Skocz do zawartości
neostrata

Problem Z Instalka Sp2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

kolega ma problem z instalacja SP2. Service rozpakowuje sie na dysk D(???), po czym tworzy sie tymczasowy folder, a potem znika i nic sie nie dzieje. Podejrzewam ze to dlatego ze rozpakowuje sie na dysk D ale dlaczego???? U mnie i na laptopie i desktopie wszystko smiga i gra jak powinno. Czy wiecie moze dlaczego?

Z gory dzieki za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. SP2 jest tylko JEDEN - nie ma "wielu sp2".

2. Możliwe, że już masz SP2 - tak się dzieje, gdy jest zaintalowany.

3. Możliwe, że instalator w systemie jest walnięty.

4. Spróbuj opcję naprawy systemu z płyty CD, potem spróbuj jeszcze raz instalować SP2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SP2 powinien się rozpakować gdzieś na C:.

Nie wiesz, nie pisz...

SP i inne aktualizacje rozpakowują sie tam gdzie jest wiecej wolnego miejsca moze to byc C, D a nawet Z.

--

Rozpakuj SP(przełacznik x np. sp.exe /x) i i uruchom instalator recznie(update.exe z katalogu update).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. SP2 jest tylko JEDEN - nie ma "wielu sp2".

2. Możliwe, że już masz SP2 - tak się dzieje, gdy jest zaintalowany.

jest sp1, a chodzilo mi o to ze instalowalismy z plyty ktora zostala dodadna kiedys tam do jakiegos pisma, oraz sp jako 1 plik sciagniety z ze strony producenta.

Ale moze byc tak ze faktycznie instalator jest walniety, sprawdze go nortonem. Sprobuje rowniez za pomoca 2 sposobu ktory mi poleciliscie. Dzieki za rady, odezwe sie jakie beda efekty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi