Lukas20 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Czy ktos moze mi wytlumaczyc taka tajna sprawe: Dlaczego model 8K9A2 obsuguje FSB: 200/266/333Mhz a 8K9A tylko 200/266. Przeciez chipset jest ten sam, a ani SerialATA ani dodatkowy PCI i tak nie sa mi potrzebne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Czy może ktos w Was widzial jakies testy Epox’a 8K9A2? Interesuja mnie tez możliwości O/C szczególnie biorac pod uwage jak bardzo pod tym względem jest wypasiony jego brat 8RDA. Jak macie jakies into to bardzo proszę. nForce wypada lepiej, ale jednak Via to Via! Czy może ktos w Was widzial jakies testy Epox’a 8K9A2? Interesuja mnie tez możliwości O/C szczególnie biorac pod uwage jak bardzo pod tym względem jest wypasiony jego brat 8RDA. Jak macie jakies into to bardzo proszę. nForce wypada lepiej, ale jednak Via to Via! Czy może ktos w Was widzial jakies testy Epox’a 8K9A2? Interesuja mnie tez możliwości O/C szczególnie biorac pod uwage jak bardzo pod tym względem jest wypasiony jego brat 8RDA. Jak macie jakies into to bardzo proszę. nForce wypada lepiej, ale jednak Via to Via! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Widze ze nie tylko ja nienawidzę czytać postów "jąkałów" ... wytłumacz mi ... po kiego grzyba sie tak powtarzasz??? do jest "cool" czy co ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Jak Ci to przeszkadza to nie czytaj! Sam nie wiem dlaczego to sie tak powtorzylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 to edytuj swojego posta i wytnij to CO CI WYSKOCZYŁO MIMO WOLI ... CO ZA PROBLEM ... JESZCZE MI NIE PISZ TYLKO ZE TOBIE SIE WYŚWIETLA POJEDYNCZO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...