Orgiusz Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 chyba nie da sie zrobic nic gorszego niz Underground :P Chyba grales nie w ta wersje co wiekszosc :lol: EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Jak donosi serwis NFSGame.net .. Demo NFS Pro Street prawdopodobnie nie zostanie dziś wydane ... ;-( Zostańcie z nami, będziemy informować na bieżąco o tym jak potoczą się sprawy .. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 chyba nie da sie zrobic nic gorszego niz Underground :P to ty chyba carbona na oczy nie widziales :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 w craponie fajne byly tylko muscle cary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 1. Smoke. You think, "Wow! Cool, smoke!". Take that turn tight, tire rubber gets hot enough, then you apply some good 400 horsepower coming out of the turn, maybe some smoke. No. It is just EAs way of at the starting line, you loose visibility of your car when you rev up to max RPMs waiting for the clock to let you go, then you never think of it again. 2. Damage. You think, "Wow! Cool, damage!". Nah, not really. You think, if you hit something, it should take "damage". Well, from the X360 demo I have seen "heavy damage", "light damage", and "totaled". Well, I got heavy damage when hitting a tree pole at 170MPH in a speed challenge. My car kept going. But my hood was missing, very graphically if I may add. It didn't effect my performance. I totaled when I hit the same pole, and did 3 flips and my car landed on the hood. Then, once, I nailed a pole going 180MPH, and didn't get any damage. It's just a 3 stage silly addon. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) jest juz pelna wersja NFS:Pro Street .... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « na telefony komórkowe. 2800205[/snapback] Chyba grales nie w ta wersje co wiekszosc :lol: EOT przepraszam ze jestem bardziej wymagający niż inni :P nie jestem mainstreamowy i mam swoj gust :) juz slozyles te preordery na pr0 street, Cryshit ? :) Edytowane 2 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Dziś rano zagrałem w demko na PS3. Gra nie jest taka zła i w końcu odchodzi od modelu Underground. Nie da się już jechać na pałę jak we wcześniejszych częściach bo bardzo łatwo wywalić furę na dach co kończy się pełnym uszkodzeniem wozu i restartem. Graficznie przyjemna choć bez szału. Na pewno rendery lepiej wyglądały. ;) Muzyka jest jaka jest. Nie jest za specjalna ale obleci. Niektóre kawałki są całkiem skoczne. ;) Większość nie tego klimatu oczekuje od tego typu wyścigów. Na koniec zostawiłem model jazdy. Wydaje mi się, że jest trochę dziwny. Fakt, że trzeba się bardziej pilnować i nawet hamulca używać ale jakoś tak za bardzo agresywnie reaguje samochód na lekkie wychylenia gałki. Ciekawi mnie sterowanie na piecu. Mam nadzieję, że dadzą jakieś opcje do kalibracji. :) Generalnie jestem na plus i mam nadzieję, że pogramy przyjemnie jak za czasów pierwszych NFSów. ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 jest juz pelna wersja NFS:Pro Street .... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « na telefony komórkowe. http://tiny.pl/jxzj :P jajcarz :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Na stronce ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS/ już utworzyli folder prostreet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Chyba już ukryli bo ja tylko Carbona widze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Coś czuję że po 22-giej już będzie, to w związku z tym pustym folderem na ftp :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Coś czuję że po 22-giej już będzie, to w związku z tym pustym folderem na ftp :-)ja mysle ze o polnocy ... wskazuje na to data katalogu carbon, wtedy prostreet ukazalby sie dokladnie rok pozniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 ja mysle ze o polnocy ... wskazuje na to data katalogu carbon, wtedy prostreet ukazalby sie dokladnie rok pozniej :DA ja myślę, że jutro o 8.00 rano :) Obstawiamy zakłady? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 ja jestem za 0:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Jest !! Nie debatować o której bedzie tylko zasysać :D:D:D!! Edytowane 2 Listopada 2007 przez OLAF_SKARPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Ostudzic Wasze emocje kilkoma dniami ZPP za OT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 demko już jest ftp://159.153.197.74/pub/demos/NFS/prostr...fsps_pcdemo.