Orgiusz Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Powiedzialbym ze zalosny a nie cienki ale to tylko IMHO [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 To jest prawdziwy samochód pokolorowany w photoshopie przeciez. Widac po felgach i równiutko w poziomie napisach ats. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 demko już jest na XBL - 655MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Hmm no mieszane troche uczucia: + w koncu sie samochodu rozpadaja, a dachowanie to od razu "zlomowanie" fury + trzeba wciskac hamulec :D nie ma juz grzania na pale i odbijania sie od band + graficznie moze nie miazdzy, ale fury sa ladne, ladne znieszczenia, otoczenie tez daje rade, dym itd. - "wspomagacze" czyli tryb Casual i Racer dzieki ktorym samochod hamuje sam a nawet sam zaczyna wchodzic w zakrety!! To jest w ogole jakis mega LOL, ostatni tryb King na szczescie w ogole wylacza wszelkie "przeszkadzajki" - sterowanie: moze to nie powinien byc minus, ale jakies takie malo "nfs-owe" - samochody za szybko mozna zniszczyc Generalnie idzie chyba "inny" co nie oznacza od razu ze super dobry itd NFS. Trzeba poczekac, bo w demie w sumie jest malo do roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Jak samochód się sypie to już idą w dobrą strone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 maSTHa212 Rozwin sterowanie "malo NFSowe" bo zaczynam sie bac ze Pro Street zblizyl sie do Juiced [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Jakies demko na pc sie zapowiada? Albo juz ktos je wynalazł gdzies w sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Malo NFS-owe czyli fura juz "ma" ciezar, nie lata jak maluch z silnikiem od Ferrari, nie ma juz polkilometrowych slidow, latwiej mozna wpasc w poslizg. BTW. Na poziomie Racer jak jechalem 1 raz to wygralem 4s, na trybie King - 15 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Również czekam na demko pc. maSTHa212- więc może idą w dobrym kierunku :), najwyższy czas na jakieś poważniejsze zmiany, a nie jak dotychczas - dodanie kilku "wodotrysków" i wypuszczenie "odgrzewanego kotleta" pod inną nazwą ;). Więc czekam na demko od panów z EA z niecierpliwością ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Ja zaznaczylem, ze to w sumie nie powinien byc minus, ale sterowanie jest mniej arcadowe niz wczesniej. W demie sa tylko dwie fury i dwie trasy, takze troche malo zeby mozna bylo sobie zdanie na ten temat. Generalnie, mam nadzieje, ze ProStreet bedzie odmiana, bo ani w Most Wanted ani w Carbona nie gralem - wlasnie dlatego, ze mi sie po prostu juz przejadlo takie sciganie, U1 i U2 moim zdaniem wyczerpaly takie podejscie do tematu. Aha. Przypomnialo mi sie jedno. Nie wiem czy to zalezy od rodzaju wyscigu, ale nitro sie nie doladowuje, mamy go na pare shootow a potem papa. Edytowane 23 Października 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 maSTHa212 Rozwin sterowanie "malo NFSowe" bo zaczynam sie bac ze Pro Street zblizyl sie do Juiced [; Jak trochę pograłem to od razu skombinowałem , że te sterownie jest żywcem wyciągnięte z Juiced jakoś mało mnie przekonuje. Wolę to z MW. Graficznie jest tak jak pisali koledzy wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 no tak, sterowanie z mw + catch up to przepis na dobra "scigalke" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Gra sie dosc przyjemnie,trzeba hamować, graficznie jest fajnie, ale to juz powiedziano. To co robi najwieksze wrazenie to palenie gumy, a raczej dym, który wyglada idealnie. Choć jest to fajny efekt, to tylko na tym sie konczy. Palic gume mozna caly dzien, opony chyba zmieniaja sie na bieżąco bo ocierajacej felgi o droge w demie nie uswiadczymy. Wyscig w speed challenge: scigamy sie po dlugiej pustynnej trasie (tej z trailera), która zbyt wymagająca nie jest bo konkretnych zakrętów na niej nie stwierdziłem. Grip race: nie wiem co to jest, nic mi to nie przypomina, trzymamy przycisk gazu i skręcamy na zakretach, a reszta robi sie sama :blink: nie wiem na czym polega ten tryb..jedziemy po miescie, dosc ubogo wygladajacymi i to tyle z DEMA. Jednak miast z PGR4 nie przebije nic, to z pro strita nie dorastaja im do pięt. Ogolnie sam nie wiem co z tego wyjdzie, ma to juz inna forme, przeslanie niz undergroundy i carboon, bo nie wieje takim dresem jak wczesniej ale z tego co wiem to znajdzie sie tjuning dla amatorów spoilerów i pewnie do ukonczenia gry będzie wręcz wskazany, także odskocznia od pierwowzoru jakaś jest ale to nadal nie dla mnie. edycja: kongratulejszyn, nowy nfs wlasnie zawiesił mi konsole :mur: Edytowane 23 Października 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 No ja też jestem już po ;) W demie są dostępne dwa tryby Speed-Challenge i Grip-Rac oraz dwa samochody BMW M3, GT-R Proto Odpaliłem demko, ustawiam najsłabszy poziom :blink: (Forza 2 ogłupia :wink: ) i jadę, jadę, ciągle gaz wciśnięty i myślę sobie coś jest nie tak :lol2: , odpalam drugi poziom trudności i jest podobnie. Więc poczułem się PRO :lol: i odpalam KING. Widać zauważalną różnicę w prowadzeniu, ale i tak przeciwnicy za żadne skarby nie mogą się do mnie zbliżyć - 20s przewagi. Wydaje mi się, że różnica w poziomie trudności odnosi się tylko do sterowania, a przeciwnicy robią nadal swoje. Jeśli chodzi o nitro to mamy tylko trzy strzały i jak wspomniał maSTHa212 nie można go doładować - przynajmniej w demie. Grafa stoi na wysokim poziomie, ale po zagraniu w PGR4 nie robi na mnie wrażenia :] Jeśli chodzi o zniszczenia samochodu to jest ładnie-pięknie do czasu totalnego zniszczenia :lol:, kamer wówczas zaczyna wariować i trwa to naprawdę długo i zaczyna po pewnym czasie wkur...... niemiłosiernie. Ogólnie w trybie Speed-Challenge czuć szybkość, ale jakoś mi ten tryb nie przypadł do gustu, wole Grip-Rac(zwykły wyścig). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Nie wiem czy zauważyłes, ale kamera ogolnie dziwnie wariuje podczas jazdy, gdy ustawiłem ją na tam dalszą to miałem wrazenie, ze z czasem dziwnie oddala sie ona od samochodu, tak jakby miała sie zaraz zatrzymac w miejscu. Co zauwazyłem jeszcze ciekawego... gdy zaczekamy przed wcisnięciem start race, to bedziemy mogli blizej przyjzec się paniom tańczącym na podestach i wybiegu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 No nie jest to dziwne oddalanie przeciez ;) Oddala sie jak gwaltownie przyspieszasz, zbliza jak hamujesz, taka symulacja g-force ;) Ogolnie, nie jest zle jak na te nowomodne NFSy ;) M3 wyglada niezle, dym i inne efekty czasteczkowe zrobione genialnie, ale faktycznie po PGR4 to sa raczej popluczyny. Aczkolwiek, na pc bedzie sie to dobrze sprzedawac- powod prozaiczny- brak konkurencji. Po demie solidne 7/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 dali byscie jakiego filma zrobionego. nie wiem jak go zrobicie, ale dajcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 masz :) http://www.gamersyde.com/news_5398_en.html foty z dema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) a czy ten dym na ekranie nie powoduje spadku o xx FPS ? :) jak to bywa w wiekszosci gier. A z reszta to demko na X, zobaczymy na pc Edytowane 23 Października 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 No nie jest to dziwne oddalanie przeciez ;) Oddala sie jak gwaltownie przyspieszasz, zbliza jak hamujesz, taka symulacja g-force ;) Ogolnie, nie jest zle jak na te nowomodne NFSy ;) M3 wyglada niezle, dym i inne efekty czasteczkowe zrobione genialnie, ale faktycznie po PGR4 to sa raczej popluczyny. Aczkolwiek, na pc bedzie sie to dobrze sprzedawac- powod