Miazga82 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Miazguś :D Wiem o tym doskonale ;) Moja dygresja dotyczyła ilości bloków w układzie, która rośnie nam tutaj w zastraszającym tempie, a nie przydatności każdego z nich w układzie :PPrawda prawda, wc jest jak narkotyk ;) koniec ot <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 czy jest jakaś szansa na te bloczki ??? czy dać sobie spokój i nie czekać na nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 ot da sie zdjac radiatory z pamieci z siga ? czy gwarancja przepada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 to samo co u mnie. z tego co mi wiadomo, gwarancja jest na podstawie nalepki, radiatory mozesz zdjac ale wtedy zniszczysz nalepke i gwara przepada. zdaje sie ze bloczek koolance ktory kiedystam bazi sprzedawal na allegro daje mozliwosc zamontowania na ram z radiatorkami. http://www.koolance.com/shop/default.php?cPath=29_56 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 @mattnick mnie mozesz wypisac z listy, poniewaz nie chce gwary stracic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Zapomniałeś o mnie:):P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 I o mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Aktualna lista: mattnick Diverse hilfiger aerial sobih Jacek-Placek Kosiarz_1987 bart3d (jak jego konstrukcja nie wyjdzie) hikari pipanol lucek_lukasz Misyo nie wiem jak to się stało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Misiek, co się dzieje z bloczkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Misiek, co się dzieje z bloczkami?Mam troche mało czasu ale do konca tygodnia powinienem pokazac wersje osateczna bloczku na RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Misiu, co z bloczkiem :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 przecież nie napisał do końca którego tygodnia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Mogę zdradzić, że bloczek jest już na finiszu. Moje pytanie brzmi czy lista jest aktualna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Mogę zdradzić, że bloczek jest już na finiszu. Może jeszcze powiesz , że będzie "wkrótce" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hikari Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Trzymaj mnie na liscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilfiger Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 mnie takze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Ja (bart3d) na razie rezygnuje, nie potrzebuje takiego bloku na aktualny sprzęt a ten swój pewnie też w końcu wydziergam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 mnie narazie mozesz wypisac z listy jak by cos sie zmienilo to dam znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 u mnie na biurku juz leza cruciale 10th ae i rowniez rezygnuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 ja nadal czekam:) ps jaka w końcu bedzie cena???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 ja nadal czekam:) ps jaka w końcu bedzie cena????100 zł + kroćce za 1 bloczek, którym można chłodzić 2 kostki jednocześnie :) Nawet jeśli kostki pracują w slocie 1 i 3 [dual na dfi np :P] Info prosto od Misia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 wow robi się ciekawie... byćmoże na bloczek ram (skoro 1 starcza do duala) też się skuszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 ja rezygnuje, juz mi przeszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Nawet jako osoba nie zainteresowana bezposrednio bloczkami, z niecierpliwoscia czekam na efekty. Opis brzmi niezle, cena kuszaca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 A dalobedzie sie to posadzi¢ na 4 kostki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 rezygnuję - ze względu na cięzkie ściąganie radii z bga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Bloczek ostatecznie jest gotowy, zamiast jednego uchwytu na kostke ram w zestawie sa oczywiscie 2 sztuki, jednak połamałem gwintowniki dlatego pokazuje tylko z 1 sztuka Prosze pozostałe osoby ktore sie zdeklarowały o potwierdzenie checi zakupu bloczka, do wszystkich zainteresowanych rozesle stosowna wiadomosc na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Wow, wygląda nieźle - testowałeś go u siebie na winbondach? Bo moim zdaniem ciepło będzie odbierał słabo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Ja bym dokręcił top jeszcze dwiema dodatkowymi śrubkami na środku długości bo przy takim rozmiarze 4 śrubki na rogach wyglądają troche niepewnie, choć moge sie mylić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 No no, wygląda świetnie, gratulacje! Ale... wydaje mi się, czy top jest lekko ścięty po prawej stronie zdjęcia? I czy tak bardzo oddalone od siebie śruby wystarczą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...