Skocz do zawartości
GIANNI86

Sb0100 Sb0350 Sbxxxx - Gdzie Znaleźć Opis Oznaczeń Creative'a ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no, dzięki za linka - naprawdę ciekawa stronka.

A oznaczeń to ja wiem gdzie szukać mam live'a sb0100 i spodziewam sie audigy2zs sb0350 i chciałem sie czegoś dowiedzieć o tej karcie z tym oznaczeniem, czy to nie jest jakaś budżetowa wersja w stylu value / oem.

Edytowane przez GIANNI86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej chodziło mu o to co jest w danej rewizji IMO.

Wiem, nie doczytałem ale wywaliłem posta zanim ty dodałeś swojego ;)

audigy2zs sb0350 i chciałem sie czegoś dowiedzieć o tej karcie z tym oznaczeniem, czy to nie jest jakaś budżetowa wersja w stylu value / oem.

Ja mam SB0350 oem i nie jest to żadna okrojona wersja, karta jest taka sama jak w wersji BOX czyli pełny SB Audigy 2 ZS. Jedyną różnicą jest brak dodatkowego oprogramowania i gier...

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-=KAX=- jakich używasz sterowników? kx-y czy oryginały?

Ani tych ani tych, używam YOU-PAX'ów, ponieważ KX'y nie wspierają EAX'a, a oryginalne są kiepskie...

I do jakiego wyjścia masz podłączony kabel? czy w audigy jest tak samo jak w SB live ? ze czarne wyjscie ma duzo lepsza jakosc dźwieku niż zielone ??

Głośniki mam podłączone do wyjść analogowych i imho między czarnym, a zielonym wyjściem nie ma różnicy, ale głowy nie dam bo używam głośników 5.1 i po prostu mogę nie słyszeć różnicy... Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi