szczepoxx Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam Mam Barracude IV 80GB podzielona na 3 partycje. C - ~6GB D - ~35GB E - ~35BG W kazdym razie dysk byl kupiony uszkodzony (elektornika) spalona dioda zenera to nie byl problem :-] wystarczylo ja wylutowac ale poprzedni wlasciciel robiac partycje glowna 6GB chyba nie mial duzych wymagan :-] probowalem ja powiekszyc za pomoca partition magic oraz partition resizer ktore byly dolaczone w pakiecie Hiren's Boot CD i ... ta partycje 6GB mozna tylko zmniejszyc :/ ... probowalem zmniejszyc tamte dwie ... coby bylo z czego powiekszac ta C ale nie podzialalo ... poradzcie jak to mozna go powiekszyc :-] dysko ofkors :P ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmalik Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 wyczyść dysk wdclearem i załóż partycje od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Najlepsza opcja to właśnie to, co zaproponował przedmówca. Jeśli jednak nie masz gdzie zrzucić tyle danych, to możesz ograniczyć się do wykasowania pierwszych dwóch partycji. Trzecia w niczym nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...