Portal Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Witam Potrzebuje oryginalnego biosu zgranego z karty graficznej Ati 9100 ( pelny , nie LE) 64Mb Tvout - jezeli ktos posiada taka karte to prosze o wyslanie biosu na emaila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksk Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 sam chetnie wgrałbym taki bios, lecz wydaje mi się ze ATI nie wypusci oryginalnego 9100 a tylko klony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 :!: No to jestem następny w kolejce do takiego biosu. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuxx Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ja tez poprosze jakby ktos mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Chcecie wgrac ten bios do swoich kart(innego modelu)? Czy to bedzie dzialac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...