bodpog Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Przecież ta gra jest dla dzieciaków (od kilku do kilkunastu lat) i na pewno taka grupa będzie to kupować. :) OT. Jak dziś pokazałem kuzynom, którzy mają 6lat i 10lat, to nie mogli oczu oderwać od monitora, dla nich ta gra, to super wypasiona ścigawka. /OT Dlatego jednym się podoba i innym nie i nic tego nie zmieni. Wymagania są jak zwykle z kosmosu, tylko po to żeby nowy sprzęt kupować i nawet dobrze się składa, bo idą święta. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 fajna gra - scigasz sie po kurde... planszach jak 7 lat temu. i jeszcze ta muzyka rockowo-metalowa dla młodziezy w stylu elo american pie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Na słabym komputerze - procesor jednojajowy i grafika pokroju 7600 gra/demo chodzi tragicznie do tego stopnia, że chce się komputer przez okno wyrzucić. Klawisz ESC do robienia printsreenów zostanie usunięty w full wersji , przecież to jeszcze demo z małymi niedoróbkami. W miejscu gdzie jest zainstalowane demo w katalogu Languages jest język PL Pewnie wystarczy w rejestrze coś podmienić i by było po polsku. Po kilku bączkach i fikołkach moje auto powędrowało do nieba. Ciekawe czy jest piekło ? Edytowane 3 Listopada 2007 przez danywatt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Ma ktos numer do tej pani:D Takie kapucyny na pierwszym planie;/ Kurde kiedy 8800gt bo bym pogral:P screeny nie oddaja grafiki wrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Czy Wy nie rozumiecie, że jakby needfor był symulacją to by to nie był needfor ? Dlatego ta część jest dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 ja wlaczylem na 1024, kilka detali na low, jakos to chodzilo tylko co chwile warpiło ps. ciekawe czy w następnej czesci dodadzą do samochodów takie karabiny albo rakiety, ze bedzie mozna strzelac do innych samochodów :x :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Sorens ale co NFS to gorszy. Skonczyła się definitywnie szansa jaką co roku daje EA. Totalny gniot sądząc po demku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Sorens ale co NFS to gorszy. Skonczyła się definitywnie szansa jaką co roku daje EA. Totalny gniot sądząc po demku w 100% sie zgadzam , wlaczylem , ustawilem wszystko na absolutny full 1280x1024 i fsaax4 i co ? i mam 25 fps... zenada , grafika jest gorsza od Flatouta 2 , który ma niesamowita grywalnosc i mi chodzi znakomicie > 60 fps. Grywalnosc tragiczna wprost , od razu wylaczylem , gniot gorszy od carbona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 He he, kolejny kamień milowy w dziedzinie elektronicznej rozrywki na miarę DIRT'a, za którym mój procek nie nadąża. Czy bez AA, czy AAx4 - mam tyle samo klatek. Średnio 30. To pewnie przez tą wypasioną fizykę :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 e tam gra nie jest taka zła, przynajniej fure można rozbić za jedną próbą, pozatym jazda z dużą szybkością na najtrudniejszym poziomie nie jest taka łatwa, dla tych co mają ścinki-niech spróbują gry na padzie albo kiedownicy, u mnie na padzie=zero ścin, dla panów z EA klawiatura to chyba zbyt skomplikowane urządzenie do sterowania w grach.Co do muzyki w grze to plus za kawałek AC DC, reszta utworów jest mierna, ale to tylko demo zobaczymy jak full. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 na moim sprzecie na med detalach nie da sie grać :/ Starszna kicha.... Jeśli gdzieś ktoś powie że NFS jest lepszy od Gran Turismo będzie to najlepszy dowcip jak usłyszałem od roku... Czekamy na GT4. Wole kupic ps3 i GT4 niz sprzet za 2tys i NFS który i tak będzie wyglądał dużo gorzej ..... :| Ehh myślałem że nigdy tego nie napisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Nie no gra się fajnie , tylko strasznie dobrze drogi się fury trzymają jak przyklejone. A co do optymalizacji na c2d 3.1ghz 2gb i x1950 pro 512 mb da się grać na high z aa i af , jest 30-50 fps podczas wyścigów przy gripir potrafi spaść poniżej 30 przy starcie. Mi się podoba graficzne też jest bardzo ok. Edytowane 3 Listopada 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) ta EA mnie po prostu rozklada na lopatki: http://kotaku.com/gaming/ea-grabs-two-devs...emic-309937.php :mur: horror, teraz bedzie tylko coraz gorzej. Edytowane 3 Listopada 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) ta EA mnie po prostu rozklada na lopatki: http://kotaku.com/gaming/ea-grabs-two-devs...emic-309937.php :mur: horror, teraz bedzie tylko coraz gorzej.dobrze to ujales, tragedia ... EA jest ogromne i ma kasy jak lodu, zajmuje sie kilkanustoma produkcjami rocznie i wypluwa co rok gnioty. Czarne chmury sie zbueraja nad elektroniczna rozrywka .... nie mowiac juz o tym ze ich tytuly sa najdrozsze na rynku od wielu lat ... placic za te gry po 140zl a z klasyki EA po 50-70zl. To jest dopiero tupet ... Edytowane 3 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Ja tam lubię gry EA i jak dla mnie wydają fajne gry a nie gnioty , co prawda zmonopolizowali rynek bo chyba 90% procent gier w jakie grałem w tym roku to gry EA i z cenami trochę przesadzają fakt. A co do pro street to będzie fajna gra lubie sobie pograc przy browarku w takie nie wymagające wyścigi bo jedna ręka jest wolna i można kufelek trzymać:) Edytowane 3 Listopada 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Aby spolszczyć grę wystarczy zmienić w rejestrze takie parametry jak: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet Demo] i dalej zmienić: "LanguageName"="Polish" "Locale"="pl" "Language"="Polish" ALBO ściągnąć i kliknąć na to i potwierdzić: http://rapidshare.com/files/67189574/nfs_ps.reg ----------------------------------- EDIT: Ale się spociłem, wyciągnęłem MOMO i chwilę pojeździłem. Trzeba przyznać, że WRESZCIE poprawili sterowanie na kierze :) Teraz czuś samochód, jego wagę. Jeśli chodzi o FF to masakra. Czuć nawet kamyczki na drodze, a może nawet bakterie. FF tak szarpie kierą, że normalnie ponownie tynk mi posypał się z sufitu. Może nie jadłem śniadania ale żeby skręcić kierą na defaulcie to trzeba być pakerem ;) Edytowane 3 Listopada 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Nie podoba mi się nowy NFS, na klawiaturze gra jakość dziwnie szarpie zwalnia, na padzie jest już trochę lepiej ale i tak jakoś dziwnie się gra, sterowanie jest do bani na maksa, co człowiek lekko skręci to opony piszczą i dymek się z pod nich wydobywa. Co do wymagań to na fulla w 1024-768 z aax2 i anizo gra na moim sprzęcie chodzi kiepsko, niby chciała by płynnie ale nie może, dziwnie to wygląda. Sam wygląd gry na full mi się nie podoba wszędzie blur, to już lepiej gra wygląda na low z aa, na low zresztą też mi szarpie jakoś i wydaje się nie być płynna, nie wiem może to wina sterów mam bety pod crysisa. To tylko demo więc może pełna będzie lepsza, ale nie liczył bym na to, gra jest raczej skierowana dla dzieci a nie dla nas starych wyjadaczy :-P i dlatego może dla mnie 19latka wydaje się kiepska, takie gry to już nie dla mnie wolę fpp, czekam na crysis :D. Edytowane 3 Listopada 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Chłopaki. Wyciągajcie kiery. Gra się świetnie. Super czuć samochód. Właśnie jestem po godzinnej sesji, w której ścigałem się z braciakiem. ;) FF daje rade. Super uczucie. Lekko skopaki czułość kiery przy lekkim skręcie ale może to poprawią? Jestem na duży +. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Sory ale patrzac po screenach ktorepowrzucaliscie to ta gra wyglada jak jakis zart... Moze ktos zrobic filmik tego jak wyglada menu i sama gra by sobie zobaczyc model jazdy? Ja aktualnie jade chwilowo na gf4mx bo 7600 mi padla o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Gra imo jest dobra - nie super, nie bardzo dobra - poprostu dobra. Dobra grafa, model jazdy z lekkimi poprawkami (czy na + czy na - samemu trzeba stwierdzić - mi się podoba). Czekam na full :) Najważniejsze, że na X600 64MB ram na lapku idzie w low pograć w demo :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Gra imo jest dobra - nie super, nie bardzo dobra - poprostu dobra. Dobra grafa, model jazdy z lekkimi poprawkami (czy na + czy na - samemu trzeba stwierdzić - mi się podoba). Czekam na full :) Najważniejsze, że na X600 64MB ram na lapku idzie w low pograć w demo :E 2x po 30sekund jazdy. Można zobaczyć jak się jeździ, a raczej jak ja się rozbijam, bo co chwilę słup zaliczam :) filmik 1 filmik 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Moze ktos zrobic filmik tego jak wyglada menu i sama gra by sobie zobaczyc model jazdy? http://rapidshare.com/files/67216029/1.avi.html http://rapidshare.com/files/67223184/2.avi.html Edytowane 3 Listopada 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) zagralem w demo, i dla mnie żenua.(grafa moze byc, stery skopane, realizm zaden, przyjemnosc z jazdy - zadna) <uninstall> Edytowane 3 Listopada 2007 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) To teraz ja wyraze swoja opinie o grze/demku. Ja nie wiem co oni sobie mysla tworzac kolejne tytuly NFS. Kiedys to byla klasa sama w sobie. Gra sie nie nudzila, siedzialem przed monitorem godzinami zagrywajac sie w NFS II: SE lub NFS Porsche. Osobiscie sadze iz nazwe gry powinni zmienic z Need For Speed na Need For Shit! Oni najwyrazniej do tego daza. Model jazdy w najnowszej odsloni to jakas kpina. Gralem na padzie i wozkiem sterowalo sie jak jakims klockiem, poprostu dziwnie, bez wyrazu, jakby bez fizyki wogole - nie wiem jak to opisac. Nie wspomne juz o plynnosci gry. Na moim konfigu owszem na max detalach + anizo + 1280x1024 chodzi plynnie ponad 30fps ALE gra "ciacha" czy jak kto woli haczy :). Nie wiem o co chodzi. Zmniejszylem rozdzialke i niby troche sie poprawilo... To na tyle. Pozdro Edytowane 3 Listopada 2007 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Po kolejnych rundach dema: Model jazdy mi podpasował, chwała, że mozna strzałki (zarówno ekranowe jak i "drogowe"), które niby pomagają jeździć wyłączyć... Ale drobne ale: Poziom King... wchodzę w zakręt GT-R Proto bez hamowania a mi napis ABS pulsuje... WTF ? Z tego co mi wiadomo to ABS to system wspomagający hamowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) ABS powoduje , że koła się nie blokują i możesz skręcać. To może ci co tworzyli gre mają coś z głową i pomylili ABS z TC :lol2: W demku działąją trzy systemy ABS , SM , TC jeżeli będzie można je wyłączyć może nie będzie tak żle pod warunkiem , że komputer też będzie jeżdził bez tych wspomagaczy :wink: Edytowane 3 Listopada 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Wedlug mnie nie da sie tego naprawic :D. Samochod jedzie jak pusty karton. Zero jako takiej masy, ZERO JAKIEJKOLWIEK FIZYKI. Tragedia... PS. Fizyka jest, ale chyba jedynie podczas koziolkowania itp... zal... Edytowane 3 Listopada 2007 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 nie trawie wyscigowek ale zawsze sprawdzam grafe- i na X'ie i w HD gra wyglada poprostu wspaniale!!swietne modele aut i przy paleniu gum znakomity "dym",samo otoczenie tez nie najgorsze,gdybym lubil scigalki to zagralbym w ta gre dla samej grafy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) To teraz ja wyraze swoja opinie o grze/demku. Ja nie wiem co oni sobie mysla tworzac kolejne tytuly NFS. Kiedys to byla klasa sama w sobie. Gra sie nie nudzila, siedzialem przed monitorem godzinami zagrywajac sie w NFS II: SE lub NFS Porsche. Osobiscie sadze iz nazwe gry powinni zmienic z Need For Speed na Need For Shit! Oni najwyrazniej do tego daza. Model jazdy w najnowszej odsloni to jakas kpina. Gralem na padzie i wozkiem sterowalo sie jak jakims klockiem, poprostu dziwnie, bez wyrazu, jakby bez fizyki wogole - nie wiem jak to opisac. Nie wspomne juz o plynnosci gry. Na moim konfigu owszem na max detalach + anizo + 1280x1024 chodzi plynnie ponad 30fps ALE gra "ciacha" czy jak kto woli haczy :). Nie wiem o co chodzi. Zmniejszylem rozdzialke i niby troche sie poprawilo... To na tyle. Pozdro Jak miałem kilkanaście lat to grałem w robo na atari x65 i to była klasa sama w sobie . W sonica the jeża mogłem grać godzinami a zwykły tetris w takiej szarej "konsoli" dawał mi satysfakcję której teraz nie osiągam grając w crysisa. Przestańcie płakać , rewolucji nie będzie , nocy się na tym nie straci ale imho fajnie będzie pojeździć. Jak sobie odpalę stare nfs to pogram 5 minut i myślę co za padaka.Sie przejdzie w kilka godzin i zapomni ot co , ale fajnie według mnie się te kilka godzin spędzi Edytowane 3 Listopada 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 ale fajnie według mnie się te kilka godzin spędzi Za 100zł to mozna znacznie ciekawiej spedzic ten czas ;) . EA przesadza z cenami gier, no ale coz poradzic. Osobiscie nie mam tego problemu, bo 90% gier w polowie dema jest dla mnie tak nudna i denna, ze wylaczam :D . NFS sprawdze glownie dlatego, bo chce zobaczyc co z grafika nakombinowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...