tokaio Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Chcę zainstalować Google Earth w win 98. Problem w tym że w sieci dostępne są wersje pod win 2000 i Xp. Przy próbie instalacji pyta o jakieś pliki. Można to jakoś obejść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Nie?? Jak pisze że program jest tylko dla Win2k/XP, to raczej nic na to nie poradzisz. BTW co to za sprzęt że jeszcze używasz W98?? Wątpie żebyś na nim odpalił Google Earth. Edytowane 2 Stycznia 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokaio Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja używam Xp ale ktoś mnie prosił a ja nie mogę mu pomóc. Xp mu nie zainstaluje bo ma za mało pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 To mu przetłumacz że ma za stary system żeby odpalić ten program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokaio Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Myślę że już się z tym pogodził, bo zmiana systemu wiązałaby się z wymianą kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Google Earth na win 98 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokaio Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Działa i nie trzeba niczego instalować. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...