Skocz do zawartości
R.i.P.

Need For Speed: Prostreet

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie. A coś cie interesuje poza grafiką :D ? Jakbym chciał sie popodniecać takimi rzeczami, to bym sobie wlaczyl film w hd czy poogladal animacje :D

"zależy, co kto już lubi i na co zwraca uwagę" :) co go właściwie "kręci" dla mnie oprócz samej oprawy graficznej, którą stawiam na równorzędnym miejscu jest rzecz jasna GRYWALNOść !!!!!!! już nie mówiąc o dobrej muzyce, nie zawsze znanych utworów, ale takiej gdzie.....jadąc powoduje skok adrenaliny, chęć walki, zwycięstwa....Odnośnie grywalności w poprzednich częściach nfs, (przy 50% zaliczonej kariery - gierka mnie już nudziła) pościgi, te same trasy, itd....//ale jakos udało mi sie dotrwać "przejechać" do końca !!!// mam nadzieje i jestem "prawie przekonany" że nowy pro...będzie rewolucyjny !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech to już nie jest stary dobry NFS :(

Wg Ciebie jaki to stary dobry nfs ?? Dla mnie czesci 2-4 i 6 to klasa sama w sobie i priorytet nidforów :P a ta czesc z tego co widzialem na filmikach przypomina ten priorytet. Jesli dla Ciebie NfS Underground, MW i Carbon to klasyczne need for speedy to nie mam pytan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg Ciebie jaki to stary dobry nfs ?? Dla mnie czesci 2-4 i 6 to klasa sama w sobie i priorytet nidforów :P a ta czesc z tego co widzialem na filmikach przypomina ten priorytet. Jesli dla Ciebie NfS Underground, MW i Carbon to klasyczne need for speedy to nie mam pytan

priorytet ? Wiesz w ogole co to slowo znaczy ? Moze warto sie zainteresowac wyrazem zanim sie go uzyje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

priorytet ? Wiesz w ogole co to slowo znaczy ? Moze warto sie zainteresowac wyrazem zanim sie go uzyje ?

No dobra, chodzilo mi o klasyke :P :oops: a dokladniej to o to, ze te czesci to podstawa, przedstawiciele serii, dajace definicje gry need for speed. Reszta czesci nie powinna miec z seria need for speed nic wspolnego, szczegolnie porshe Edytowane przez Andare

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, chodzilo mi o klasyke :P :oops: a dokladniej to o to, ze te czesci to podstawa, przedstawiciele serii, dajace definicje gry need for speed. Reszta czesci nie powinna miec z seria need for speed nic wspolnego, szczegolnie porshe

LUDZIE czy Wy nie potraficie się nauczyć, że nie ma takiego czegoś jak PORSHE tylko jest PORSCHE. Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

whatever. Wiadomo o co kaman

Spoko Adnare... wiadomo o kogo biega

Co do tematu. Rozwala mnie jedno, nazekanie ciagle nazekanie....apogeum juz osiagnieto przy Carbonie.. wszyscy nazekali a wiekszosc w to grala:D

Mnie w carbonie wkurzalo wszystko prawie (kolorki w menu, optymalizacja, tryby, itd) a jednak przeszedlem cale...

Mimo iz NFS seria dawno umarla, najnowszego Pro Streeta przejde calego... i tyle;)

Edytowane przez HeatheN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie ktos napisal cos senswnego - @HeatheN

crapon byl kupa, ale w niego gralem bo byly muscle car'y.

pro elo street tez moze byc taki, co nie zmienia faktu ze grac sie bedzie, jak wiekszosc z piszacych w tym temacie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tematu. Rozwala mnie jedno, nazekanie ciagle nazekanie....apogeum juz osiagnieto przy Carbonie.. wszyscy nazekali a wiekszosc w to grala:D

Ja nazekalem i nie gralem. Jedynie demo przeszedlem , potrzebowalem to jako benk grafy i nic wiecej. Nie zamierzalem w pelna grac bo uwazam , ze Most Wanted bije go o lata swietlne zarowna grafa jak i fellingiem jazdy , jesli tak mozna powiedziec. W Carbonie wylaczcie blur i znika uczucie predkosci , ktorego i tak nie ma nawet z nim. W Most Wanted mozna poczuc , ze sie jedzie czyms szybszym od kosiarki. W Pro Streeta jesli bedzie demo to i zagram , zobaczymy. Poza Carbonem i tak mam calosc , czyli Porsche , U1 , U2 , MW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj i tu się z tobą zgodzę - MW jest lepsze od C gdyż nie podobała mi się grafa, a poza tym, w Carbonie pojawiły się niezłe sztuczki (np 400 KM/h Corvettą) nie dziekuję czekam na Pro Street. Carbon jest baaaaardzo łatwy :mur: a Most Wanted był trudnawyyy . Carbon jest wg mnie robione dla dzieci i małolatów :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawych rzeczy sie dowiaduje...Most wanted trudny,porsche nie oddaje klimatu serii...Sprobuj wacpan zrobic 2.15 w tej wlasnie gierce na cote d'azur w pierwszym,narowistym turbo z lat 70-tych to zrozumiesz dlaczego nawet nie sciagnalem demka carbona :D Zeby nie bylo ze tylko offtopuje- pro street moglby byc przelomem ale z drugiej strony troche zbyt szybko idzie im tworzenie tej czesci. Podobnie

