t0ma5 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam! Mam problem z odtwarzaniem filmow mianowicie gdy chcem jakis odpalic komp zawiesza sie, filmy na necie moge ogladac ale jakies z dysku nieda rady, watpie zeby to byla wina kodekow mam system swiezo po formacie(poprzednio tez nie dzialaly ale nie od samego poczatku) mam zainstalowany pack kodecow "Codec 8.1". Ma ktos jaies pomysly czego moze to byc przyczyna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Wywal ten "kodekpak" - jeden wielki syf. Zainstaluj sam ffdshhow, ew CCCP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0ma5 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 tylko ze to nie wina kodekow :( wczesniej te filmy odtwarzaly sie bez wiekszego problemu to raczej zadna wina systemowa, moze cos z karta graficzna ? albo cos w bisie sie przestawilo ?? ma ktos jakies pomysly ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Z tymi kodekpakami nigdy nic nie wiadomo. Masz włączone przyspieszenie sprzętowe?? Sterowniki od chipsetu i grafiki zainstalowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0ma5 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 do grafiki mam do chipsetu niekoniecznie, a co do codekow to watpie bo na poprzednim systemie mialem to samo a na poczatku dzialaly dopiero niedawno mi sie zepsulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Stery do chipsetu zawsze trzeba instalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0ma5 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) okej uporalem sie zainstalowalem jeszcze sterowniki od agp i cos tam chyba od chipsetu i dziala ;-) thx za pomoc Edytowane 4 Stycznia 2007 przez t0ma5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...