Neo_x Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Siema....... Widze ze sa rozne opinie na ten temacik... wiec prosze o glosowanie :) krecone, niekrecone, wszystko jedno :) osobiscie jestem za gf3 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 hmmm Radek dobry,ale te problemy np z GTA3 i MAFIA mnie zraziły ;/ wiec głosik na GF3 ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 RADEK!! BTW: GTA3 i MAFIE przeszedłem - problemów nie stwierdzono :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 zalezy jakiej firmy ten radek i jaka wersja le czy pro ... a tak wogule to radeon 8500 jest wydajniejszy nawet od gf3ti 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 eeee to dajcie firme radka na ktorej na 100% nie bede miał problemow z ta grafka! Bo sam sie zastanawaiam wlasnie nad GF3Ti200 tak do 450zł ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 eeee to dajcie firme radka na ktorej na 100% nie bede miał problemow z ta grafka! Bo sam sie zastanawaiam wlasnie nad GF3Ti200 tak do 450zł ... odpisywalem Ci w innym poscie ze "palit i wszystko jasne" :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 hehe ja trzymam sie mocno za gf :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 E tam walenie w banie. Ja mam i ani w Mafii ani w gta3 problemow nie stwierdzilem! Jednym slowem radek roolez!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Ja jestem za radkiem .I wyszly nowe Catalyst'y 3.1(jak juz pewnie wiecie) Ktore ponoc poprawiaja bledy w gta 3 i mafi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Oczywiście że Radeon 8500 ja na swojim nie mam i nie miałem zadnych problemów Gta 3 przeszedłem prawie całe (ostatnia misja mi została) a Mafie przeszedłem cała i problemów nie było teraz gram w Unreala 2 i chodzi SUPERRR!!! a te sterowniki Catalyst najnowsze sa poprostu super i te Nvidi musza sie umyć!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Radek zdecydowanie !! Aha bdw mam na sprzedaż GF3Ti200 Innovision (jakość obrazu na moim LCD w porównaniu do Gigabyte Radeon jest żenująca - na baniaku nie widać dużej różnicy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Jestem za Radkiem 8500 - przezajebista grafa pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Radosław! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Radeon 8500 POWERED BY ATI jest duuuużo lepszy a BUILD BY ATI duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo lepszy 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...