Skocz do zawartości
R.i.P.

Need For Speed: Prostreet

Rekomendowane odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Co do Pro Streeeta to skoro gra jest dla dzieciaków to jak oni mogą taką śmiałą laskę z Big Brothera, która ma na sobie tylko napis NFS Pro Street na biuście wsadzać do takiej gry. Dziwna sprawa.

Bo tylko dzieciakom się takie coś spodoba ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a różne felgi na kołach jednego samochodu kojarzą mi się z wiejskim tuningiem

Sory za O/T... ale smieszny jestes oO

W niedziele na A4 mijalem typowe auto do driftu i z przodu mial inne felgi niz z tylu i nic w tym dziwnego czy wiejskiego nie widzialem... i nie byl to zaden samochod jakiegos plebsa z ulicy ktory za marna kase robi elo przerobki, tylko typowy samochod przygotowywany przez jakis zespol... (jechal na lawecie, zeby nie bylo ze nagle takie auta smigaja po autostradzie)...

Nawet na filmikach driftu masz auta z roznymi felgami...

A wrcaja do gry... to w ogole sama mozliwosc dania na przd innych felg niz na tyl, swiadczy o tym, ze gracz bedzie mial wieksze mozliwosci w przerobce auta, niz w poprzednich czesciach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W niedziele na A4 mijalem typowe auto do driftu i z przodu mial inne felgi niz z tylu i nic w tym dziwnego czy wiejskiego nie widzialem... i nie byl to zaden samochod jakiegos plebsa z ulicy ktory za marna kase robi elo przerobki, tylko typowy samochod przygotowywany przez jakis zespol... (jechal na lawecie, zeby nie bylo ze nagle takie auta smigaja po autostradzie)...

A wrcaja do gry... to w ogole sama mozliwosc dania na przd innych felg niz na tyl, swiadczy o tym, ze gracz bedzie mial wieksze mozliwosci w przerobce auta, niz w poprzednich czesciach.

Przecież napisał

a różne felgi na kołach jednego samochodu kojarzą mi się z wiejskim tuningiem

Jego zdanie i tyle. Zresztą ja mam bardzo podobne nawet po obczajeniu tego golfa. Co mnie to ze to wozek jakiegoś teamu, dla mnie wygląda śmieszne i tyle :blink:.

Ma być dobra duża swoboda w przeróbkach - luz (chociaż ja tego nie lubie bo to robienie z wozu choinki :lol:) niech tylko inne aspekty gry przez to nie ucierpią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kiego te baloniki i inne kolorowe badziewie poza torem? Zabiera fpsy :-|

Nalezy jeszcze dodać, że kwadratowe baloniki :D

wszyscy tak narzekają na serię nfs, a każdy w nią gra lol ? to samo się tyczy innych produktów ea.

Eee? Fify nowszej niz 2002 nie dotknałem, carbona też, w harry potter i inne syfy mnie nie interesują - mogę narzekać na ea :D ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tfu! Zbyt kolorowo!

Po kiego te baloniki i inne kolorowe badziewie poza torem? Zabiera fpsy :-|

Bo tak dziala reklama <_< Niektórzy stawiają billboardy a inny wielkie balony.

I tak i tak w to zagracie :P No może nie wszyscy ale zdecydowana większość :D Choćby poto żeby zobaczyć co tam, EA narobiło xD

Ja to grywam bo ile można rżnąć w Colina :lol2:

Edytowane przez Shiningami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Ta audica rs4 jakaś taka jakby plastikowa ;) I po co tyle naklejek na niej, to zwiększa wagę i obniża prędkość [; Mogli by też dać auta bardziej cywilizowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta audica rs4 jakaś taka jakby plastikowa icon_wink2.gif I po co tyle naklejek na niej, to zwiększa wagę i obniża prędkość [; Mogli by też dać auta bardziej cywilizowane.

no naklejki przy mocy rs4 na pewno maja duży wpływ na prędkość eheheheh

i jeżeli RS4 nie jest dla Ciebie autem cywilizowanym to co jest ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Carl Orff

126p to nie cywilizowane auto. to w ogole niepowinno powstac. jednak to kwestia gustu. znam takich ktorzy lubuja sie w tym modelu. ta drapiezna sylwetka i w ogole.

chce jakis filmik z gameplayu !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta audica rs4 jakaś taka jakby plastikowa ;) I po co tyle naklejek na niej, to zwiększa wagę i obniża prędkość [; Mogli by też dać auta bardziej cywilizowane.

Sponsorzy mają swoje wymagania, jak ktoś wystawia do wyścigu podrasowany wóz który z natury kosztuje tyle że przecięny polak przez 50 lat go nie spłaci to znaczy że prawdopodobnie ma sponsora B-)

126p to nie cywilizowane auto. to w ogole niepowinno powstac. jednak to kwestia gustu. znam takich ktorzy lubuja sie w tym modelu. ta drapiezna sylwetka i w ogole.

chce jakis filmik z gameplayu !!

Podobno holendrzy uwielbiają to badziewie ale to taki zjarany kraj :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaję jeszcze kwestia modelu jazdy, który wypadało by troszkę poprawić. Wiem że to Arcade no ale bez przesady. Może i ja nie umiem grać w NFS na padzie ,ale jakoś mi nie pasuje fizyka w NFS:Carbon ;)

:damage_wall: Nie no grzesiu rocznik 90 tym postem to mnie zagiąłeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

no naklejki przy mocy rs4 na pewno maja duży wpływ na prędkość eheheheh

i jeżeli RS4 nie jest dla Ciebie autem cywilizowanym to co jest ??

Ironia to była z tymi naklejkami.

Cywilizowane auto to takie które widać u Nas w kraju na drodze [; Albo mogli by zrobić grupę aut z lat 80 i 90 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sponsorzy mają swoje wymagania, jak ktoś wystawia do wyścigu podrasowany wóz który z natury kosztuje tyle że przecięny polak przez 50 lat go nie spłaci to znaczy że prawdopodobnie ma sponsora B-)

Podobno holendrzy uwielbiają to badziewie ale to taki zjarany kraj :rolleyes:

A GT? Zauwaz , ze tam tez jest po 300 aut i zaden nie jest oklejony badziewiem firmowym :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie ciekawa zapowiedź ProStreet'a (neo jest wymagane ;] - odpowiednik pewnie jest na GoL):

http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_str...st&p1=19510

Jakoś srednio mi sie to widzi. 3 poziomy zniszczeń ? Troche to dziwne - chociaż jak na NFS fajnie ze bedą zniszczenia w ogole ;]. Z newsa wynika ze grafa na skrinach to grafa z gry (chyba) wiec tutaj bedzie bardzo dobrze (pewnie wymagania bedą sssały ale co to EA obchodzi :lol:).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ironia to była z tymi naklejkami.

Cywilizowane auto to takie które widać u Nas w kraju na drodze [; Albo mogli by zrobić grupę aut z lat 80 i 90 :P

Ciezko bedzie odwzorowac Golfa 2 wyprostowanego po odwinieciu z drzewa ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nowe foty :) wygląda to kozacko i jak widzimy wyścigi będą odbywać się również na otwartej przestrzeni, a nie tylko na torach

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Pierwsza oficjalna lista samochodów, które będą dostępne w grze:

[*] Nissan GT-R PROTO

[*] 1970 Plymouth Hemi Cuda

[*] 1995 Mazda RX-7

[*] 1999 Mitsubishi Eclipse

[*] 2006 Audi S4

[*] 1986 Toyota Corolla GTS AE86

[*] 2006 Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition

[*] 2006 Volkswagen Golf GTI

[*] 2008 BMW M3

reszta niebawem :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazwyczaj w autach do driftu z tylu są inne felgi, bo po co ktoś ma niszczyć sobie alu czy chrom jak oponę zjedzie do felgi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi