neostrata Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam kolega ma problem z instalacja SP2. Service rozpakowuje sie na dysk D(???), po czym tworzy sie tymczasowy folder, a potem znika i nic sie nie dzieje. Podejrzewam ze to dlatego ze rozpakowuje sie na dysk D ale dlaczego???? U mnie i na laptopie i desktopie wszystko smiga i gra jak powinno. Czy wiecie moze dlaczego? Z gory dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 rozpakowywuje sie tam gdzie ma najwiecej miejsca a co do instalacji to win legalny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Windows oryginał?? SP2 powinien się rozpakować gdzieś na C:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neostrata Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Windows oryginał?? SP2 powinien się rozpakować gdzieś na C:.coz, "prawie legalny", ale to nie powinno miec znaczenia, bo mam ta sama wersje na 2 kompach i wszystko sobie hasa, probowalismy z wieloma sp2 i to samo zawsze sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 1. SP2 jest tylko JEDEN - nie ma "wielu sp2". 2. Możliwe, że już masz SP2 - tak się dzieje, gdy jest zaintalowany. 3. Możliwe, że instalator w systemie jest walnięty. 4. Spróbuj opcję naprawy systemu z płyty CD, potem spróbuj jeszcze raz instalować SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 SP2 powinien się rozpakować gdzieś na C:.Nie wiesz, nie pisz... SP i inne aktualizacje rozpakowują sie tam gdzie jest wiecej wolnego miejsca moze to byc C, D a nawet Z. -- Rozpakuj SP(przełacznik x np. sp.exe /x) i i uruchom instalator recznie(update.exe z katalogu update). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neostrata Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 1. SP2 jest tylko JEDEN - nie ma "wielu sp2". 2. Możliwe, że już masz SP2 - tak się dzieje, gdy jest zaintalowany. jest sp1, a chodzilo mi o to ze instalowalismy z plyty ktora zostala dodadna kiedys tam do jakiegos pisma, oraz sp jako 1 plik sciagniety z ze strony producenta. Ale moze byc tak ze faktycznie instalator jest walniety, sprawdze go nortonem. Sprobuje rowniez za pomoca 2 sposobu ktory mi poleciliscie. Dzieki za rady, odezwe sie jakie beda efekty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...