ULLISSES Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Porsche wg mnie było dobrą odskocznią od arcadowego NFS3 i 4. Chociaż w NFS2 niesamowicie fajną i przyjemną zabawą było wytrącanie innych z toru - spychanie ich na bandę i różne przeszkody. A najlepszy miodzik to uderzanie w tył, jak policjanci w tych nagraniach w TV - w jednej chwili gość pędził 250km/h, a sekundę później kręcił bączki przy 150km/h w obłokach dymu palonych opon... Jeśli chodzi o 11, to miejmy tylko nadzieję, że EA nie będzie przesadnie konsekwentne i nie będzie dalej kombinować z tuningiem Grande Punto i Golfa 5, bo to wg mnie cofanie się. Pierwszy lepszy wóz w NFS 1-3 kosztował tyle, co cała grupa samochodów w U/U2/MW/C (może z małymi wyjątkami w tych 2 ostatnich). Przecież to paranoja. Nie takie były początkowe założenia serii NFS... :( Edytowane 2 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 akurat znam nfs od samych poczatkow kiedy to gralem w need for speed na 486dx4, wiec nie domniemywoj, ostatnim w ktorego chcialo mi sie grac i dal mi jakas frajde byl wlasnie u2, pomijam to ze jedynka byla rewelacyjna, dwojka i i nfs2se dla mnie byly kompletna kaszana, naprawde zero frajdy, nfs3 hot pursuit byl rewelacyjny, czworka taka sobie a porsche challenge tez trzymal poziom, potem andergrandy i na tym sie dla mnie nfs skonczyl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 powiem szczerze, że po raz pierwszy w życiu zaśmiałem się podczas czytania nazwy tematu :lol: dla mnie NFS kończył się na NFS III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Oho, zaczyna sie. Teraz jak to zwykle bywa w tematach o nfsie kazdy musi przynajmniej 5 razy wspomniec ze najlepszy był nfs 2.5 na vooodoo. Dobrze ze nei ma juz z nami hydra ^^ Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 leborg napisał(a): Dobrze ze nei ma juz z nami hydra ^^NFS 2 SE był najlepszy !! !! !! :blink: BTW, topic ma już 2 strony, a narazie wiemy tyle, że gra będzie ;]] Nawet nie ma tytułu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Lanc napisał(a): NFS 2 SE był najlepszy !! !! !! :blink:Mow wylacznie za siebie. A co bedzie w przypadku 11 czesci NFS ? Wiadomo. Ale niech tylko zmienia ta debilna fizyke poruszania sie. Zadnego tuningu juz nie chce !!! A jezeli ma byc to mechaniczny na zasadzie tego z Porsche gdzie wyglad nie mial zadnego znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ten kto napisał ze porshe unleashed było porażką to chyba za bardzo się nie zna na samochodówkach. Bardzo porządny NFS z dobrą muzyką, świetną fizyką jazdy (widok od kierownicy syci) imho, porshe jest bardziej godne uwagi mimo swojego wieku, niz carbon i most wanted. Ale to tylko moja humble opinia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 a ja na to: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 apo5 napisał(a): Ten kto napisał ze porshe unleashed było porażką to chyba za bardzo się nie zna na samochodówkach. Bardzo porządny NFS z dobrą muzyką, świetną fizyką jazdy (widok od kierownicy syci) imho, porshe jest bardziej godne uwagi mimo swojego wieku, niz carbon i most wanted. Ale to tylko moja humble opinia. W sumie cala seria to jest arcade, porszak byl takim wyjatkiem od reguly. Poza tym przez dlugi czas saga nfs nie miala konkurencji, podobnie jak kiedys inny produkt ea - fifa. Ostatni nfs, ktory zrobil na mnie wrazenie to u1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Kaeres napisał(a): Mow wylacznie za siebie. A co bedzie w przypadku 11 czesci NFS ? To było nawiązanie do tego postu grópla w którym wspomniał o hydrze, a jak wiadomo dla hydra jedyny słuszny NFS to NFS2 SE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Psioczyć na NFSa za jego niski poziom realizmu to tak jakby bluzgać Małysza za to, że nie gra dobrze w siatkówkę... NFS zawsze był arkadówką i chwała mu za to. Mówcie co chcecie, ale każdy NFS dawał całkiem porządną dawkę przyjemności z grania i mimo, że te gry zawsze były tylko "na raz" to na pewno wniosły do historii wyścigów komputerowych więcej niż inne wyścigi np.: CMR. Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Stiff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Nie wiem czy Ea wie ale psuje sobie opinie...mogli by posiedzieć trochę nad tą gra a nie wydawać na łapu capu :lol: Carbon miał być taki extra, wow w ogóle, kanion bajery cuda na kiju, i co? Dobrze że chociaż o bryki sie postarali, wszyscy z kolejnymi częściami mówili a może ta będzie fajna....teraz ciężko mi w to uwierzyć... :? Cytat NFS zawsze był arkadówką i chwała mu za to. Mówcie co chcecie, ale każdy NFS dawał całkiem porządną dawkę przyjemności z grania i mimo To po kiego producent pisze że będzie realistyczny model jazdy :mur: Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Stiff napisał(a): Psioczyć na NFSa za jego niski poziom realizmu to tak jakby bluzgać Małysza za to, że nie gra dobrze w siatkówkę... NFS zawsze był arkadówką i chwała mu za to. Mówcie co chcecie, ale każdy NFS dawał całkiem porządną dawkę przyjemności z grania i mimo, że te gry zawsze były tylko "na raz" to na pewno wniosły do historii wyścigów komputerowych więcej niż inne wyścigi np.: CMR. Ale ze swoim dennym modelem jazdy nigdy nie podskoczy takim grom arcade jak seria PGR i GT :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 leborg napisał(a): Oho, zaczyna sie. Teraz jak to zwykle bywa w tematach o nfsie kazdy musi przynajmniej 5 razy wspomniec ze najlepszy był nfs 2.5 na vooodoo. Dobrze ze nei ma juz z nami hydra ^^ Koleś ja też jestem wielkim fanem NFS2 :wink: Ale luzik nie będę pisał milion razy że wole 2 bo nie widze takiej potrzeby :P Co do Carbona to teraz tak myśle czy by nie stuningować jakiejś bryki ale z jakiegoś powodu nie chce mi się go odpalać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 apo5 napisał(a): Ten kto napisał ze porshe unleashed było porażką to chyba za bardzo się nie zna na samochodówkach. Bardzo porządny NFS z dobrą muzyką, świetną fizyką jazdy (widok od kierownicy syci) imho, porshe jest bardziej godne uwagi mimo swojego wieku, niz carbon i most wanted. Ale to tylko moja humble opinia. No z tym się zgadzam.MW i Carbon to już co innego .Z nich to może jeszcze wcześniej U1 sycił troszkę. Parę godzin na jeżdżeniu się spędziło. Teraz kolejna część ,która będzie podobna z kiepskim modelem jazdy ,którego nie mogę ścierpieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 @Devil Ale EA zapowiedziało, że w nowym NFS'ie będzie nowy model jazdy :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Lanc napisał(a): @Devil Ale EA zapowiedziało, że w nowym NFS'ie będzie nowy model jazdy :lol: :lol: :lol: nowy model jazdy i nowa grafa, a gra wyjdzie w maju :mur: zartuje z ta data wydania, ale pewnie przed najblizsza gwiazdka dadza rade, jesli tak - to nie wierze ze zrobia nowy model jazdy, a jesli juz to nie sadze, zeby bylo lepiej niz dotychczas. banda oszolomow w tym ea, ale dzieciom gra podoba sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Bo o to im chodzi! Ty nie przyjdziesz do mamy i nie powiesz "Mamo, ja chcę NFS 11". Jeśli nawet tak zrobisz, to i tak nie dostaniesz. Natomiast jak taki "młodzik" (napisałem ostrzej i mi ciachnęło) podejdzie do mamy z takim tekstem, to najdalej za 10 minut będzie wychodził z Empiku z pudełkiem w łapach. Do tego dochodzi grupa fanatyków, którzy kupią tylko dlatego, że to kolejna gra z serii. Gdyby jednak rzeczywiście chłopaki z EA poszli po rozum do głowy, to myślę że może być ciekawie. A jak nie zobaczę jakiejś fajnej furki (z grupy supercars) dla siebie w NFS11, to ich tam śnieg spali :P Edytowane 3 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Poczekamy zobaczymy. Mi w ostatnich częściach nfsa podobały się na pewno samochody i sądzę, że to i w 24 części się nie zmieni. Co do samej gry to tęsknię za nfs2, nfs porshe i nfs hp2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Wszystko spoko, tylko poco w kolejnych częściach robić z takich pięknych aut ,,potwory,, w sensie estetycznym, jakieś durne zderzaki i inne badziewie, twórcy mogli by bardziej skupić sie na tuningu mechanicznym+ ewentualnie ładne felgi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Fredek napisał(a): Wszystko spoko, tylko poco w kolejnych częściach robić z takich pięknych aut ,,potwory,, w sensie estetycznym, jakieś durne zderzaki i inne badziewie, twórcy mogli by bardziej skupić sie na tuningu mechanicznym+ ewentualnie ładne felgi :wink: Zgadzam się w 100%. Jeśli mają "niby" ( ;) ) zmienić styl jazdy na bardziej realny, to jestem ciekaw czy w końcu będą porządne zniszczenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 a czy ze zniszczeniami wozow to nie jest czasem tak ze licencja na dany woz wtedy wiecej kosztuje? poza tym nie wszyscy producenci wozow