Misiu15go Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 5 blokow jest prawie gotowych w tygodniu powinny byc gotowe pozostało juz niewiele do zrobienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Srutututu majtki z drutu.... ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Srutututu majtki z drutu.... ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Misiu15go: mógłbyś sie określić KIEDY będą te bloki? Mam reza do zamontowania... i nie wiem czy czekać z tym na nowy blok na ramy czy już teraz montować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Bloczki w poniedzialek trzymalem w rece - fajowskie :D I beda niebawem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DocPL Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Dziś dostałem 2 bloczki na RAM od Misia - poezja. Są fantastyczne. Może i trochę trzeba na nie poczekać ale zapewniam, ze warto - Zdjęcie w Galerii WC - opisie mojego projektu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilfiger Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Mam nadzieje ze niedlugo takze dostane, takze zamawialem. Prosze o info kiedy bloczki beda porozsylane do zamawiajacych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Mam nadzieje ze niedlugo takze dostane, takze zamawialem. Prosze o info kiedy bloczki beda porozsylane do zamawiajacych.Beda rozesłane w najblizszym czasie , pierwsza paczka pojedzie do Ciebie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 heh to widze ze musze zacząć bardziej marudzić bo sie nie doczekam ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 heh to widze ze musze zacząć bardziej marudzić bo sie nie doczekam ;>Na kazdego przyjdzie kolej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Misiu a z ciekawości spytam czy planujesz w przyszłości[niekoniecznie bliskiej] wznowić serie na Ram? Myślę że kolejne 10 osób by się na to znalazło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Misiu a z ciekawości spytam czy planujesz w przyszłości[niekoniecznie bliskiej] wznowić serie na Ram? Myślę że kolejne 10 osób by się na to znalazło :)Najpierw musze zrealizowac zamowienie z listy w tym temacie , potem pomyslimy o nastepnej, zawsze mozna sie do obecnej dopisac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Jest gdzies foto jak wygladaja zalozone na pamieci ? Jestem zainteresowany takim radiatorkiem i mnie bardzo inteersuje jak to lezy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Zulus Niestety to nie moje [; Sry za wprowadzenie w błąd ;) Edytowane 31 Maja 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 @Free Twoje chlodzenie rzadzi...normalnie rzadzi ! :P Jakbys mugl smignac fotke tego jak bloczek jest polaczony z pamieciami. Juz jestem dzwieczny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 @Free Twoje chlodzenie rzadzi...normalnie rzadzi ! :P Jakbys mugl smignac fotke tego jak bloczek jest polaczony z pamieciami. Juz jestem dzwieczny :D to jest wc tego uzytkownika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 ciekawe kiedy przyjdzie kolej na 2 część listy...pewnie....wkrótce...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Jakieś postępy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) any progress? Czyzby tylko jeden user mial ten bloczek? Edytowane 2 Lipca 2007 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 any progress? Czyzby tylko jeden user mial ten bloczek?Niedługo kilku kolejnych powinno sie wypowiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 czekamy z niecierpliwością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 heh, obstawiam termin : Styczeń 2008 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Czyli jeszcze przed Colderem od Realitynet :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilfiger Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Tydzien temu w koncu dotarl do mnie bloczek. Moje ogolne wrazenie jest pozytywne. Wyglada calkiem niezle. Macie kilka fotek zrobionych na szybko, po lekkiej polerce bloczku. Bloczek bede zakladal za jakies 2 miechy, poniewaz jutro wyjezdzam i raczej niedam rady go zalozyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ostatnia fotka ... krzywy gwint ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilfiger Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ostatnia fotka ... krzywy gwint ? krzywy, ale tylko o drobinke. Mi to nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Heh.. DOSZEDŁ!!! No to i ja mam bloczek na ram.... Teraz tylko jak ściągnąć orginalne radiatory? ;D Proszę o know how... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 swietnie wyglada ale jak ktos bedzie chcial 100% bling bling to bedzie chyba musial troche dopracowac niektore krawedzie materialow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 heh powiedziałbym nawet... że całkiem dużo tych detali... Ogólnie wykonanie kiepskie. Jeszcze nie zabezpieczone części w transporcie rysowały się ślicznie od siebie samych. Mam to w nosie bo i tak tego nie będzie widać... nie chce mi sie foty robić... ale jest sie do czego przyczepić ;> Kucze wyjąłem jedną kość z kompa.. nie będzie łatwo tego zdjąć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 suszarka? gdzies w necie widziałem test oc memek z radiatorami i bez....to bylo gdzies na pl serwisie..... google nie boli...rozbierali patidioty :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...