misiek1811 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Witam postanowilem zrobic Red Mod w moim lapku :) narazie umieszczam linki do projektu, złozyłem zamowienie w firmie www.naelcedka.pl w przyszłym tygodniu powinienem dostac przesyłeczke z folią. Jak dostane folie to biore sie do roboty zdjecia z pracy bede umieszczał na bierzaco. Pozdrawiam Linki http://www.polskiwarez.exh.pl/LCD.jpg http://www.polskiwarez.exh.pl/INSIDE.jpg Edytowane 3 Stycznia 2007 przez misiek1811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Po 1: zgoda jest to temat o lapku, takze o modowaniu, wiec nie wiem czy to na pewno dobry dzial, ale ok, niech zostanie. Po 2: czy tylko mi sie wydaje ze juz to gdzies widzialem?! :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Widziales [; Ale moda dalej tu nie widac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1811 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) kolega juz robił cos podobnego ale nie ma zdjec z prac nad modem są juz po zabiegu, ja bede umieszczal zdjecia z postepu prac nad modem:) Edytowane 3 Stycznia 2007 przez misiek1811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 EEE, zrobcie tak jak ja... Zmodowalem lapka wartego jakies 1800-2000zl max Koszt modyfikacji zamknal sie w 50zl A sprzedalem go za 2500... To jest sztuka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1811 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) EEE, zrobcie tak jak ja... Zmodowalem lapka wartego jakies 1800-2000zl max Koszt modyfikacji zamknal sie w 50zl A sprzedalem go za 2500... To jest sztuka :) noo ładnie hehehe masz moze gdzies fotki tego moda?? zobaczcie lepsze to niz te co podalem w pierwszym poscie? Edytowane 3 Stycznia 2007 przez misiek1811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Poszukaj w dziale Modyfikacje... ACer FerrariMate... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Dlaczego mi sie zdaje ze ten mod jest prawie identyczny z poprzednim opisywanym - tyle ze bez zdjec :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1811 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Dlaczego mi sie zdaje ze ten mod jest prawie identyczny z poprzednim opisywanym - tyle ze bez zdjec :) Pozdrawiam kolega wyzej juz to napisal ze moda gdzies widzial wiec dlaczego piszesz to samo?? nabijanie postow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 No jasne, nie mam co innego robic tylko nabijac posty. Pewnie to co teraz napisalem tez bedziesz uwazal za nabijanie :) <rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 to moze ja tez sobie ponabijam skoro juz taka teoria powstala ;) Kolego... po pierwsze, przerabiasz moje Jpgi;) Za kazdym razem stracisz na jakosci po kazdym zabiegu.... projekt zrob w corelu i finalna wersje wyeksportuj do BMP w rozdzialce minimum 100DPI. Po drugie dopasuj rozmiar drukowanej filii do wymiarow lapka:) Ale folia tez ma swoje granice z wymiarami, z lapkiem 17" juz sie nie uda:) Wyskaluj, zeby nie było muki ze obraz jest "splaszczony" lub "rozciagnięty" :) Po trzecie... moje Obrazki na ktorych pracujesz sa malej rozdzielczosci i mniejsze niz wersja do druku, robilem te jpg tylko dla szybkiego ladowania przez www. po czawrte.... nie bedziesz orginalny kopiujac czyjes prace:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1811 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) narazie to chce na probe zrobic zobacze jak mi to wyjdzie ja robilem projekt od nowa w photoshopie. Edytowane 5 Stycznia 2007 przez misiek1811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1811 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) zobaczcie to :) jak sie podoba?? Edytowane 5 Stycznia 2007 przez misiek1811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 szczerze? wg mnie nie ten mod sie nie uda - czemu? - bo juz bylo cos takiego .. no i wogole powstrzymaj sie od takich bajerow jak ten zielony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Wiesz wszystko fajnie, tylko mam kilka ale: 1. Ale jak ty bo później sprzedaż z tym napisem "misiek" 2. Ale wolałbym zobaczyć efekt końcowy - czyli już obklejonego latopka 3. Ale ogólnie jest ok ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1811 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Wiesz wszystko fajnie, tylko mam kilka ale: 1. Ale jak ty bo później sprzedaż z tym napisem "misiek" 2. Ale wolałbym zobaczyć efekt końcowy - czyli już obklejonego latopka 3. Ale ogólnie jest ok ;) pozdrawiam pozniej to z 10 razy jeszcze folie zmienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) 1. Ale jak ty bo później sprzedaż z tym napisem "misiek"Też wolałbym bez tego napisu. EEE, zrobcie tak jak ja... Zmodowalem lapka wartego jakies 1800-2000zl max Koszt modyfikacji zamknal sie w 50zl A sprzedalem go za 2500... To jest sztuka Co Ty z nim zrobileś, że sie tak sprzedal? :blink: Edytowane 5 Stycznia 2007 przez zielak_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 i kolego czemu MISIEK ??? pojdziesz do szkoly i laski beda sie smialy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1811 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) a niby dlaczego mają sie śmiac :) To jest ostateczny moj projekt dzis zostal wyslany do druku. LCD INSIDE Pozdrawiam Edytowane 8 Stycznia 2007 przez misiek1811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 To kiedy można spodziewać się pierwszych zdjęć ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1811 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) dzis rozmawialem z Panem z firmy NAELCDEKI i powiedzial ze w czwartek bedzie wydrukowana i wysłana wiec do konca tygodnia powinienem ją miec i odrazu wezme sie do pracy. Edytowane 12 Stycznia 2007 przez misiek1811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...