Skocz do zawartości
_Vip_

monitor vs kolumny tonsila

Rekomendowane odpowiedzi

no i mam problem.Jako ze wlasnie robie sobie male przemeblowanie w pokoju mam teraz cholerny balagan,wszedzie wszystkiego pelno.Aledo rzeczy.Jak bylem w budzie starsza bardzo niefortunie przestawila glosnik ustawiajac go tuz obok monitora :? teraz w prawym gornym rogu mam taka dupna zielona plame :( jak sie pozbyc tego cholerstwa ?? moj monitorek niestety nie ma funkcji rozmagnesowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj znajomy pozbył sie tego przykładając do monitora lutownice (podłączoną). nie do konca wiem, czy to działa, bo sam nie sprawdzałem, ale jak nie bedziesz miał innych pomysłów, to warto spróbować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj znajomy pozbył sie tego przykładając do monitora lutownice (podłączoną). nie do konca wiem, czy to działa, bo sam nie sprawdzałem, ale jak nie bedziesz miał innych pomysłów, to warto spróbować.

lutownica troche pomogla,ale to jeszcze nie jest to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lutownica troche pomogla,ale to jeszcze nie jest to

Lutownica pomaga!!!( mówię z doświadczenia)

Trzeba tylko trochę dłużej pomachać: przyłożyć trafem nie grotem :D jak najbliżej kineskopu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lutownica to faktycznie piekna rzecz.Juz prawie nic nie widac  :D  Dzieki chlopaki  :P

chyba wiem co czujesz. jak za łebka posatwiłem głośniki koło monitora i pojawiły mi sie plamy, to pamiętam, ze nieźle spanikowałem. u mnie akurat zniknęły same. a jak zniknęły to poczułem niesamowitą ulge. kurde juz myślałem wtedy, ze popsułem monitor. masakra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...