westsajd Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 GTO do dragu to zły wybór :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 brzydaleAle transformers :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 GTO do dragu to zły wybór :D Hmm? Wheele na 300+ metrow, wygrana w Drag. Moze pod koniec zobacze co prezentuje soba Mustang Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 KAMILcom Na szczescie ta czesc gry nie wymaga od[colo=blue][ciach!][/color]nia samochodu na choinke wiec cenie minimalizm. Ale dzieki za krytyke. Nastepne wozidelko ktore wrzuce bedzie mialo zielone szybki, niebieska perle i rozowe felgi. Powinno Cie zadowolic [; grunt to zrobić ładną choinkę (jeżeli połączenie dwóch kolorów można nazwać choinką). Nie wnikam w Twoje gusta ale raczej brązowo zielone szyby kiepsko sie komponują z srebrnym lakierem ... ah i te koła w trzech różnych odcieniach mniam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Vennor 1280x720 + FSAA 2x w wydaniu nV. Na natywnej 1650 przy pelnym ekranie mozna jeszcze w to grac [; Bez rozmazania dla mnie prezentuje sie znacznie gorzej [; A 7900 demonem nie jest... Spodobała mi się taka zamazana wersja NFSa, ale u mnie, niestety, wygląda to raczej zwyczajnie: Obecnie mam małą przerwę, bo już mi nerwy puszczały przy pustynnych wyścigach, tuż przed królem. A choinek też nie lubię - stąd też taki, a nie inny wygląd mojego Forda GT. A swoją drogą, dobrze, że po formacie i zainstalowaniu FW 169.09 cienie nie są już tak kwadratowe. Mam jednak wrażenie, że wydajność ucierpiała i że na 163.71 gra uzyskiwała więcej FPS. Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 No cos dziwnego w sobie ma takie rozmycie ;] Na razie darowalem sobie wyscigi SpeedChallange i dobijam Grip. Moje S13 nie radzi sobie na owalu gdzie inni kreca sie do 400km/h i musialem kupic GT-R Proto :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Orgia => widze, zen ie tylko moje zabawki nie swieca jak psie jajca i nie maja koloru "kazda blacha inna" :lol: jeden ladny stonowany kolor bez zbednych bajerow. uff ze tak mozna :) go gripa mam gt2, draga chargera r/t, drift gto i speed viper. najgorszy jest brak przyczpnosci i dziwne zachowanie auta na trasach na pustyni :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Niemiec Po prostu zal mi bylo staruszka ;] Chociaz czaje sie na GT-R a'la Hello Kitty Trzymac sie mocno » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Juz wiem jak go nazwe - P...k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) P_ _ _ _K to ladna nazwa dla niego :D tylko zabierz reke :twisted: 62a for ever :) Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Drag 1/4 Mili - Supra 942KM Drag 1/4 Mili - Zonda F 1062KM ;) Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 moja najlepsza cwiara to 7.03 chargerem 954 bhp :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlos8109 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Mam kłopot, dysponuje nie za szybką maszyną jest to athlon64 3,0Ghz, 1gb ram ddr400,geforce 8600GTX extreem,a nfs mi nawet na najnizszych detalach laguje!!!co robic!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Mnie starczylo <8 sek na 1/4 zeby wygrac z krolem. Pff? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Mnie starczylo <8 sek na 1/4 zeby wygrac z krolem. Pff? A od kiedy wygranie w dragu z królem to jakiś problem ? Tam średnio z tuningowane auto sobie poradzi, przy nawet średniej zmianie biegów, za to zdobycie dobrego czasu to już inna historia zwłaszcza czasu poniżej 8 sec przecież to nawet nie trzeba się starać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Mardok Jak Barthezzo mowi ze GTO to zly wybor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Mardok Jak Barthezzo mowi ze GTO to zly wybor... Ja tam nie wiem nic na temat GTO w Drag'u, najpierw miałem M3 E46 jak przestało dawać radę od razu Supra i po problemie ;) Zondy nie komentuje bo ona jest tylko dla zabawy, nie miałem co z kasą robić (oczywiście w grze) ;) Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ekhm, chodziło mi o to, że u mnie GTO na maxie miało czas 8.xx a średnio stuningowany czardżer miał koło 7.5x. Nie wiem może grać nie umiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Maks jaki wyciagnalem z niego to jakies 7.80 ;] Ale wymaga grzebania + kazdy bieg perfect. To ostatnie czasem jest trudne przy N2O [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Drag 1/4 Mili - Supra 942KM Czas sobie dość znacznie poprawiłem, autko bez zmian no poza tym iż się lekko obiło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Mardok Jak Barthezzo mowi ze GTO to zly wybor... GTO jest świetne jeżeli chodzi o drifty! Na żadnym innym samochodzie nie szło mi tak dobrze jak na tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 GTO jest świetne jeżeli chodzi o drifty! Na żadnym innym samochodzie nie szło mi tak dobrze jak na tym :) Przebiles sie przez 6k w pojedynczym wyscigu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 do draguczytać, czytać! A ja chargerem wykręciłem coś koło 7.10, objechałem króla dragu i grę odinstalowałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 557KM ssie ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) oo to widze niektore wyscigi niezle mi poszly :D jezeli moge sie pochwalic, niestety nie mam screenow :( drag - rowniez supra jak kolega wyzej, 6.99 :) ten wynik utknal mi w pamieci, nie pamietam bym nizej zszedl drift - 86xx i to na kilku traskach, rx-7 jak wroce do gry to jakies shoty sprobuje strzelic :) EDIT: fotki moich choinek :) tylko te trzy poobklejalem, jednak jakos je lubie, reszte mam normalna :) Edytowane 13 Grudnia 2007 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlos8109 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 gierka śmiga mi teraz na High!!!!!bajeczka!!!tylk otrochge bylo trzeba w kompa wlozyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) gierka śmiga mi teraz na High!!!!!bajeczka!!!tylk otrochge bylo trzeba w kompa wlozyc No popatrz, mi bez wkładania (sic) idzie jak burza. Każdy ma jakieś sposoby aby mu gry płynnie chodziły :) Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Przebiles sie przez 6k w pojedynczym wyscigu?Na początek było kombo 3x67xx pkt. A potem za dużo wypiłem, więc nie siadałem już za kółkiem [; Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Hmmmmm mi drift S15 idzie niezle, naj naj 72xx Ale mam inny problemo... z kingiem speed - pojechalem go 911 GT2 drag - supra, jakis smiech Jednak cholerny przekret to jest :/ Wheelie i EVO X to samo drift Jak w drifcie pewnie dam sobie jeszcze rade moja S15 to w Dirt nie moge dobrac auta, narazie najfajniej mi sie smigalo M3. Co polecicie?? Moze Ford GT?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prima Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zainstalowałam tego NFSa ale pojawił sie problem i nie wiem jak go rozwiązać, po rozpoczęciu gry musze trzymać cały czas prawą strzałkę aby autko jechało prosto i nie ma możliwości skrętu w prawo! Pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Jak w drifcie pewnie dam sobie jeszcze rade moja S15 to w Dirt nie moge dobrac auta, narazie najfajniej mi sie smigalo M3. Co polecicie?? Moze Ford GT?? jaki dirt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...