Muniek Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czy komus udalo sie podrasowac cosworth'a na wiecej niz 528BHP? Wszystkie czesci mam na 'stage 3', rozumiem, ze to juz koniec mozliwosci tego autka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jakie auto polecacie do driftu bo nie moge nawet dobic do 3k punktow na tym torze z kingiem w drifcie. :/ Mam teraz shelby gt500 i wyszlo na to ze wywalilem kase w bloto bo auto mimo zmian w ustawieniach zawieszenia i tak jest o kant d. rozbic. Jaki w ogole statystyki sa wazne jesli chodzi o wybor auta do driftu? >.< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jakie auto polecacie do driftu bo nie moge nawet dobic do 3k punktow na tym torze z kingiem w drifcie. :/ Mam teraz shelby gt500 i wyszlo na to ze wywalilem kase w bloto bo auto mimo zmian w ustawieniach zawieszenia i tak jest o kant d. rozbic. Jaki w ogole statystyki sa wazne jesli chodzi o wybor auta do driftu? >.< Tylko i wyłącznie RX7 ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 To jak... kupować już RX7 czy pokonać drift kinga i zdobyć jego wóz? bo mam teraz w początkowej fazie gry Drifcik i nie wiem co kupić... :( A wozu do driftów nie mam :( mam tylko Cobalt'a[drag], który pójdzie w odstawkę i 350Z do gripów :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 To jak... kupować już RX7 czy pokonać drift kinga i zdobyć jego wóz? bo mam teraz w początkowej fazie gry Drifcik i nie wiem co kupić... :( A wozu do driftów nie mam :( mam tylko Cobalt'a[drag], który pójdzie w odstawkę i 350Z do gripów :/ Ja najpierw kupiłem RX7 a potem wygrałem samochód od króla tez RX7 i zostawiłem sobie jego bo ma ładniejsze kolorki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 kurna, mialem wrzucic SCR z drifta M3 w ktorym zdobylem prawie 10k ptk drift score, ale wywalilem. musze to rx7 sprawdzic, bo na kinga nie mam sily w m3 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 http://www.nfsplanet.com/nfsps_patch_v1.1.php?lang=eng Dodaje LAN i coś tam jesio pisze ;) "Ale to nie wszystko co zawiera w sobie ta poprawka. Booster Pack - brzmi znajomo, nie prawda? Zestaw kilkunastu samochodów, dwóch nowych tras, nowych imprez, także wchodzi w skład Patcha oznaczonego symbolem 1.1! Otrzymujemy więc niejako podwójny prezent świąteczny, za który bardzo dziękujemy Electronic Arts." Zassysam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dokładniej: The Booster Pack contains two new tracks, the Tokyo Speedway and the Porsche Test Tracks in Leipzig, Germany. Additionally the package contains 16 new cars from 13 manufacturers. Among them you'll find the Audi R8, Aston Martin DBR9, Koenigsegg CCX, Plymouth Road Runner, SEAT Leon Cupra, McLaren F1, Honda S2000 and the Bugatti Veyron 16.4, which is making its video game debut in Need for Speed ProStreet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Też ssam ;) Bo ten "odblokowany" Bugatti Veyron 16.4 to się do niczego nie nadawał po max tuningu miał ~300KM :D No teraz to już powinno być dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 O, LAN. Trzeba odkurzyć NFSa, zwłaszcza, że jeszcze parę dni i powitamy masę wolnego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 A wiadomo jakie furki? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Patrz 3 posty nad Tobą, post Lanc-a :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Kutfa nie wiem czemu tego posta nie widzialem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Niestety - jak zwykle EA lubi $ - 2 z 16 aut są dostępne, a za pozostałe 14 trzeb będzie płacić... Jest to tzw. 4/18 Booster Pack'a :E.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 LOOOOOOOOOOOOOOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 I jak wam panowie śmiga patch? :lol: ja zauważyłem że haczy minimalnie mniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Trochę nie wyszło ;] Jak będzie za mało to kliknijcie ;] http://img219.imageshack.us/img219/7962/lolmp8.jpg :lol: Edytowane 19 Grudnia 2007 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 I jak wam panowie śmiga patch? :lol: ja zauważyłem że haczy minimalnie mniej :lol: Gra sie odpala i za chwile sie wylacza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Patch nie działa gdy: a)Wybraliśmy złą wersję językową b)Mamy grę legalną inaczej... Inaczej wszystko śmiga... Ale i tak to jest kpina... W takim Juiced 2 odrazu dostaje ~2x więcej aut niż w PS (a to, że gra ogólnie słaba to...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 serwal zainstalowalem English wersje pod gre PL :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) OMG, ProStreet coraz bardziej mnie przeraża... Skopiowałem na zapasik sejwa, i kupiłem Suprę do Dragu - 900 bhp... kaszana, kiepsko nim się jeździ IMO Tak więc do DRAG co polecacie? Może być jakiś Dodge Challenger lub Dodge Charger? Według was, co wygrywa? Challenger czy Charger do Dragu? ;] jaki ma więcej KM? I jak sprawa z Wheelie stoi - daje się obydwoma zrobić? I który jest jakby "przyjaźniejszy" do opanowania - w końcu to dzikie muscle... ;) Poza tym... Zonde kupię wtedy, gdy będę miał duuużo forsy :( a tak mam tylko 100 tyś. Edytowane 20 Grudnia 2007 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) OMG, ProStreet coraz bardziej mnie przeraża... Skopiowałem na zapasik sejwa, i kupiłem Suprę do Dragu - 900 bhp... kaszana, kiepsko nim się jeździ IMO Tak więc do DRAG co polecacie? Może być jakiś Dodge Challenger lub Dodge Charger? Według was, co wygrywa? Challenger czy Charger do Dragu? ;] jaki ma więcej KM? I jak sprawa z Wheelie stoi - daje się obydwoma zrobić? I który jest jakby "przyjaźniejszy" do opanowania - w końcu to dzikie muscle... ;) Poza tym... Zonde kupię wtedy, gdy będę miał duuużo forsy :( a tak mam tylko 100 tyś. Możesz próbować np. M3 E46 ale przy ostatnich wyścigach tuż przed walką z królem Dragu nie dawało rady... Supra nie jest najłatwiejsza w prowadzeniu (zresztą żadne auto nie jest przy takiej mocy, nawet Zonda 1090KM potrafi latać po torze) ale jak już się ją opanuje ma się w kieszeni praktycznie wszystkie wyścigi Drag. Edytowane 21 Grudnia 2007 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie wiem jak wam ale mi sie ta seria juz nie podoba wogole. Ucieczka przed policja to byla najlepsza frajda wszystkich czesci. Do tego skiepscili tryb jazdy ktory teraz wyglada jak w Forza Motorsport. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Jak w FM? Pojechales po bandzie :lol: Nie powiem, Prostreet ma swoj urok i gra mi sie w niego fajnie, ale co to za porownanie do FM, gdy mowa o modelu jazdy? No ale kazdy ma swojego bzika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tak samo sztywno sie jezdzi jak w FM i do tego te strzalki zerzniete tez z tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Czekaj czekaj... To oznacza ze.... NFS zerzniety jest z TEST Drive'a!!!!!! Caly swiatopoglad padl na pysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 a mi na pysk padl model jazdy ;] na szczalkach pokonalem kinga kingow w drifcie z palcem w nosie za 1 podejsciem a na kierze nie moglem po 30 przejazdach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 a mi na pysk padl model jazdy ;] na szczalkach pokonalem kinga kingow w drifcie z palcem w nosie za 1 podejsciem a na kierze nie moglem po 30 przejazdach :lol: Morał z tego taki że klawiatura jest lepsiejszą kierownicą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 I dlatego w prawdziwych autach też montują "szczałki" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) Morał z tego taki że klawiatura jest lepsiejszą kierownicą ;) polowicznie popieram :) szczalki sa lepsze do nidforshita niz logi g25 :twisted: a w astrolocie tez mam 4 strzalki, spacje i klawisze A i Z oraz B, zeby sie lepiej jezdzilo :lol: Edytowane 21 Grudnia 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...