P1T3RR0 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, Chcę kupić myszkę i byłem zdecydowany na A4tech X-718BF ale przeszykując oferty na allegro znalazłem mychę z tytułu (Lognetmedia Icon Ml-903), na necie niedużo informacji o niej. Dwa najobszerniejsze źródła to opis na allegro oraz recenzję na PCCentre.pl. Ma ktoś z forumowiczuw to cudo? Jestem ciekaw opinii, w końcu to podobno POLSKA mysz. Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Piterro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generic Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 ostatnie kilkanascie (kilkadziesiat?) stron tematu Profesionalne myszki... i caly A4tech X-750 vs X-718 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Lognetmedia Icon Ml-903, mi chodziło o informace o myszy z tematu, a nie o A4 bo o niej wiem już bardzo dużo, właśnie z polecanych przec ciebie źródeł. Ale i tak chyba kupię A4tech, gdyż zdałem sobie sprawę, że myszkę trzymam tylko palcami, a więc ergonomiczny kształt Icon'a mi nie jest potrzebny. Ale jeśli ktoś wie coś więcj o myszce LognetMedia niech się wypowie bo jestem ciekaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generic Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 no tak, sorki.. cos mi rano siadlo czytanie ze zrozumieniem o-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...