Gość JestemNoobem Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Co do Pro Streeeta to skoro gra jest dla dzieciaków to jak oni mogą taką śmiałą laskę z Big Brothera, która ma na sobie tylko napis NFS Pro Street na biuście wsadzać do takiej gry. Dziwna sprawa. Bo tylko dzieciakom się takie coś spodoba ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 a różne felgi na kołach jednego samochodu kojarzą mi się z wiejskim tuningiem Sory za O/T... ale smieszny jestes oO W niedziele na A4 mijalem typowe auto do driftu i z przodu mial inne felgi niz z tylu i nic w tym dziwnego czy wiejskiego nie widzialem... i nie byl to zaden samochod jakiegos plebsa z ulicy ktory za marna kase robi elo przerobki, tylko typowy samochod przygotowywany przez jakis zespol... (jechal na lawecie, zeby nie bylo ze nagle takie auta smigaja po autostradzie)... Nawet na filmikach driftu masz auta z roznymi felgami... A wrcaja do gry... to w ogole sama mozliwosc dania na przd innych felg niz na tyl, swiadczy o tym, ze gracz bedzie mial wieksze mozliwosci w przerobce auta, niz w poprzednich czesciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Sory za O/T... ale smieszny jestes oO W niedziele na A4 mijalem typowe auto do driftu i z przodu mial inne felgi niz z tylu i nic w tym dziwnego czy wiejskiego nie widzialem... i nie byl to zaden samochod jakiegos plebsa z ulicy ktory za marna kase robi elo przerobki, tylko typowy samochod przygotowywany przez jakis zespol... (jechal na lawecie, zeby nie bylo ze nagle takie auta smigaja po autostradzie)... Nawet na filmikach driftu masz auta z roznymi felgami... A wrcaja do gry... to w ogole sama mozliwosc dania na przd innych felg niz na tyl, swiadczy o tym, ze gracz bedzie mial wieksze mozliwosci w przerobce auta, niz w poprzednich czesciach. Przecież napisał a różne felgi na kołach jednego samochodu kojarzą mi się z wiejskim tuningiemJego zdanie i tyle. Zresztą ja mam bardzo podobne nawet po obczajeniu tego golfa. Co mnie to ze to wozek jakiegoś teamu, dla mnie wygląda śmieszne i tyle :blink:. Ma być dobra duża swoboda w przeróbkach - luz (chociaż ja tego nie lubie bo to robienie z wozu choinki :lol:) niech tylko inne aspekty gry przez to nie ucierpią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Natępna dawka screenów http://prostreet.nfsgame.net/screenshoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ciekawe kiedy beda jakies konkretniejsze SS z samej rozgrywki... <_< Swoja droga ciezko mi wyobrazic sobie poslizg RS4 ze wszystkimi calymi oponami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 na moj gust to te screeny sa za ladne, prawie jak foty. dlaczego gra nie bedzie taka? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Tfu! Zbyt kolorowo! Po kiego te baloniki i inne kolorowe badziewie poza torem? Zabiera fpsy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 wiążę z tą gierką duże nadzieje ... mam nadzieję, że się nie przeliczę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Habu1 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 nie przecieniaj ich EA potrafi spaprać co tylko zechcesz (a nawet to czego nie zechcesz) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 wszyscy tak narzekają na serię nfs, a każdy w nią gra lol ? to samo się tyczy innych produktów ea. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Po kiego te baloniki i inne kolorowe badziewie poza torem? Zabiera fpsy :-| Nalezy jeszcze dodać, że kwadratowe baloniki :D wszyscy tak narzekają na serię nfs, a każdy w nią gra lol ? to samo się tyczy innych produktów ea. Eee? Fify nowszej niz 2002 nie dotknałem, carbona też, w harry potter i inne syfy mnie nie interesują - mogę narzekać na ea :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 I tak i tak w to zagracie :P No może nie wszyscy ale zdecydowana większość :D Choćby poto żeby zobaczyć co tam, EA narobiło xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Tfu! Zbyt kolorowo! Po kiego te baloniki i inne kolorowe badziewie poza torem? Zabiera fpsy :-| Bo tak dziala reklama <_< Niektórzy stawiają billboardy a inny wielkie balony. I tak i tak w to zagracie :P No może nie wszyscy ale zdecydowana większość :D Choćby poto żeby zobaczyć co tam, EA narobiło xD Ja to grywam bo ile można rżnąć w Colina :lol2: Edytowane 25 Czerwca 2007 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ta audica rs4 jakaś taka jakby plastikowa ;) I po co tyle naklejek na niej, to zwiększa wagę i obniża prędkość [; Mogli by też dać auta bardziej cywilizowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 a mi sie podoba, ale z tymi uszkodzeniami i fizyka aut na trailerach to przegieli. zbyt realne aby bylo grą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ta audica rs4 jakaś taka jakby plastikowa icon_wink2.gif I po co tyle naklejek na niej, to zwiększa wagę i obniża prędkość [; Mogli by też dać auta bardziej cywilizowane.no naklejki przy mocy rs4 na pewno maja duży wpływ na prędkość eheheheh i jeżeli RS4 nie jest dla Ciebie autem cywilizowanym to co jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Habu1 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 cywilizowane auto? hmmm Fiat 126p by mógł być... szczerze mówiąc to czekam na pro streeta bardziej niż na inne nfs'y ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 126p to nie cywilizowane auto. to w ogole niepowinno powstac. jednak to kwestia gustu. znam takich ktorzy lubuja sie w tym modelu. ta drapiezna sylwetka i w ogole. chce jakis filmik z gameplayu !