Dael... Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Witam... Jako, ze jest to moj pierwszy post, prosze o nie skasowanie go "od razu"... Wasz forumowy kolega, miazga z pewnoscia ma juz dosc moich pytan, co lepsze i co kupic, wiec zwracam sie do Was z prosba o wypowiedzenie kilku slow na temat tych plyt glownych... Moje odczucia po przeczytaniu kilku tematow na forum i wykonaniu paru telefonow do hutrowni sa takie: eVGA nForce 680i - tansza - jest dostepna - wszyscy ja polecaja do SLI - kilka osob w Polsce ja ma i poleca, ale nie ma sie czemu dziwic (nie beda narzekali na plyte za prawie 1k) - na forach za oceanem narzekaja ze sie wiesza i slabo kreci Ausu Striker Extreme - drozsza - nigdzie jej nie mozna kupic - rekord w 3D marku pobilto na niej Jak widac moja wiedza na ich temat jest bardzo rozlegla... ;] Ogolnie zalezy mi na SLI i dobrym kreceniu (bo predko plyty nie zmienie) Wiec prosze o opinie na temat: Kupic eVGA teraz czy czekac nie bardzo wiadomo ile na Asus'a ? (i dlaczego) A moze moglibyscie polecic inna plyte glowna w cenie do 1300 PLN ?? Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Dael... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 umo jakbym mial kase czekal bym chyba na asuska a teraz siedzial na lapciaku lub innym staruszku :), a druga sprawa to ile mozna czekac?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dael... Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) wlasnie nie bardzo mam czas czekac.... ew. jeszcze dochodzi do tego Asus P5WDG2 WS Professional tylko, ze to jest plytka z crossfire, co troche burzy moje zalozenia... ale trudno... najwyzej innym razem kupie strikera... tylko ze z tym P5WDG2 WS Pro tez same problemy, co widac na forum... ehh.. :/ Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Dael... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Ja mam EVGA. Dziala ok. Polecam do prockow 6600. U mnie wykrecilem na 420 x 9 ( srednio krecacy sie procek). Stabilna. NIc sie mi nie wiesza. No i ma normalny bios a nie jakis AMI. PS. Malik napisał: Bo ja dzisiaj pomeczylem swoja evga z e6400 i udalo sie osiagnac stabilnie 472. Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misioman Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Czemu nie ma?? http://www.allegro.pl/item152129258_asus_s..._premiera_.html http://www.allegro.pl/item152423361_asus_s...i_sli_lodz.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@+ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 zobacz na www.znak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 nom czyli mozesz kupic asuska w siriusie (www.sirus.pl) lub of forumowego niemca na allegro (RaduMir) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dael... Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) nom czyli mozesz kupic asuska w siriusie (www.sirus.pl) lub of forumowego niemca na allegro (RaduMir) :) to, ze wystawiaja na allegro to jedno... a sprawa dostepnosci to co innego... dzwonilem nie tylko do sklepow ale takze do hurtowni i dystrybutorow... i wszedzie to samo... "nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie" pozdrawiam ;] ale zapytam niemca ;) Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Dael... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...