kądziel Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Jarogniew niech się wypowie. On ma ekhm ... zdolne ręce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Devilkowi z tego co pamiętam lepiej poszło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Devilkowi z tego co pamiętam lepiej poszło :lol:Ty 'tylko' 1 kostkę jeśli dobrze pamiętam, a Devilek 6/8 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 heh powiedziałbym nawet... że całkiem dużo tych detali... Ogólnie wykonanie kiepskie. Jeszcze nie zabezpieczone części w transporcie rysowały się ślicznie od siebie samych. Mam to w nosie bo i tak tego nie będzie widać... nie chce mi sie foty robić... ale jest sie do czego przyczepić ;> Kucze wyjąłem jedną kość z kompa.. nie będzie łatwo tego zdjąć... Dostałem te bloczki wreszcie :D Niestety zabezpieczenie na czas przesyłki kiepskie - jedynie woreczek foliowy i lata to w nim jak chce. Gorsza rzecz to taka, że bloczki mają wygiętą część wodną (kołyska) - spowodowane jest to tym, że jedynie 4 śrubki ściskają podstawę z topem poprzez oring ... Krawędzie niestety ostre ... Uznajmy to za wersję przedprodukcyjną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 nieco szlifu to się tym bloczkom przyda -nie ma co ukrywać ciekawi mnie za to jakie realne korzyści w o/c memek to da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Pisałem to samo troche wyżej.... A co do wydajności... kto mi zdejmie radiatory z moich memek? ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Gorsza rzecz to taka, że bloczki mają wygiętą część wodną (kołyska) - spowodowane jest to tym, że jedynie 4 śrubki ściskają podstawę z topem poprzez oring ... Krawędzie niestety ostre ... Uznajmy to za wersję przedprodukcyjną :D http://i189.photobucket.com/albums/z205/Yo...zek/blokram.jpg spróbuj najpierw przykręcić miedz do aluminium a dopiero później mosiężny top wydaje mi się czy krawędzie są „sfazowane” pilnikiem ? :unsure: Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) spróbuj najpierw przykręcić miedz do aluminium a dopiero później mosiężny top wydaje mi się czy krawędzie są „sfazowane” pilnikiem ? :unsure: To nic nie da top i tak nie co sie odkształci tak jest we wszystkich blokach, nie ma to wpływu na szczelnosc blokow Krawedzie bloku sa fazowane(nie pilnikiem) natomiast uchwyty trzymajace ram nie yotomeczek -> o której dostałes paczke? :wink: Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Misiu czemu tak słabo pakujesz te paczki? Czy gdybym zamówił u Ciebie blok CPU mam spodziewać się tego samego? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Lapie sie na tego bloka. Dopiszta mnie do listy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 To nic nie da top i tak nie co sie odkształci tak jest we wszystkich blokach, nie ma to wpływu na szczelnosc blokow Krawedzie bloku sa fazowane(nie pilnikiem) natomiast uchwyty trzymajace ram nie yotomeczek -> o której dostałes paczke? :wink: ja wymieniłem oring na taki z cieńszej gumy i wygięcie jest minimalne (szczelność zachowana) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 A ja czekam i nadal nic...miał być 1 września a m isio chyba nawet mnie zblokował na gg bo nie bardzo ma ochotę odpisać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Lapie sie na tego bloka. Dopiszta mnie do listy. Przewidywalny termin : coś koło 2009 roku :D A co do bloków, ktoś już wiem je ma, te bloki coś wam dały oprócz tego że ładnie wyglądają ? Bo nie orientuje sie jak to jest z chłodzeniem pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Przewidywalny termin : coś koło 2009 roku :D A co do bloków, ktoś już wiem je ma, te bloki coś wam dały oprócz tego że ładnie wyglądają ? Bo nie orientuje sie jak to jest z chłodzeniem pamięci. Daly to, ze nie trzeba wiecej uzywac wentylatora do chlodzenia pamieci :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 można by obstawić co pierwsze (i wogóle) wyjdzie, czy te bloki na ram czy moze Frost Hammerhead Gpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 można by obstawić co pierwsze (i wogóle) wyjdzie, czy te bloki na ram czy moze Frost Hammerhead Gpu Stawiam na Duke Nukem Forever ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 można by obstawić co pierwsze (i wogóle) wyjdzie, czy te bloki na ram czy moze Frost Hammerhead Gpuprison v4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Wypiszcie mnie z listy bo znalazłem lepsze i szybsze rozwiązanie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 prison v4 :D po co v4 jak v2 juz jest tak dobra że temperatury na procesorze są mniejsze od temperaturt otoczenia prison pro najlepszy jest i basta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Chłopaki nie róbcie off topa... Mój blok lezy na półce. Po pierwsze wymaga dopieszczenia. W stanie jaki przyszedł od Miśka to małe nieporozumienie. Po drugie nie umiem zdjąć orginalnych radiatorów z patriotów.... jak będzie jakaś wolna kaska a ostatnio z tym ciężko kupie jakies nowe RAMy bez radiatorów... bo te na klej jak na razie są dla mnie nierozbieralne ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 podgrzewałeś je? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 No to chyba poczekamy sobie...Misiu obiecał mi blok koło 1 września...teraz się już nawe na gg nie odzywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Mogę Ci swój sprzedać. Nigdy nie uzywany i nie zakładany na pamięci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Mogę Ci swój sprzedać. Nigdy nie uzywany i nie zakładany na pamięci... >Ma ktoś na sprzedaż taki blok ? Nie wiecie czy misu nie robi jeszcze tych bloków ? chciałbym taki bardzo :)Pisałem do niego na PW i na gg, ale chyba olewa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 zwisu: wróciłem do domu... dzisiaj poszukam bloku i wyślę Ci te zdjęcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 zwisu: wróciłem do domu... dzisiaj poszukam bloku i wyślę Ci te zdjęcia... ok. czekam na fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...