Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 a to sorry nie wiedzialem ... jestem nowy na forum .... sorx :))) .. mam nadzieje ze teraz podpis juz odpowieada normom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 jA POSTAWIŁEM 6 LAT TEMU NA AMD I JESTEM ZADOWOLONY MÓJ DURON 1.0 JEST TAK SAMO WYDAJNY JAK PIV 1.6Dobre :))) A moj jest szybszy od Xp2200+ :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Moj celek tez rozwala p4 1.6 (sam sie dziwie, ale to mowia testy, wiec nie ma sie co chwalic) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 A mi się podoba ten chipset " 845G" z obsługą DDR 333 i USB 2. A do tego P4 1,6A albo 1.8A. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 jA POSTAWIŁEM 6 LAT TEMU NA AMD I JESTEM ZADOWOLONY MÓJ DURON 1.0 JEST TAK SAMO WYDAJNY JAK PIV 1.6 ROTFL!! :mrgreen: :lol: Zaraz spadne z krzesla.......ups za późno :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 cinos ja tez spadlem i podniesc sie nie moglem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 DObre Duron 1Ghz lepszty od PENTIUM IV 1,6A hehehe dobre no wiec ja mam Durona 1,2Ghz podkrecony do 1344Mhz jakos nie wypada lepiej tylko w jednym czy w dwoch na 15 testow jest lepszy wiec buehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 cinos ja tez spadlem i podniesc sie nie moglem :) Ja sie podnioslem ale po 10 minutach ale sie równo smialem :lol: Ale spox poczekamy na Prescott`a. Wtedy będzie wojna :wink:. Zreszta mam ten sentyment do Intela , od Pentium 75@120 przez C 300A@600 , 800@1050 i teraz Cel T 1200@1500. I dlatego poczkam na Prescotta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 ja tez mam sentyment to intela i do jego cen hyhy tak serio to nie bedzie AMD plul mi w twarz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 ja tez mam sentyment to intela i do jego cen hyhy tak serio to nie bedzie AMD plul mi w twarz! no fakt ceny ma troszke wysokie, ale potem wyżej można odsprzedać :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 ja tez mam sentyment to intela i do jego cen hyhy tak serio to nie bedzie AMD plul mi w twarz! no fakt ceny ma troszke wysokie, ale potem wyżej można odsprzedać :twisted: Moze i ma ceny wyzsze od AMD ale wiadomo co kupujesz. Nikt nie patrzy na serie procka tylko byle jaki i bedzie dobry - oczywiscie wykluczajac OEM. Po drugie wiem, ze nie bede za miesiac kupowal znow procka bo skruszylem czy spalilem :) No i oczywiscie polalem sie ze smiechu z tego D1000 szybszego od P41.6 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 No ja niestety wybieralem serie tego Cel 300A@600 :| Swoja droga swietny proc to był :) i jeszcze chodzi u kogoś :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 No ja niestety wybieralem serie tego Cel 300A@600 :| Swoja droga swietny proc to był :) i jeszcze chodzi u kogoś :lol: Mozliwe, ze kiedys sie wybieralo serie prockow. Ale jest 21 wiek i nie powinno sie takich rzeczy robic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 No ja niestety wybieralem serie tego Cel 300A@600 :| Swoja droga swietny proc to był :) i jeszcze chodzi u kogoś :lol: Mozliwe, ze kiedys sie wybieralo serie prockow. Ale jest 21 wiek i nie powinno sie takich rzeczy robic :P Nikt ci nie karze, niezaleznie jakiej serii procesor kupisz bedzie ci dzialal na tym taktowaniu, do jakiego byl przeznaczony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Ja nie mam sentymentu do żadnych z firm. Kupuje zasze to co ma najkorzystniejszy stosunek wydajność/cena oraz nie jest przy tym za drogie. Przez ostatnie 3 lata śmigałem na procach intela ,teraz przesiadłem sie na AMD z ww. powodów oraz czegoś jeszcze. Powiedzcie mi kiedy tak na prawde wykorzystujecie pełen power swojego proca ??? Bo ja akórat w grach. Dużo gram i dlatego wybrałem proc AMD bo on się lepiej w tym zastosowaniu spisuje i do tego nie jest drogi. Moj podkręcony duron moze spokojnie stanąc w szranki z nowym dzieckiem intela ... celkiem 1.7 . I niech sie nikt nie śmieje w tym miejscu bo potwierdziły to testy (niedawno było porównanie min. duron 1.3 vs cel 1.7). A na co mi wydajność w programach biórowych ??? (bo w tym jest tylko dobry nowy cel :P ). Najbardziej nie śmieszy to ,ze wyszyscy sie podniecają i kłucą na temat proców których nie będą mieli zbyt szybko ,bo kogo stać teraz na pentiawe 2.533 ? Może w segmencie power Intel jest obecnie najlepszy ale to mu niewiele daje u "normalnego" nabywcy który po przeanalizowaniu cen i tak decyduje sie na durona lub XP1700 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 No ja niestety wybieralem serie tego Cel 300A@600 :| Swoja droga swietny proc to był :) i jeszcze chodzi u kogoś :lol: Mozliwe, ze kiedys sie wybieralo serie prockow. Ale jest 21 wiek i nie powinno sie takich rzeczy robic :P ee tam pytam sie jaka seria sie najlepiej kreci...... :) Dzwonie do sklepu i sie pytam czy maja jak maja to jade a jak nie to :(. Swoja droga szkoda że nie chodzi ten Celek 1200 na 1600 :cry: , a tez zroblem mod`a z napieciem :twisted: i kicha :evil: Ale zawsze moglo byc gorzej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 HEHEHEHE TO CHYBA INTEL POWER!!! JESTEM ZADOWOLONY ZE AMD XP TAKTOWANY Z MNIEJSZYM ZEGAREM I WYKONANY W STARSZEJ TECHNOLOGI SKOPAL DUPSKO DROZSZEMU I GOWNIANEMU INTELOWI!!! AMD RULEZZZZZZZZZZZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 no tak ale gowniany intel jest przynajmniej porzadnie zrobiony a nie z jakichs odpadkow - nie kruszy sie, nie pali sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 HEHEHEHE TO CHYBA INTEL POWER!!! JESTEM ZADOWOLONY ZE AMD XP TAKTOWANY Z MNIEJSZYM ZEGAREM I WYKONANY W STARSZEJ TECHNOLOGI SKOPAL DUPSKO DROZSZEMU I GOWNIANEMU INTELOWI!!! AMD RULEZZZZZZZZZZZZnow Cie wypuscili :P Pokaz mi gdzie AMD kopie dupsko Intelowi na FSB 533. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 HEHEHEHE TO CHYBA INTEL POWER!!! JESTEM ZADOWOLONY ZE AMD XP TAKTOWANY Z MNIEJSZYM ZEGAREM I WYKONANY W STARSZEJ TECHNOLOGI SKOPAL DUPSKO DROZSZEMU I GOWNIANEMU INTELOWI!!! AMD RULEZZZZZZZZZZZZnow Cie wypuscili :P Pokaz mi gdzie AMD kopie dupsko Intelowi na FSB 533. i tu Ci przyznam rację nie kopie ale blisko jest :) a następca xp tuż tuż i młotki też się szykują :) a co do kruszenia toi jedyny proc którego ukruszyłem to był celek 533a a amd żadnego / a coolerkóew i procków to miałem ładnych sztuk parę/ więc już ten argument to przesuncie do lamusa bo jak ktoś ma zły dzień / dni / to w drewnianym kościele mu cegła na głowę spadnie a co do serii to czy intel czy amd ZAWSZE się opłaca poszukać dobrej partii bo może wyżej pójdzie a azresztą czym siętu podniecać taki zetwa jak u toma jest poza moim zasięgiem gotówkowym / rozrywki kosztują :)/a mocy i tak bym nie wykożystał więc po co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Dobre :))) A moj jest szybszy od Xp2200+ :):):) e to zajebiscie masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Ja tam zdania nie mam;) ale wim ze amd jest dobry w jednej konkurencji a intel w 2-iej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 no fakt ceny ma troszke wysokie, ale potem wyżej można odsprzedać :twisted:hmm, w momencie kupna czegos drogiego juz sporo tracisz, wiec wybieranie topowych modeli procesorów w przeświadczeniu iż później gdy będziesz chciał sprzedać to sporo weźmiesz mija sie trochę z celem(1/3, 1/4 początkowej ceny) Aczkolwiek zdziwiłem się patrzac za jakie ceny leca np. celki 500 MHz 8O ... Nikt nie patrzy na serie procka tylko byle jaki i bedzie dobry - oczywiscie wykluczajac OEM... Bueehehe, cuś Ci się pomyliło.... W takim razie czemu niektóre 1,6A lecą ledwo na 2,4 i to z wymyślnymi blokami, a inne z kolei na boxowych kulerkach smigaja grubo powyżej? Dobra seria to podstawa przy wysokim kręceniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 ja tez mam sentyment to intela i do jego cen hyhy tak serio to nie bedzie AMD plul mi w twarz! smieszny facet jestes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 ja tez mam sentyment to intela i do jego cen hyhy tak serio to nie bedzie AMD plul mi w twarz! smieszny facet jestes Ty tez :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 ja tez mam sentyment to intela i do jego cen hyhy tak serio to nie bedzie AMD plul mi w twarz! smieszny facet jestes Ty tez :D Dlugo mozemy sie tak przezywac Z tym pluciem to raczej odwrotnie chyba jest Chamy z Intela opluwaja AMD , o ile mi wiadomo ( czytac umie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Kaeres ty jesteś naprawde popie... Ten post powinien być zatytułowany Intel SUXXX. Ja jakoś widziałem testy na twojepc i tam PIV jest wolniejszy od XP1600+ dla ciebie ułomny człowieku 1,4GHz. Imperator LOL. Te wasze celki to największy shit jaki widziałem dobrze, że Lancer dał ich testy do porównania. D1300 rozwala Celka 1,2 i to w baaardzo ładnym stylu, na nic się zdała technologia 0,13 i większa ilość pamięci. Kto następny? aha, pieprzenie, że AMD jest produkowany z odpadów hm na waszym miejscu bym się nie odzywał bo to celki są produkowane z odpadów starych P4 (oczywiście te nowe celerony). A trzeba mieć naprawdę zły dzień żeby ukruszyć Amd. Tak więc to biadolenie jest bez sensu. Pan Kaeres jak zwykle chciał wywołać wojne i niestety udało mu się. Ale nawet jak by Amd było 50x szybsze, 50x tańsze to i tak Kaeres wybrałby... Intela. Hm pytanie takie mam czy wydać 200-300zł za „pewność” opłaca się? Wątpie bo większość zaślepiła się firmą na litere I...z tąd te wyssane z palca argumenty jako by Amd było nie stabilne lub się kruszyło. Dlatego każdy wybierze to na co go stać i co się komu spodoba. Istnym bezsensem (dla mnie) jest kupowanie do domu PIV 2- 2,3GHz totalna paranoja i tak tego proca nikt w 100% nie wykorzysta. Ja gram netuje bawie się Flashem i Html’em i w zupełności Athlon mi wystarczy, którego na pewno kupie po „nożyczkach” , ten Duronik, którego mam teraz kiepawo sobie radzi w najnowszych grach. Dlatego bracia łączmy się :):). I tak idealnego procesora w tej chwili nie ma i raczej nie będzie :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 jak ja kurde bele lubie jak wszyscy się kłucą :) a co będie jak AMD wypuści te opterony czy hammery? [gluteus maximus] będzie intel będzie kulał a AMD hulał. I tyle. Jak już ktoś chce coś porównywac niech bieże sprzęt na tych samych zegarach i co? Intel znowu kapa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 temat w sumie bez sensu tylko blotem sie userzy obrzucaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 temat w sumie bez sensu tylko blotem sie userzy obrzucaja czyli jak zwykle :) żadnej nowej inspiracji / moze jakiś user imac'a ciut dołoży x86 albo alphy :/ pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...