jurek911 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 hehe ja też próbowałem zepchnąć kolesia,ale mi się nie udało, tyle że właściwie nie musiałem tego robić bo po którymś restarcie wyścigu koleś sam się rozwalił :D pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 No i jednak chyba to wina procka jest że mi tnie im bardziej podkręcam procka tym mniej tnie, teraz już prawie nie tnie więc zabieram się do roboty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 jakas dziwna jest ta gra.... engine skopany.. fps szaleja jak glupie.. od 35 do 90fps... a mimo to gra wyglada jak by sie ciela i miala z 10 fps.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patoshik Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam, mam mały a w zasadzie duży problem z grą, gra jest oryginalna nówka przeszedłem już kilka procent i w trybie kariery podczas gripu gra się zacina! i konieczne jest restartowanie komputera. Po zrestartowaniu komputera dojdzie do ekranu logowania i niebieski ekran że aby zapobiedz uszkodzeniu nastąpił zrzut do pamięci..... inne gry oprócz właśnie nfs ps i far cry działają ok. mój sprzęt: amd x2 6000, kn9, 2x1gb corsair 667, 8800GT palit, zasilacz 450w, jak dotąd wszystko działało ok. W czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jaki zasilacz dokladnie ? Krecone ? Moze syf w kompie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 A to jest normalne w zależności jaką wersje gry masz. Musisz poszukać patcha w sieci który te zwieche eliminuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 moze to juz bylo, ale ... gra nie zapamietuje mi ustawien grafiki. po kazdym wyl. wraca do def Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trex11 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 ja gram sobie w nfps a tu nagle, wyskakuje napisz wczytywanie... i zwiecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 moze to juz bylo, ale ... gra nie zapamietuje mi ustawien grafiki. po kazdym wyl. wraca do defmiałem coś takiego w demie, ale nie w full :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 do posiadaczy płyt gigabyte, znalazłem odpowiedź na problem z przycinaniem się, raz było ok a zazwyczaj czkawka (niezależnie od ustawień grafiki), wyłączyłem easy tune 5 i problem zniknął, jakiś bug musi być z tym programem :mur: , grunt że działa płynnie w każdej rozdziałce do 1280x1024 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patoshik Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Jaki zasilacz dokladnie ? Krecone ? Moze syf w kompie? ;) delta electronic dużo osób pisze że to to samo co chieftec tyko że pod inną nazwą, myślę że to nie wina zasilacza, 8800GT wcześniej była kręcona ale nie występowały takie problemy w żadnych z gier (cod4, wiedźmin, bioshock, cod2,) obecnie pracuje na standardowych taktowaniach. Zauważyłem taki sam problem z far cry po wczytywaniu wyskakuje niebieski ekran "aby zapobiedz uszkodzeniu komputera......" Nie wiem co robić, formatować mi się nie uśmiecha Aha jeszcze jedno, w kompie czyściutko. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Patoshik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 do posiadaczy płyt gigabyte, znalazłem odpowiedź na problem z przycinaniem się, raz było ok a zazwyczaj czkawka (niezależnie od ustawień grafiki), wyłączyłem easy tune 5 i problem zniknął, jakiś bug musi być z tym programem :mur: , grunt że działa płynnie w każdej rozdziałce do 1280x1024 :razz:ja go nie uzywam a mimo to wyglada jak jeden slajd chodz fps jest duzo wiecej w porownaniu do starszych wersji nfsa. Do grafiki uzywam rivatuner ale nie sadze by to mialo wplyw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 witam ! właśnie zakupiłem gierkę, napalony jak szczebaty na suchary, wpadam, odpalam i... sterowanie !!! czy da się coś zrobić żeby smochody bardziej reagowały na naciśnięcie klawisza skrętu ? Skręcają z opóźnieniem ok 1 sek, może ciut mniej. szukałem w opcjach ale nic nie znalazłem :-( Poradźcie coś ! pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) witam ! właśnie zakupiłem gierkę, napalony jak szczebaty na suchary, wpadam, odpalam i... sterowanie !!! czy da się coś zrobić żeby smochody bardziej reagowały na naciśnięcie klawisza skrętu ? Skręcają z opóźnieniem ok 1 sek, może ciut mniej. szukałem w opcjach ale nic nie znalazłem :-( Poradźcie coś ! pozdrawiam! To zależy od samochodu i poziomu jego ulepszeń. Poza tym czas reakcji układu kierowniczego można zmienić w zakładce "tune", przy modyfikowaniu planu wozu. Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 ja go nie uzywam a mimo to wyglada jak jeden slajd chodz fps jest duzo wiecej w porownaniu do starszych wersji nfsa. Do grafiki uzywam rivatuner ale nie sadze by to mialo wplyw może bardzie tyczy się intela, może niech ktoś jeszcze wypowie się, a może mój sprzęt ma problem z tym tune, ale co ciekawsze na vista działa płynnie (easy tune nie instalowałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 ja na swoim gigabycie nie uzywalem ntune i tak niby duzo fps a sciny sa nadal. gdy wlacze ntune jest tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 O, drugi Ever na forum :) Ja także mam mobczaka od Gigabyte'a i bez Tune'a też czasami można zauważyć lekkie szarpnięcia. Świeży XP SP2. A w grę gram od wczoraj i ocena bez zmian: 7/10, owszem grafa całkiem znośna, zmiany lekkie są ale to za mało. No i sporo błędów w grze (jak wnikający uszkodzony zderzak w auto, gdzieniegdzie kwadratowe cienie itd.) Porównując do poprzednich części: (nie, nie chodzi mi nazwijmy to "klasyczną" część do NFS HP2) lepiej. Aczkolwiek brakuje jednak możliwości jazdy po mieście... A co dalej z NFS ?: ciężko mi coś wywróżyć: ponowa koncepcja jak w PS imo nie przyjmie się za dobrze... Może mieszanina U1/U2/MW/C z PS ?: czyli duże miasto + możliwość ścigania się: - w dzień na legalnych imprezach itd. jak w PS - w nocy na "ulicy". jak we wcześniejszych częściach gry z ulepszoną policją itd.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Może mieszanina U1/U2/MW/C z PS ?: czyli duże miasto + możliwość ścigania się: - w dzień na legalnych imprezach itd. jak w PS - w nocy na "ulicy". jak we wcześniejszych częściach gry z ulepszoną policją itd.... Arr, powstanie z tego Test Drive Unlimited w wielkim mieście. A błędów jest o wiele więcej, z czasem je zauważysz. Edytowane 6 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Słaby ten Pro Street.Ten nowy Juiced 2 także.Jedyna wyścigówka która się liczy obecnie to DiRT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Słaby ten Pro Street.Ten nowy Juiced 2 także.Jedyna wyścigówka która się liczy obecnie to DiRT :) DiRT na kierownicy z widokiem z kokpitu na wąskich trasach daje mnóstwo frajdy. Pro Street jest emocjonujący jak wycieczka do Częstochowy z parafią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 a mi sie podoba prostreet i dirt :) o co kaman w trybach sector cos tam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 o co kaman w trybach sector cos tam?Sector shootout. Punkty dostaje tylko osoba, która dojedzie do danej "bramki" w czasie lepszym od poprzednika. Wygrywa ten, kto zebrał najwięcej punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Mam problem ustawić kierownicę w tej grze. Już za czasów demka je miałem. Microsoft Precision Wheel bez FF. Odpalam grę i gdy ustawiam kierownicę w kontrolsach obojętnie co wcisnę to nagle wskaźnik się porusza po menu jakby wcisnięty był cały czas pedał hamulca lub klawisz w dół. Jeżeli już ustawie w ustawieniach sterownika połączyć osie (combinated) to w grze jest OK ale nie mam hamulca na pedale :/ Czy to błąd gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mawin Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Czym wypalic te gierke ? czy wejdzie mi na 1 płyte DVD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Mam problem ustawić kierownicę w tej grze. Już za czasów demka je miałem. Microsoft Precision Wheel bez FF. Odpalam grę i gdy ustawiam kierownicę w kontrolsach obojętnie co wcisnę to nagle wskaźnik się porusza po menu jakby wcisnięty był cały czas pedał hamulca lub klawisz w dół. Jeżeli już ustawie w ustawieniach sterownika połączyć osie (combinated) to w grze jest OK ale nie mam hamulca na pedale :/ Czy to błąd gry ? mam to samo na G25 i po prostu nic nie ruszam :D Czym wypalic te gierke ? czy wejdzie mi na 1 płyte DVD ? banem na forum :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Dobra panowie o co chodzi. Byłem w sklepie po Radeona 1950PRO wyjełem 7300GT usunełem stery, włożyłem 1950PRO wgrałem stery. NFS PS 15FPSów na najniższych detalach. Chodzi gorzej jak na 7300GT. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Dobra panowie o co chodzi. Byłem w sklepie po Radeona 1950PRO wyjełem 7300GT usunełem stery, włożyłem 1950PRO wgrałem stery. NFS PS 15FPSów na najniższych detalach. Chodzi gorzej jak na 7300GT. O co chodzi? Po zmianie grafiki konieczny jest format, a ty zmieniłeś grafe z NV na ATI to tym bardziej, pewnie zostały w rejestrze lub jeszcze gdzieś jakieś śmieci po sterach od nv i dlatego masz takie kwiatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 mam to samo na G25 i po prostu nic nie ruszam :D Przepraszam ale nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Dobra panowie o co chodzi. Byłem w sklepie po Radeona 1950PRO wyjełem 7300GT usunełem stery, włożyłem 1950PRO wgrałem stery. NFS PS 15FPSów na najniższych detalach. Chodzi gorzej jak na 7300GT. O co chodzi?U mnie toto chodziło średnio 30fps. Może nie lubi radków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) Dobra panowie o co chodzi. Byłem w sklepie po Radeona 1950PRO wyjełem 7300GT usunełem stery, włożyłem 1950PRO wgrałem stery. NFS PS 15FPSów na najniższych detalach. Chodzi gorzej jak na 7300GT. O co chodzi?Jak już wyjełeś 7300GT i usunełeś stery to jak kolega wspomina jeszcze przydałby się format bo przy zmienie ATI na NV i odwrotnie może się pojawić niezły bałagan. Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...