AndiX Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) potrzebuje zakupic, dobry stabilny ap, nie musi miec zadnych bajerow typu bridge/router itp, ma sluzyc tylko i wylacznie do rozsylania sygnalu w jednym pokoju, standard 802.11g zalezy mi glownie zeby byl w miare bezawaryjny i nie wieszal sie (czytalem w jednym topiku ze d-linki padaja srednio co 2-3 dni i trzeba je restartowac)gdyz nie ja bede z niego korzystal cena najlepiej do ok 200zl myslalem o takim ovislinku lub cos z planeta, a moze cos lepszego? edit: Edytowane 7 Stycznia 2007 przez AndiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ovislink - dobry wybór B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Ovislink - dobry wybór B-) dzieki, tak wlasnie myslalem, przegladalem troche wczesniejsze posty i kilka razy padla w nim nazwa ovislinka, dlatego go zasugerowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 netgear tez jest dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnhd Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 ja bym na linksysa stawial. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Polecam ten Ap EDIMAX WIRELESS AP EW-7206APG. Mamy kilkadziesiąt takich jako APC na firmie i naprawdę pracują bardzo dobrze. No chyba że chcesz więcej portów lan to Ovislink albo jakiś Minitar to i tak nie ma większego znaczenia 90 % tych tanich urządzeń i tak jest na tym samym chipsecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...