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ta audica rs4 jakaś taka jakby plastikowa ;) I po co tyle naklejek na niej, to zwiększa wagę i obniża prędkość [; Mogli by też dać auta bardziej cywilizowane. Sponsorzy mają swoje wymagania, jak ktoś wystawia do wyścigu podrasowany wóz który z natury kosztuje tyle że przecięny polak przez 50 lat go nie spłaci to znaczy że prawdopodobnie ma sponsora B-) 126p to nie cywilizowane auto. to w ogole niepowinno powstac. jednak to kwestia gustu. znam takich ktorzy lubuja sie w tym modelu. ta drapiezna sylwetka i w ogole. chce jakis filmik z gameplayu !! Podobno holendrzy uwielbiają to badziewie ale to taki zjarany kraj :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Pozostaję jeszcze kwestia modelu jazdy, który wypadało by troszkę poprawić. Wiem że to Arcade no ale bez przesady. Może i ja nie umiem grać w NFS na padzie ,ale jakoś mi nie pasuje fizyka w NFS:Carbon ;) Ta audica rs4 jakaś taka jakby plastikowa ;) I po co tyle naklejek na niej, to zwiększa wagę i obniża prędkość [; Mogli by też dać auta bardziej cywilizowane. Nie no grzesiu rocznik 90 tym postem to mnie zagiąłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 no naklejki przy mocy rs4 na pewno maja duży wpływ na prędkość eheheheh i jeżeli RS4 nie jest dla Ciebie autem cywilizowanym to co jest ?? Ironia to była z tymi naklejkami. Cywilizowane auto to takie które widać u Nas w kraju na drodze [; Albo mogli by zrobić grupę aut z lat 80 i 90 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 No rs4 można u nas spotkać, nie jakaś wielka filozofia podobnie jak amg i M Power się trafia, pewnie że nie ma tego tyle ile golfów itp, ale są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Sponsorzy mają swoje wymagania, jak ktoś wystawia do wyścigu podrasowany wóz który z natury kosztuje tyle że przecięny polak przez 50 lat go nie spłaci to znaczy że prawdopodobnie ma sponsora B-) Podobno holendrzy uwielbiają to badziewie ale to taki zjarany kraj :rolleyes: A GT? Zauwaz , ze tam tez jest po 300 aut i zaden nie jest oklejony badziewiem firmowym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 A GT? Zauwaz , ze tam tez jest po 300 aut i zaden nie jest oklejony badziewiem firmowym :wink: Chodzi Ci o GranTurismo ? Dlamnie to GT jest grą w stylu Gumball 3000 gdzie poprostu ludzi stać i nie trzeba im sponsorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 W sumie ciekawa zapowiedź ProStreet'a (neo jest wymagane ;] - odpowiednik pewnie jest na GoL): http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_str...st&p1=19510 Jakoś srednio mi sie to widzi. 3 poziomy zniszczeń ? Troche to dziwne - chociaż jak na NFS fajnie ze bedą zniszczenia w ogole ;]. Z newsa wynika ze grafa na skrinach to grafa z gry (chyba) wiec tutaj bedzie bardzo dobrze (pewnie wymagania bedą sssały ale co to EA obchodzi :lol:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Ironia to była z tymi naklejkami. Cywilizowane auto to takie które widać u Nas w kraju na drodze [; Albo mogli by zrobić grupę aut z lat 80 i 90 :P Ciezko bedzie odwzorowac Golfa 2 wyprostowanego po odwinieciu z drzewa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 nowe foty :) wygląda to kozacko i jak widzimy wyścigi będą odbywać się również na otwartej przestrzeni, a nie tylko na torach Pierwsza oficjalna lista samochodów, które będą dostępne w grze: [*] Nissan GT-R PROTO [*] 1970 Plymouth Hemi Cuda [*] 1995 Mazda RX-7 [*] 1999 Mitsubishi Eclipse [*] 2006 Audi S4 [*] 1986 Toyota Corolla GTS AE86 [*] 2006 Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition [*] 2006 Volkswagen Golf GTI [*] 2008 BMW M3 reszta niebawem :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 No kurde tylko po co te BALONY ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Nonono, jak otwarte przestrzenie (na screenie widze podobne klimaty jak w NFS3) i taka kozacka grafika, to moze byc całkiem wporzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Sory za O/T... ale smieszny jestes oO W niedziele na A4 mijalem typowe auto do driftu i z przodu mial inne felgi niz z tylu i nic w tym dziwnego czy wiejskiego nie widzialem... i nie byl to zaden samochod jakiegos plebsa z ulicy ktory za marna kase robi elo przerobki, tylko typowy samochod przygotowywany przez jakis zespol... (jechal na lawecie, zeby nie bylo ze nagle takie auta smigaja po autostradzie)... Nawet na filmikach driftu masz auta z roznymi felgami... Zazwyczaj w autach do driftu z tylu są inne felgi, bo po co ktoś ma niszczyć sobie alu czy chrom jak oponę zjedzie do felgi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...