Skocz do zawartości
R.i.P.

Need For Speed: Prostreet

Rekomendowane odpowiedzi

ale o czym Wy tu wogole dyskutujecie ??

auto do driftu to auto do drigtu ... maluchem bym takie auto objechal po zakretach ...

a nfs raczej bedzie klasyczna sciganka (jak kazdy nfs) , wiec rozne felgi na osiach to totalna wies ...

kolejna rzecz ... wszystkie te neony duperele ... po co to komu?? skoro sie scigamy to chyba zalezy nam na jak najwiekszym odchudzeniu auta ... a nie wiem czy wiecie ze dobry zestaw caraudio (ktory zapewne bedzie mozna w tej grze zamontowac , nie wiem po co) wazy nawet kiilkadziesiat kilogramow ?

czy topowe firmy ktore robia auta sportowe zawracaja sobie glowe roznymi bajerami ?? NIE .... sa tylko elementy niezbedne tj jakies owiewki jakies dyfuzory itp ... bez zbednych choinkowych ozdobek ...

kolejna rzecz .... po co te wszystkie naklejki znaczki napisy ??

na zawodach auta sa obklejane , bo tu znaczenie maja sponsorzy, reklama itp ... a w grze?? bzdura ... bajer zeby "dzieciaki" sie pojaraly kolejnym zbednym bajerkiem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cavarr

Czwarta fota przypomina NF3 :D. Oj może być bardzo fajnie. Wszystko bedzie zależeć jaki bedzie fizyka jazdy. Może być arcadowo ale nie tak jak w Carbonie czy MW gdzie samochody jechały jakby nie miały zawieszenia i w ogołe jakoś dziwnie. No no pierwszy raz od wielu lat czekam z ciekwością na nowego NFS ;].

No kurde tylko po co te BALONY ????

For fun ofc ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Carbonie był blur, bo tekstury były słabe :lol: więc jeżeli w Pro Street będzie wszystko takie ładne, to zrezygnują z tego :) Chociaz dzieciaczki mogą być niepocieszone :mur:

EDIT: http://pl.youtube.com/watch?v=2wH5xB3IB4c

Ciekawe ile na E3 pokażą.

Edytowane przez MaZZeo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Carl Orff

fajne fajne, ale jakos model zniszczen mimo wypadkow nie wypada najlepiej. do czasu mazdy (czy tam czego) ktora staje w poprzek drogi. asfalt swieci sie jak psu, albo lepiej. znowu ten "dopalacz" dali. smiesznie sie dym "zawija" na kole bety w ostatnich sekundach filmiku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noo wyglada na to, ze w koncu dobry nfs, grafika ok(tylko ten asfalt...) jakies tam zniszczenia, trasy nie tylko w miescie czy na torach, moze byc dobrze :)

Edytowane przez qbec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurcze super to wygląda :). Grafa świetna nie licząc świecącego sie asfaltu na pustynnej trasie. Po za tym git. Z tego co widze nie ma już drewnianego modelu jazdy (chyba). Świetnie czuć prędkość nawet na filmiku nie HD ;d. Oj rzeczywiście to może być coś takiego jak HP + świetna grafa + normalny model jazdy i oczywiście zniszczenia. A tak wszyscy jechali po tej grze (w tym ja ofc :lol:). Może i dobrze ? Może EA w końcu nas wysłuchało ;]. Ja czekam z niecierpliwością na nowego NFS'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O czizas! ;o Pomimo świecącego się asfaltu - wygląda to bardzo ciekawie. Prędkość, prędkość i jeszcze raz prędkość... Oglądając ten filmik przypomniała mi się taka stara ścigałka, co też się głównie jeździło takimi terenami, nazywała się chyba coś na "D" ale nie pamiętam... Ogólnie miłe (oby nie tylko teraz) zaskoczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ładnie ładnie, szkoda tylko ze to pewnie bedzie tylko kanion a reszta to jazda po torach lub w miescie. Pewnie nie bedzie lasków itp (chociazby trasa Hometown w NFS3 - moja ulubiona :)) no ale chciałbym sie mylic.

