kazzussek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam wszsytkich ! mam pytanie odnosnie zasilacza FORTRON FSP350-60THA-P czy starczy mocy w nim aby pociagnac Asusa M2N-MX , procesor Athlon 64 3500 Socket (am2) i 1 gb ddr 2 533 mhz + geforce 7600 ? I mam jeszce jedno pytanie czy jakbym zmienil w przyszlosci karte graficzna na lepsza to zostanie jakis zapas mocy zeby bez problemu uciagnal ja? Za wszystkie odpowiedzi dziekuje i Pozdrawiam Forumowiczow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Styknie bezproblemowo. Ta zasiłka to to samo co Modecom MC350W. A na jaką grafę chciałbyś w przyszłości zmienić? BTW trzeba było zapytać w przylejonym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazzussek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 grafika to byla by cos z geforce 7900. Czyli bez problemu powinien sobie poradzic :) Dziekuje za odpowiedz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Może mieć lekkie problemy, zwłaszcza po OC. Spytaj w topiku o Fortronach (masz przyklejony u góry, dlaczego tam się nie spytałeś??). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 jesli jest sprawna to zandych problemow nie bedzie... imo moj seasonic jest tak naprawde slabczy mocowo a wyrabia z palecem w pupci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...