prozaiczny- brak konkurencji. Po demie solidne 7/10. no ale nadal mam wrazenie, ze ta kamera jednak ucieka troche za daleko :) a czy ten dym na ekranie nie powoduje spadku o xx FPS ? :) jak to bywa w wiekszosci gier. A z reszta to demko na X, zobaczymy na pctez mnie to ciekawiło :D nie ma kompletnie zadnego spadku fps, zadymiłem cały ekran kręcąc bączki. Dym wydobywający sie spod opon robi imponujące wrażenie. Grając dłużej w to demo zaczynam dochodzic do wniosku, ze jesli w fullu znajda sie dosyć ciekawe tryb gry, a drift przestanie przypominać slizganie sie mydła po wannie, to uznam tego nfs'a za jednego z ciekawszych. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Grając dłużej w to demo zaczynam dochodzic do wniosku, ze jesli w fullu znajda sie dosyć ciekawe tryb gry, a drift przestanie przypominać slizganie sie mydła po wannie, to uznam tego nfs'a za jednego z ciekawszych. :)Dokladnie to przyszedlem napisac!! :D W koncu chyba fajny NFS po dwoch gniotach jakimi byly MW i Carbon. Usiadlem drugi raz do demka no i faktycznie, podoba mi sie coraz bardziej. Nie liczac zenujaco niskiego poziomu przeciwnikow jest naprawde spoko, dym jest elegancki, ale to co mi sie naprawde podoba to to ze fury w koncu sie rozpadaja, nie bedzie juz szarzowania, nie bedzie wjezdzania w tylek, bo to sie po prostu szybko skonczy napisem "Totalled". Cos czuje ze szybko zrobie jakiegos amerykanca i bedzie Stuntman Mike :D Edytowane 23 Października 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 a czy ten dym na ekranie nie powoduje spadku o xx FPS ? :) jak to bywa w wiekszosci gier. A z reszta to demko na X, zobaczymy na pc zerowy spadek :] grafa wymiata !! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 :lol: :lol: :lol: i ten komentarz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 @Nierealny. Dobre, dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 E to fajnie. Sądząc po opiniach nareszcie dobry nfs. Nie moge sie doczekać dema stąd mam dwa pytania: - kiedy demo na pieca - ci co grali na klocku jakie są tryby dostepne w demie ? (i jakie trasy i ile ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Demo na peceta ma się pojawić do końca tego miesiąca lub w gorszym przypadku w pierwszym tygodniu Listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 O trybach chyba wyżej koledzy napisali (jakie są oraz dostępne auta). Co do dema, news jest na poprzedniej stronie jakby Ci się chciało zajrzeć to pisze: Jako że większość używa komputerów PC to kieruje tą informacje do Was! Wersja demo na tą platformę będzie można pobrać pod koniec tego miesiąca lub w pierwszym tygodniu następnego miesiąca - EA ma taki kaprys że wypuszczają dema na "2 dni przed premierą pełnej wersji gry". Niestety ale musimy jeszcze trochę poczekać! Co do tego filmiku z dema (obejrzałem w HD)... prędkość jest, grafa też niezła... jedno takie ale mi się rzuciło w oczy. Otóż jak się jedzie na ustawionej kamerze tzw "zza zderzaka" to wrażenie przy mijaniu innych samochodów jest bardzo dziwne, konkretniej - widać je tak jakbym "siedział" na ich 1,5 wysokości, jakbym jechał jakimś jeepem raczej ;o Dokładnie to widać gdzieś już na początku, od 54sec. Dym chociaż go za dużo - syci B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 tu macie nagrane demo: http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 W ogóle cała gra jest dziwna. Wreszcie skończyli z ultra turbo boostem przy aktywowaniu nitra. Nie mamy już z tyłu flary 2 metrówej niebieskiego płomienia ;] Druga sprawa. Strzałki na drodze... hahaha. Rozumiem ze Forza moze miec, ale NFS? Litości ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 premiera gry przesunięta na 23 listopada... tak piszą na allegro :) sprzedawcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...