No i model jazdy jakis sensowny by sie przydał...

P.S. Kilka dni temu wszedłem na jakąś polska strone nfs i poczytałem, jak to dzieciaczki płaczą, że nie bedzie nocy, freeridu i miasta z milionem neonów. Scyzoryk sie w kieszeni otwiera, przez takich ta seria sie stacza <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już odszedłem od NFS na dobre :D Nie zdradzę TDU ;D

Tylko ze od TDU w singlu wali taką nuda ze cho cho ;]. Może ma model cacy, ma świetnie wyglądające wozy, dobrą grafe otoczenia no i wnętrza!! ale szybko sie nudzi (nawet w multi). W nfs 3 grałem z kumplami bardzo długo a w tdu może 3 - 4 tyg. Oby właśnie nowy nfs był tak dobry jak trójka to bedzie zaje$#@$ ;). Po za tym TDU już jest i po co kopiować to samo (skoro bedzie TDU 2 ;]).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba wkoncu jakas fizyka sie pojawi w nfs bo widac nei latwo bylo zapanowac nad autem po skoku :) mam nadzieje ze beda jakies otwarte trasy, wkoncu nfs zapowiada sie ciekawie... zapowiada, a co z tego wyjdzie to czas pokaze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może będzie taki dobry jak nfs porszunio icon_wink2.gif.

Ahhh to by bylo to :)

Jak dla mnie najlepsza samochodowka w jaka gralem idealne polaczenie arcade i lekkiej symulacji. Do dzisiaj czasami sobie w to gram :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ta gra polega na tym, kto się szybciej rozbije jadąc 200kmph po pustyni ;) ? Takie odnoszę wrażenie, bo przy każdej przeszkodzie co najmniej jeden samochód odpada ;)

Smieszy mnie troche ocenianie gry po 3 minutach filmu, no ale kto co lubi :)

Edytowane przez MaSell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądając ten filmik przypomniała mi się taka stara ścigałka, co też się głównie jeździło takimi terenami, nazywała się chyba coś na "D" ale nie pamiętam...

I tak sobie dziś myślałem cały dzień jaka to była gra ;s Nie na literę "d" a na "u" i nazywała się

2680082[/snapback]

Mi na tych screenach jednej podstawowej rzeczy brakuje ;) Zgadnijcie czego ;p

LOL. ;o Ciekawe gdzie się podziali kierowcy ;]]] Ciekawe bardzo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory za stwierdzenie, ale niektórzy z was mają nasrane w czerepie. Na początku w sumie nic ciekawego nie było wiadomo na temat nowej gierki a tu już psioczenie że co to za shit będzie i lamentowanie jakież to wspaniałe były poprzednie części serii. Potem lista z autami i wielce co ta znowu za shit wsadzą, nie pasuje ci że są europejskie wozy i mało muscle carów?? To sie podrap po jądrach i pograj w coś innego. Ludzie wam nawet nie pasuje że sobie baloniki latają na poboczu, jak grasz to się skupiasz na autach i torze a tam niech sobie nawet gołe baby latają. I co wy macie do naklejek?? Nie chcesz to nie klej. A najbardziej rozśmiesza mnie te najeżdżanie na innych ludzi, ku**wa popatrzcie na siebie, przeszkadza ci ten jak mu tam xzbit i amerykańskie dzieci ważące 100kg?? A mama nie nauczyła że z słabszych i ułomniejszych/chorych się nie śmieje?? Potem jest miliony postów nic nie wnoszące do tematu.

Tak dla wyjaśnienia nie chciałem nikogo urazić moim tekstem, ani nie jestem fanem xzbita (kto to??:P joke)

Żeby nie było OT to nowy NFS po tym co zobaczyłem na screenach i trajlerze zapowiada się dobrze. Zobaczymy jak to w praniu wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi