PawelR Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Mój problem polega na tym że miga lampka ADSL i po takich 4-5 mignieciach 'załapuje' i trwa tak ze 4 sekundy po czym proces rozpoczyna się od nowa - miga, miga, miga załapuje.Potem jakiś czas jest dobrze i znowu to samo. Edytowane 4 Stycznia 2007 przez PawelR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 jakie masz lacze i jak je ustawiles? sprawdz login/haslo czy poprawne podales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelR Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Problem polega w tym że internet chodzi ale co jakiś czas lampka adsl miga przestaje znowu miga.Potem jest dobrze i za 10 minut znowu to samo.Przez ten czas kiedy miga nie ma internetu czyli z 2 minuty. :mur: Mam neostrade 512 Edytowane 8 Stycznia 2007 przez PawelR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 wykonywales upgrade firmware do wersji 2.0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelR Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nie a jak sprawdzić jaką mam teraz i jak to zrobić?? A co to jest wogóle firmware?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelR Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jak wgrać nowy firmware do d-link 504T?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek88 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 na stronie d-link'a pisze http://www.dlink.pl/?go=gNTyP9CnptFMIC4ASt...18TuOrdaYK3FdK0 mam taki sam problem tylko że mam firmware DLinkEU_DSL-504T_V2.00B01T01.EU.20050930, (wcześniej miałem ciut starszą wersje to dioda ADSL wogóle nwet nie migała) ktoś coś poradzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...