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Jest jest, ale transfer tragiczny, czekam do rana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Jaka waga?;] Mniejsze od crysisa? :lol: Dobra, dopchałem sie do ftp'a-->800mb :P Edytowane 2 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Czy wiecie może czy w demie jest możliwośc gry online, tak jak to było w Most Wanted? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#matthew Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 demko sie ciagnie 6kb/s :mur: :mur: jak sie sciagnie ( obym doczekal tego momentu) to zdam recenzje :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 demko sie ciagnie 6kb/s :mur: :mur: jak sie sciagnie ( obym doczekal tego momentu) to zdam recenzje :lol: :lol: :lol: Ktos nastepny do 12h ZPP? Czy juz robic 24h? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 orgiusz....Jak bedziesz tak banować wszystkich to za niedługo sam zostaniesz na forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 The onlinemagazine IGN published another part of the official car list for Need for Speed ProStreet. The following cars have been added to the car list: - Lamborghini Murcielago LP 640 - Chevrolet Corvette Z06 - Mazda RX-8 - Honda Civic - Chevrolet Chevelle SS - Pontiac GTO - Nissan Sylvia (s15) - Pontiac GTO - Porsche 997 GT2 - Audi S3 - Ford GT - Cadillac CTS-V - Acura Integra Type R - Dodge Viper Coupe - Dodge Challenger - BMW Z4-M - Ford Focus ST A ja widzialem na screanach Golfa GTI ? @Orgiusz Powinienes jednak dac wiecej luzu chlopaka :) Albo na rozładowanie takich emocji przydala by sie koncepcja zaniechana prawie 7 lat temu, piatkowy Chat Tweaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioholiq Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 A ja widzialem na screanach Golfa GTI ?Widziałeś Golfa GTI ponieważ on się znajduje w podstawowej liście pojazdów a to jest tylko dodatek „published another part of the official car list” proszę czytać dokładnie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vip7 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Wszystkie 3 ftp zapełnione a jak się dopchałem to 6kb\s szło. Rano powinny pojawić się jakieś mirrory już. Jest w sieci trailer http://www.gametrailers.com/player/27373.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) a demo na PC zawiera te same samochody co demko na PS3 naprzyklad czy mamy jakis exclusive ? :) czytalem gdzies ze wersje na rozne platformy beda mialy rozne dodatki ( rozne fury i trasy ), czy ktos doczytal wiecej o tym ? Orgiusz , prosze Ciebie ... ja mysle ze moderator przydalby sie bardziej w sytuacji gdy ludzie wykorzystuja forum w sposob niezgodny z regulaminem np obrazaja innych zeby siebie dowartosciowac itp. jakos w topicu o Crysis nie banowales jak szlo kilkanascie postow o niczym nie zwiazanym z sama gra ( ja mam 5 fps wtedy , a wtedy to mam iles mb pamieci i mam 15fps i tak wkolko ), po co teraz wyladowywac frustracje na kilku forumowiczach ktorzy nikomu krzywdy nie zrobili ? no offence, ale mile widziana wyrozumialosc i zdrowe podejscie do ludzi :) przeciez na forum powinien byc dobry klimat a nie IV RP :P Edytowane 2 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) a ja mysle ze Orgiusz ma race ile stron pozniej mamy czytac, ze demo idzie 6 czy tam ile ? przeciez to z gory wiadomo, ze nie bedzie lecialo max lacza jak sciaga to iles tysiecy ludzi. Jeden post starczy ze juz jest i tyle, pozniej jak sciagniesz to mozesz sobie napisac przy okazi twoich spostrzezen na temat dema "kurde sciagalo mi sie caly dzien 5kb/s" proste? przyjazna atmosfera itd? OK jak najbardziej...ale to nie czat. Edytowane 2 Listopada 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Mnie podobała sie większość NFSów... Najgorsze części to imho (in random order) NFS2, Carbon, Porshe (tak, tak), a najlepsza to jedynka urywająca głowy na pc, trojka czworka i Most Wanted... Nie wiem czemu ale mysle ze ta czesc bedzie lux.. Orgiusz, więcej wyrozumiałości, również apeluję; pamiętam Twojego perma w temacie o Crysisie.... Niesamowite nadużycie władzy imho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Chyba jedyny jeszcze działajacy link: http://159.153.197.99/pub/demos/NFS/prostr...fsps_pcdemo.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...