Skocz do zawartości
mrk_BaltazaR

Lagi W Starcrafcie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie wiem czy dokładnie tutaj ten post powinien być, jeżeli jest OT to proszę go przenieść do innego działu.

Mam neostradę 512, dwa kompy, jeden jest podpięty do firmowego modemu, drugi czerpie neta poprzez kabel sieciowy podpięty do pierwszego kompa. Wszystko działa bez zarzutu... no prawie wszystko... bo w Stracrafta jednocześnie nie da się pograć na Battlenecie. Pożyczyłem router Asmax 804u, podpiąłem swoje sprzęty i jeszcze gorzej wszystko działało, nawet zrywało połączenie z serwerem Battlenetu.

Czy można coś z tym zrobić? Czy pomógłby inny router? Może to kwestia konfiguracji moich komputerów? Czy po prostu z jednego łącza nie mam szans na grę na Battlenecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przekieruj? To znaczy co mam zrobić? Bo ja to nieco zielonkawy jestem w tematach sieciowych...;)

Teraz już nie mam routera, tylko kabelek sieciowy między kompami, router to tylko chwilowo, dla sprawdzenia miałem.

Edytowane przez mrk_BaltazaR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co pamieta b.net sie tnie gdy regula maskowania jest jedna dla calej sieci czyli jak w iptables natowalo sie 192.168.1.0/255.255.255.0 to byla lipa

jak dawales regulke dla kazdego adresu oddzielna to dalorade grac w stara

ale na widzie chyba nie zrobisz tego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi