heheh przede wszystkim graficznym, (miasta, zachody słońca, prażący asfalt, zmieniające sie warunki pogodowe) Napewno nacieszyć oko można nowymi modelami samochodowymi znanych marek, oraz same stłuczki, wiszące spojlery, pęknięte szyby itd.mmmm cud miód, --> mam tylko nadzieje, że będzie bardziej realistyczne niż poprzedniczki coś na styl "gran turismo......

ja już nie mogę sie doczekać !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miasta... ...mam tylko nadzieje, że będzie bardziej realistyczne niż poprzedniczki coś na styl "gran turismo......

A czemu miasta? Myślałem że pro street to typowo na toże będzie i miast tam nie uświadczymy.

Co do realizmuto włąśnie w nfs najbardziej podoba mi się właśnie to że aż tak realistyczny to on nie jest. Piękna fura, niezła grafa, rywalizacja. To mi sie podoba. Nie brakuje mi wcale odpadających zdeżaków i popękanych szyb. No ale co kto lubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja myślę, że będzie ku****ko wymiatać i to pod każdym względym, heheh przede wszystkim graficznym, (miasta, zachody słońca, prażący asfalt, zmieniające sie warunki pogodowe) Napewno nacieszyć oko można nowymi modelami samochodowymi znanych marek, oraz same stłuczki, wiszące spojlery, pęknięte szyby itd.mmmm cud miód, --> mam tylko nadzieje, że będzie bardziej realistyczne niż poprzedniczki coś na styl "gran turismo......

A co do grafiki to ja nic nie mam :D napewno bedzie wypasiona i wogle ELO macie tu filmik z gametv http://www.gametv.pl/artykul/887//# grafika podoba mi sie ;] :blink: ale nie chcem zeby byla wlasnie taka realistyczna

@up zgadzam sie z toba :wink:

Edytowane przez Narkies

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie. A coś cie interesuje poza grafiką :D ? Jakbym chciał sie popodniecać takimi rzeczami, to bym sobie wlaczyl film w hd czy poogladal animacje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi