Skocz do zawartości
R.i.P.

Need For Speed: Prostreet

Rekomendowane odpowiedzi

to jak to jest? jak raz go rozwalisz to na koniec drugi raz musisz tak?

w takim razie ja go fordem gt za pierwszym razem zniszczylem, ale samochod jest okrutnie ciezki w prowadzeniu i na kaniony sie nie nadaje, moze doprowadzic do szewskiej pasji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie potrzebuje pomocy...gra mi ledwo działa...

800x600 medium dziala tak samo jak 1440x900 max + AAx4 i AFx8 !

od 15 do 25fps :/

A64 4200+, 2GB, 7900GT @ 530/1480Mhz - wydaje mi sie ze powinno dawac rade...a tu kiszka...w 640x480 wysokie detale i AAx4 mam od 20fps w gore...:|

na innych forach czytalem ze dziala ludizom plynnie na 7600GT xP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie potrzebuje pomocy...gra mi ledwo działa...

800x600 medium dziala tak samo jak 1440x900 max + AAx4 i AFx8 !

od 15 do 25fps :/

A64 4200+, 2GB, 7900GT @ 530/1480Mhz - wydaje mi sie ze powinno dawac rade...a tu kiszka...w 640x480 wysokie detale i AAx4 mam od 20fps w gore...:|

na innych forach czytalem ze dziala ludizom plynnie na 7600GT xP

To samo ma mój kumpel. gra oryginał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Postanowiłem dać jeszcze jedną szanse grze, ale to nie to co kiedyś. Pograć pogram do końca bo mnie nic nie wciąga ostatnio.

Co do ścinek u mnie na Sempronie @ 2600mhz, 2x 512 ddr, 7300gt, 1024x768 wszystko na minimum ( :P ) gra działa płynnie 50-120fps ale ścinki ZDARZAJĄ sie RZADKO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie na sprzecie z siga gra smiga w maksa 1024*768 ( bez aa i af) , tylko na początku przy starcie nieco mniejsze uczucie plynnosci a pozniej juz elegancko. Gra jest dziwna bo u mojego kolegi na 7800GT i Sempie2,8ghz gra tnie nie miłosiernie ;// poki co nie wiaadomo czemu , jednak slyszalem ze to moze byc przez proc....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ufff...

w końcu dotarłem do Super Promotion :)

Ale przed tym mam jesio dzień wyścigów, w którym jest Drift, a nie chce mi się modyfikować auta, które już mam ;]

Tak więc, jakie autko polecacie do Driftów?

Zeby było tanie, i w miare łatwo można nim było przechodzić drifty...

Jeszcze w pojedyńczym wyścigu próbowałem Suprą... wg was, nadaje się? Bo z tego co wiem, Supra jest dobra w Dragach, a teraz mam Cobalt'a do Draga.

Edytowane przez razorBMW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż u mnie też pro street jest niegrywalny. Pierwszy komp z sygnaturki. Rozdziałka 1280x1024 aax2. Fraps pokazuje 35-40 klatek, ale co 3 sekundy jest krótka zcina. Nie pomaga miksowanie sterami, rozpaczliwie zrobiony format też nic nie dał. Zamówiłem x2 zobacze czy to coś zmieni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie na sprzecie z siga gra smiga w maksa 1024*768 ( bez aa i af) , tylko na początku przy starcie nieco mniejsze uczucie plynnosci a pozniej juz elegancko. Gra jest dziwna bo u mojego kolegi na 7800GT i Sempie2,8ghz gra tnie nie miłosiernie ;// poki co nie wiaadomo czemu , jednak slyszalem ze to moze byc przez proc....

No u kumpla dokładnie to samo, na 7300GT chodziło lepiej jak na 1950PRO. System od nowa stawiany po zmianie karty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na innym forum komuś udało się wycisnąć ~5.5 sek Zondą na 1/4 mili :E

A człowiek cieszył się z niskiej siódemki...

Mój rekord to 6.34 i zejść poniżej tego kurde jest ciężko, skubaniec powiadasz wyklecił 5.5 heh ładnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi