jonathan Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 jaki dirt? Pomerdalo mi sie :] O GRIP mi chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 imho ford gt jest dosc slaby, speeda ma dobrego ale prowadzi sie zbyt narowiscie. ja do gripa uzywam skyline starego i impreze, chociaz mysle nad gt2 lub carrera turbo, ten drugi szczegolnie zapowiada sie dosc kosmicznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 GT2 uzywam do speeda i sobie radzi, natomiast nie moge dobrac samochodu do gripa przeciwko kingowi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 to jak to jest? jak raz go rozwalisz to na koniec drugi raz musisz tak? w takim razie ja go fordem gt za pierwszym razem zniszczylem, ale samochod jest okrutnie ciezki w prowadzeniu i na kaniony sie nie nadaje, moze doprowadzic do szewskiej pasji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Pierw musialem go pokonac w speed i w drag - dostal Teraz musze go pokonac w grip i drift ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 kinga na gripie rozwalilem 911 turbo po kilku browarach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Tuning kierowcy sie nie liczy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Kinga też powinni stuningować bo king na kingu jest cieńki jak naleśnik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Poradził ktoś sobie z tym lagowaniem? Bo widze że na Sempku 2.3Ghz (sic!) śmiga jak żyleta. Ciekawe w czym tkwi problem... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Pierw musialem go pokonac w speed i w drag - dostal Teraz musze go pokonac w grip i drift ;] Kinga rozwaliłem w GRIP za pomocą GT2 w pierwszym podejściu tak samo było z DRIFT tylko że za pomocą RX7 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Tuning kierowcy sie nie liczy [; faktycznie przepraszam, bo czitowalem :( w sobote na trzezwo postaram sie powtorzyc to niebywale osiagniecie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 chodzi mi o to, ze gdy sie dochodzi pierwszy raz, sciga sie z kingiem. pozniej jego event jest locked i jest ta korona. rozumiem ze pozniej drugi raz z nim trzeba sie scigac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tak... Musisz miec poprostu odpowiednia ilosc wygranych, dominate i rekordow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Panowie potrzebuje pomocy...gra mi ledwo działa... 800x600 medium dziala tak samo jak 1440x900 max + AAx4 i AFx8 ! od 15 do 25fps :/ A64 4200+, 2GB, 7900GT @ 530/1480Mhz - wydaje mi sie ze powinno dawac rade...a tu kiszka...w 640x480 wysokie detale i AAx4 mam od 20fps w gore...:| na innych forach czytalem ze dziala ludizom plynnie na 7600GT xP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Panowie potrzebuje pomocy...gra mi ledwo działa... 800x600 medium dziala tak samo jak 1440x900 max + AAx4 i AFx8 ! od 15 do 25fps :/ A64 4200+, 2GB, 7900GT @ 530/1480Mhz - wydaje mi sie ze powinno dawac rade...a tu kiszka...w 640x480 wysokie detale i AAx4 mam od 20fps w gore...:| na innych forach czytalem ze dziala ludizom plynnie na 7600GT xP To samo ma mój kumpel. gra oryginał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 a ma ktos jakis pomysł? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Postanowiłem dać jeszcze jedną szanse grze, ale to nie to co kiedyś. Pograć pogram do końca bo mnie nic nie wciąga ostatnio. Co do ścinek u mnie na Sempronie @ 2600mhz, 2x 512 ddr, 7300gt, 1024x768 wszystko na minimum ( :P ) gra działa płynnie 50-120fps ale ścinki ZDARZAJĄ sie RZADKO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 U mnie na sprzecie z siga gra smiga w maksa 1024*768 ( bez aa i af) , tylko na początku przy starcie nieco mniejsze uczucie plynnosci a pozniej juz elegancko. Gra jest dziwna bo u mojego kolegi na 7800GT i Sempie2,8ghz gra tnie nie miłosiernie ;// poki co nie wiaadomo czemu , jednak slyszalem ze to moze byc przez proc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 a u mnie wczoraj sie cos odwidzialo dla mfs'a i mialem 20-25fps, cudownie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Ufff... w końcu dotarłem do Super Promotion :) Ale przed tym mam jesio dzień wyścigów, w którym jest Drift, a nie chce mi się modyfikować auta, które już mam ;] Tak więc, jakie autko polecacie do Driftów? Zeby było tanie, i w miare łatwo można nim było przechodzić drifty... Jeszcze w pojedyńczym wyścigu próbowałem Suprą... wg was, nadaje się? Bo z tego co wiem, Supra jest dobra w Dragach, a teraz mam Cobalt'a do Draga. Edytowane 16 Grudnia 2007 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimow Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 No cóż u mnie też pro street jest niegrywalny. Pierwszy komp z sygnaturki. Rozdziałka 1280x1024 aax2. Fraps pokazuje 35-40 klatek, ale co 3 sekundy jest krótka zcina. Nie pomaga miksowanie sterami, rozpaczliwie zrobiony format też nic nie dał. Zamówiłem x2 zobacze czy to coś zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 U mnie na sprzecie z siga gra smiga w maksa 1024*768 ( bez aa i af) , tylko na początku przy starcie nieco mniejsze uczucie plynnosci a pozniej juz elegancko. Gra jest dziwna bo u mojego kolegi na 7800GT i Sempie2,8ghz gra tnie nie miłosiernie ;// poki co nie wiaadomo czemu , jednak slyszalem ze to moze byc przez proc.... No u kumpla dokładnie to samo, na 7300GT chodziło lepiej jak na 1950PRO. System od nowa stawiany po zmianie karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 No ja wiedziałem że Zonda to szatańskie auto ale bez przesady ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Na innym forum komuś udało się wycisnąć ~5.5 sek Zondą na 1/4 mili :E A człowiek cieszył się z niskiej siódemki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja narazie 6.92 supra. to maks Teraz walcze z kingiem driftu :D Lamus jakis. Moja sylvia daje sobie rade ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 a ja kurna nie moge sobie poradzic z tym cziterem co driftuje w evo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Na innym forum komuś udało się wycisnąć ~5.5 sek Zondą na 1/4 mili :E A człowiek cieszył się z niskiej siódemki... Mój rekord to 6.34 i zejść poniżej tego kurde jest ciężko, skubaniec powiadasz wyklecił 5.5 heh ładnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Patch do NFS'a: http://www.nfsplanet.com/nfsps_patch.php?lang=eng ~200MB ale brak readme :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 jak ktos zainstaluje tego patch niech napisze co zmienia czy cos poprawia bo 230mb piechota nie chodzi a juz w tym miechu sciagnelem >2gb limit 4 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) http://www.nfsplanet.com/nfsps_patch_v1.1.php?lang=eng Dodaje LAN i coś tam jesio pisze ;) Edytowane 18 Grudnia 2007 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...