jak poprzednikow - dosc pesymistyczna analogia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, ja przeszedłem go tylko raz, na staaaarym PC kumpla - STRASZNE zacinki, i przechodziliśmy MW przez ponad pół roku :lol:

dlatego wydawało mi się że jest trudny, przeniosłem nasz profil do mojego PC i potem poszło jak z płatka :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, zapłacił bym naprawdę DUŻO za grę, gdyby zrobili remake The Need for Speed (1). Te same trasy (te dwie otwarte składające się z 3 odcinków były genialne, nie pamiętam już nazwy), grafika na rok 2007, realistyczna fizyka, ruch drogowy, policja... Żadnego pieprzonego miasta i tuningu... Przecież ta gra byłaby genialna! Jeszcze jakby kilka nowych tras (otwartych takich) dorobili w ślicznych sceneriach, leśne, górskie itp., zoptymalizowany tryb online... rozmarzyłem się... A i jeszcze Factory Driver z NFS Porsche, ten tryb też był super!

RACJA!!! Mogliby zrobić jak dla mnie remake NFS'a 2 to była dla mnie pierwsza część NFS z którą się zetknąłem :) i od tej pory jstem fanem całej serii...

Albo zrobić nowy silnik i zrobić remake wszystkich NFS'ów na nim... tzn jakieś MULTI NFS DVD wszystkie fury i trasy jakie pojawiły się w NFS'ach, dodać wszelakie opcje zmiany warnunków jazdy, dokładnie factory driver z porshe dla każdej z fur + tuning... hehehe to by było naprawdę niezłe... Poprostu "taki mix" oczywiście szowcase dla każdej fury (filmy tak jak w nfs 2 jak i zdjęcia wnętrza z nfs 4 i ten lektor żeby mówił o performanc'ie fur + muza z każdej części gry)... tylko to to raczej na blu-ray musiało by wyjść... też się trochę rozmarzyłem... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz jest tendencja wsrod tworcow gier do robienia 1 wielkiej mapy, w nfs neistety jest to ochydne miasto, ale np w MBWR byla zarabista trasa w Alpach ktora miala wszystko od bezdrozy, przez sniezne drogi i skocznie narciarska po serpentyny i autostrade :) to jest imho najlepsza mapa z posrod wszystkich jakie mozna spotka w grach, nawet wyspa z TDU sie chowa, chociaz jest o wiele wieksza, ale nie ma takiego zroznicowania jak Alpy z MBWR

ciekawe jak to zrobia w pro street...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekam na jakiś filmik z driftu. Jedyna konkretna dyscyplina w tej grze

Marzy mi się taka opcja. Jak przeciągam za bardzo samochód i wkładam wyższy bieg przy dużych obrotach np z 2 na 3 to jest pisk i troche dymku z oponek. Tak to jest w realu przy każdym samochodzie na pokładzie minimum 200hp ;]

Edytowane przez kamil2201

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez tu beda wyscigi dla takich co nie umieja skrecac i same golfy byc powinny! Swoja drogo, kolejna ciekawa i bardzo odpowiednia fure dali - S13. Jeszcze starszy braciszek by sie zdał ;)

Mi sie marzy sprzeglo, bez ktorego znowu bedzie dryft a nie drift

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem pewien ze Pro street będzie robił robotę

Jeśli myślisz o amerykańskim terminie "will do the job" to tego nie tłumaczy się dosłownie ale to tylko takie moje czepianie się ;]

Mi się z tych furek najbardziej podoba lexus, stary był by nieco lepszy imo ale ten też jest kozak B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli myślisz o amerykańskim terminie "will do the job" to tego nie tłumaczy się dosłownie ale to tylko takie moje czepianie się ;]

Mi się z tych furek najbardziej podoba lexus, stary był by nieco lepszy imo ale ten też jest kozak B-)

heh tego terminu właśnie używaliśmy kiedyś z przekąsem tłumacząc go dosłownie, w obiegu funkcjonowała gadka że coś "robi"

jest to czepianie ale J don't give a damm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi