yuucOm Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 E średnio mi to pasi. Fizyka samochodów nadal "dziwna/ceglana". Śmieszny jest ten model zniszczeń. Sam juz nie wiem, najpierw zachwyt a teraz powrót na Ziemie i przekonanie ze to może być coś ala Carbon. Niech już dadzą demo. Sprawdzimy czy jazda w ogole sprawia frajdę bo przecież to jest najważniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No ten gameplay znacznie lepszy od poprzedniego ale i tak troche mam mieszane uczucia. No i co tyle dymu przy lekkim uślizgu opon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 NFS Gameplay start ladnie wyglada ... dymek ladnie zrobiony ;) ogolnie wizualnie sie bardzo dobrze prezentuje ... kolesiem troche rzucalo podczas jazdy ... oby to nie bylo utrapienie ze tyl samochodu "za lekki" bedzie i nadmiernie sie bedzie wpadac w poslizgi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A wiecie co mi się podoba? Nos.. Jest go mniej ale jak już jest to dawka jest konkretna i obmykają koła i fajny ogień idzie. Dym? Troche go za duzo jak przy tak małym poślizgu. Dobrze ze chociaż jakoś to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No musze przyznac ze po tym gameplayu musze zmienic zdanie na temat Pro Street. Wydaje sie, ze odejda od g**** undergroundow i reszty. Tylko jaki sprzet to uciagnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Super to wygląda ;] Na Xboxa 360 pozycja obowiązkowa :D Grafa jest superowa :) Kupie gierkę razem z Forzą 2 w zestawie, jak juz kupię X'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Skąd by tu kasę wziąć? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Tylko jaki sprzet to uciagnie :/ wlasnie ... byla wczesniej jakas przyblizona specyfikacja sprzetu na jakim ta giera pojdzie ? czy jeszcze nic nie wiadomo. wielu osob nie stac na 8800 tak wiec przydala by sie konkretna optymalizacja kodu. i zeby gra wykozystywana 5 instrykcji na jeden cykl zegara ( czy jakos tak :) ) w kartach ATI :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Na tych filmikach wygląda to bardzo fajnie :) Japonia, USA-Nevada, Niemcy-Autobahny. (Lokacje) http://www.gametrailers.com/player/23456.html (Na dwóch kókach?) http://www.gametrailers.com/player/23840.html Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Na tych filmikach wygląda to bardzo fajnie :) Japonia, USA-Nevada, Niemcy-Autobahny. (Lokacje) http://www.gametrailers.com/player/23456.html (Na dwóch kókach?) http://www.gametrailers.com/player/23840.html No tak ale bez dobrego modelu jazdy, który sprawia fun to średnio bedzie. Tu już nie chodzi o realizm ale po prostu dobre prowadzanie samochodów i frajda z tego. NP (Flatout 2 TDU itp). Już myślałem ze motorki ale to drag i to z innego zdarzenia. TO już może być fajne :). Przechodzę na neutrala i czekam już nie na newsy a tylko na demko. Które wszystko wyjaśni. Dokładnie jak z Carbonem. Ściągnąłem demko pograłem 15 min i wywałiłem (a Carbona full nigdy nie zobaczyłem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ooo drag racing ciekawie się zapowiada (choć trochę dziwnie wygląda) ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 GC 2007 Street Racing Cam Gameplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 blah przypadkiem zobaczyłem gameplaya i widzę że zapowiadanego realizmu zostało tyle co zwykle, lepsza grafika świetny dźwięk fizyka a'la bobsleje,, chciał bym się mylić ale - z doświadczenia wiemy jak to jest z nfsami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Licze na to ze gameplay bedzie wciagajacy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 na + można dodać fakt, (przynajmniej na tym filmiku) że nie łatwo dogonić przeciwnika; lekki zjazd na pobocze powoduje znaczną utratę prędkości i można tylko popatrzeć jak inni uciekają ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fynf Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Najnowsze fotki z ProStreet jeżeli chcecie popatrzeć: TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Najnowsze fotki z ProStreet jeżeli chcecie popatrzeć: TUTAJ No to już wiadomo gdzie poszła praca programistów... w grafikę i efekt dymu :lol: czyli jak zawsze z porządnego gameplayu na miarę Gran Turismo zostały pobożne życzenia. Nie no EA robi widzę wielki progress oprócz tego z grafiką to teraz zrobili zniszczenia hmmm to może w następnej części i te zniszczenia będą miały wpływ na jazdę :D Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez Andżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Czy tylko ja uwazam, ze to podnoszenie sie przodu samochodu, jest szczyem debilizmu ze strony EA? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Czy tylko ja uwazam, ze to podnoszenie sie przodu samochodu, jest szczyem debilizmu ze strony EA? :blink: Nigga ty nie kminisz o co cho... chyba twoja ulica cię nie wychowała że fury z USA mają takie endżajny że startując aż im przód podnosi na to lecą foczki stary to jest dżejzi i trendi kumasz nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Czy tylko ja uwazam, ze to podnoszenie sie przodu samochodu, jest szczyem debilizmu ze strony EA? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Czy tylko ja uwazam, ze to podnoszenie sie przodu samochodu, jest szczyem debilizmu ze strony EA? :blink: Autom ktore maja duzo mocy(duzo, nie chodzi o 200hp tylko 700hp+) i naped na tyl moze podnosic przod podczas startu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Czy tylko ja uwazam, ze to podnoszenie sie przodu samochodu, jest szczyem debilizmu ze strony EA? :blink: Tak. Jak juz wspominali wczesniej - duza moc i nawet rozklad masy 60/40 nie pomoze. I pozniej probujesz zedrzec LC6 ze skory bo naskorek jest stracony :wink: Cholernie chcialbym zobaczyc troszke wiecej realizmu przy starcie tej Barki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Autom ktore maja duzo mocy(duzo, nie chodzi o 200hp tylko 700hp+) i naped na tyl moze podnosic przod podczas startu [;Pod warunkiem, że jest trakcja(przyczepność)i auto posada opony do drag-u. W przeciwnym wypadku mieli kołami i nie podnosi przodu. Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam . Jakoś nie miałem czasu na czytanie wszystkiego , moje pytanie brzmi czy ta gra wymaga dx 10 ?? -A pełny soundtrack zostawiono w niewiadomej ?? -Z tego co widziałem w zapowiedziach to ta gra będze się opierać na grach online ( zloty "low rider" itp. 'to wyczytałem w jednym z najstarszych serwisów o nfs' ) ta fizyka ... Gość przy ponad 180 wali w npc i luzuje mu się tylko zdeżak . -Grafika no fakt na screenach jest boska ale dla kogo ta gra ?? - na x360 i ps3 to rozumiem jest zoptymalizowana ale na pc to zazdroszcze ludziom 8800gtx sli <_< EA zapowiedziała już date dema ??( pewnie 3gb:P ) ps. ten temat przypomina temat carbona najpeirw ale extra screeny i trailery a potem dostaniemy coś co usuniemy i potem ponażekamy przez kilka miesięcy :lol2: . :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Realizm w NFS - buehehehehehehe i wy w to wierzycie >? rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Realizm w NFS - buehehehehehehe i wy w to wierzycie >? rotfl Jakbyś uważnie czytał to byś wiedział że to tylko takie nasze marzenie :wink: BTW stawienie fury na tył wymaga odchudzenia jej a tamten HEMI Cuda nadal miał wszystkie części i blaszaną bude B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) z tym realizmem to was [ciach!] do reszty przecież każdy wie, że seria nfs to czysty arcade i nic to nie zmieni. więc nie wiem o co walczycie. nowy trailer http://www.gamersyde.com/news_4901_en.html trochę ponad 400MB :D Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 mi tam się podoba , czego więcej oczekiwać po NFS'ie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 z tym realizmem to was [ciach!] do reszty przecież każdy wie, że seria nfs to czysty arcade i nic to nie zmieni. więc nie wiem o co walczycie. nowy trailer http://www.gamersyde.com/news_4901_en.html trochę ponad 400MB :D O tym, że nawet jako arcade ssie po całości i robi znikomy postęp o ile nie cofnęła się od jakiegoś czasu do tyłu. Takie wyścigi arcade jak PGR, FM czy GT są tylko "trochę" lepsze jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 znów jazda taczkami bo blurowskiej krainie alicji ....:) W juiced fajnie się jeździ , w TDU ... ale NFS to zawsze był katorgą dla mnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...