pozwalaja na niszczenie ich samochodow w grach. a jak wiadomo EAsrea jedzie po kosztach najbardziej jak sie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Carson dobrze prawi ;] Taka licencja więcej kosztuje, do tego niektóre marki się nie zgadzają na niszczenie ich aut w grach :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Fredek napisał(a): Wszystko spoko, tylko poco w kolejnych częściach robić z takich pięknych aut ,,potwory,, w sensie estetycznym, jakieś durne zderzaki i inne badziewie, twórcy mogli by bardziej skupić sie na tuningu mechanicznym+ ewentualnie ładne felgi :wink: Patrz co można zrobić w godzine kiedy masz prosty pomysł http://www.nfsunlimited.net/?p=image&p...tries/15664.jpg http://www.nfsunlimited.net/?p=image&p...tries/16103.jpg Fani się tym zajmują i wychodzą takie sztuki że to się w głowie nie mieści. A model jazdy nie był taki zły pomijając przyklejone do ulicy TUNER i jakoś dziwnie podsterowne egzotyki które za chiny ludowe nie chciały na ręcznym zakrętu robić. Domyślam się że brzmi to jakbym miał 14 lat ale po co mi symulacje w takiej grze ? Wole sobie pośmigać dla zabawy bo mi się nudzi, jak będę chciał się napocić to moooooooże kupie GTR ale nie przepadam za tego typu grami bo atmosfera na torze jest niezaciekawa, nie czuje tej chęci wyprzedzenia kogoś. Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 ludzie już żygają tym undegrundowym ziooomowym klimatem. Cytat Patrz co można zrobić w godzine kiedy masz prosty pomysł http://www.nfsunlimited.net/?p=image&p...tries/15664.jpg http://www.nfsunlimited.net/?p=image&p...tries/16103.jpg Fani się tym zajmują i wychodzą takie sztuki że to się w głowie nie mieści. No mi sie np. to w głowie zmieści, bo wcale nie rajcują mnie takie wózki. Bardziej podobaja mi sie stylowe samochody niż "dress class" dlatego bardzo bym sie cieszył gdyby panowie z EA zajeli sie tuningiem mechanicznym niż dodawaniem kolejnych vinyli ala "burnout" i doprowadzili model jazdy do stanu przypominajacego choc troche realistyczny. Niech mi nikt nie prawi zebym sobie zagral w GTR czy inne simy, bo ja tez moge powiedziec, ze jak chcecie arcade to sobie Maluch Racera zapodajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 nie no bez przesady, dobry tuning nie jest zly. problemem nfsa jest to ze nic tam nie jest odpowiednio stonowane. arcade to jest ale wg mnie do dobrego arcadeowego trybu (fizyka jazdy) jeszcze mu duzo brakuje (ostatnie nfsy). mogli by zaimplementowac fizyke z porsche, no moze troszke bardziej uproszczona ale nadal trzymajaca przyzwoity poziom i zeby klawiatura spokojnie wystarczala do przyjemnej jazdy. a tak mamy kupe, beznadziejny tuning-jak najwieksze spojlery wloty itp. samochody po takim zabiegu wygladaja jak roboty Transformers czy te z bajki Daimos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Przyjemny model jazdy arcade - Flatout 2, Toca 2 i 3 Nieprzyjemny model jazdy arcade - NFS... Nie wymaga sie symulacji, ale jakiejs nutki symulacji, zeby fun był... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 ja bym chcial zeby po jakims tam wygraniu dostawal nowe auto, zebym mogl jezdzic kazdym autem grze, a nie ze nie oplaca mi sie kupowac jakiegostam bo mam lepszy albo uzbieram sobie kasy i kupie lepszy albo nieoplaca sie kupowac go bo stuningowalem swojego. Chce jezdzic wszystkimi autami w grze, dobra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ale po co? I tak nie możesz jeździć wszystkimi na raz. A różnice w prowadzeniu jednak są, więc jaki jest sens śmigania np jakimś świecidełkiem klasy tuner, skoro można wziąć stare dobre 8 cylindrów i bawić się niesamowicie...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 niektórzy z was piszą, że EA powinna bardziej na mechanikę postawić niż na świecidełka. Pytanie tylko po co i dla kogo? Musicie zdać sobie sprawę, że zdecydowaną większość odbiorców nfs'a stanowią osoby, które grę chcą włączyć, pomalować furę dorzucić jej "turbo pack" i śmigać po ulicach. Ludzie tacy nie połapią się albo nie będą chcieli w nowych wymagających więcej myślenia, a przede wszystkim poświęcenia czasu elementach. Stwierdzą, że jest to bee, a jak okaże sie ze po pewnym czasie trzeba z konieczności podrasować wózek za pomocą tych opcji to do gry się zniechęcą i ją odłożą co giganta jakim jest EA kosztowało by wiele, oj wiele ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...