samhain Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 MIEDŹ !!!! nie: mosiadz, alu !!!!! MIEDŹ tylko MIEDŹ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) MIEDŹ !!!! nie: mosiadz, alu !!!!! MIEDŹ tylko MIEDŹ !!! a żeliwo :wub: ? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « :lol: Edytowane 11 Stycznia 2007 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Mnie z kolei interesuje czy dałbyś rade miedziować :) ? Edytowane 12 Stycznia 2007 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Ja tam wole zloto. Fajnie sie blyszczy, slady po palcach itd nie zostaja i jakies takie szlachetniejsze od niklu ;) Edytowane 20 Stycznia 2007 przez turtles5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja tam wole zloto. Fajnie sie blyszczy, slady po palcach itd nie zostaja i jakies takie szlachetniejsze od niklu ;) No :) Zgadzam sie. Ma tylko jedną wadę... Jest złote ;) No chyba, żeby jakis producent uzył złota białego, ale raczej nie licze na to :) IMHO to w 100% kwesta gustu, ale te złote bloki z EK zupełnie do mnie nie trafiły. To juz osobiście bardziej podoba mi sie miedź a nawet mosiądz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 No :) Zgadzam sie. Ma tylko jedną wadę... Jest złote ;) No chyba, żeby jakis producent uzył złota białego, ale raczej nie licze na to :) IMHO to w 100% kwesta gustu, ale te złote bloki z EK zupełnie do mnie nie trafiły. To juz osobiście bardziej podoba mi sie miedź a nawet mosiądz. na moje to po focie nie odroznisz wypolerowanego mosiadzu od zlota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 No :) Zgadzam sie. Ma tylko jedną wadę... Jest złote ;) No chyba, żeby jakis producent uzył złota białego, ale raczej nie licze na to :) IMHO to w 100% kwesta gustu, ale te złote bloki z EK zupełnie do mnie nie trafiły. To juz osobiście bardziej podoba mi sie miedź a nawet mosiądz. eddie kryje tez niklem i srebrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 samhain, parownik tez da rade poniklować ? wysokosc okolo 36mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...