wladziu_gse Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Błagam pomozcie mi nie wiem co sie stalo jak wlacze laptopa to nie moge wejsc nawet do biosu wyskakuje tylko polecenie naduszenia F1 a jesli to zrobie notebook wlancza sie od nowa i po chwili jest czarny ekran i nic chcialem zrobic formata albo cos to jak nadusielm F1 nastepnie qwlaczyl sie do nowa i wysklcozylo ze dowolny klawisz spodowuje....... nadusilem i po chwili czarny ekran laptop chodzi ale czarny ekran i nic nie moge zrobic POMOCY potzrebuje go!!! do Pracy!!! mam laptopa firmy GERICOM dokladnej nazwy nie znam ale psoze o pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Może spróbuj odłaczyć laptopa od prądu i od baterii. Odczekaj klika minut i włącz go. Jeśli to nic nie pomoże to albo ingerencja w bebechy (czyli np. wyjęcie zworki Biosu - może to pomóc) albo tylko serwis :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladziu_gse Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Może spróbuj odłaczyć laptopa od prądu i od baterii. Odczekaj klika minut i włącz go. Jeśli to nic nie pomoże to albo ingerencja w bebechy (czyli np. wyjęcie zworki Biosu - może to pomóc) albo tylko serwis :( No ale gdzie jest ta zworka bo to chyba bios takie jest moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nie potrafisz podac modelu laptopa jaki masz a chcesz grzebac w srodku? A jak ci wyjdzie tak jak interpunkcja w pierwszym poscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zrób zdjęcie wnętrza laptopa (dużej rozdzielczości) to może pomożemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Podobny problem miałem 3 lata temu, ale w stacjonarce - okazało się że padł RAM. Po wymianie RAMu wszystko działało prawidłowo jak dawniej. A spaliłem go przypadkowo, programując jakieś badziewie w C++. U mnie to wyglądało tak: po włączeniu kompa pojawiła się pierwsza strona wejściowa z biosem, po której zamiast dźwięku 'beep' pojawiał się czarny ekran monitora... Stawiam na pamięć, że się przepaliła! Edytowane 5 Stycznia 2007 przez misico Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...