Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Już była mowa o tym że podpisy mają mieć po 2 linijki a twój ma z 8(chodzi o ten konfig)

Na tym boardzie to nie jest problem, na jakimś amerykańskim kolesie zapodawali sygnaturki po 20 linii - głupki wymieniali sprzęt jaki mają w domu i w robocie :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jA POSTAWIŁEM 6 LAT TEMU NA AMD I JESTEM ZADOWOLONY MÓJ DURON 1.0 JEST TAK SAMO WYDAJNY JAK PIV  1.6

Zależy w czym. Bo mi się wydaje, że jedynym testem w jakim może być tak samo wydajny jak P4 jest test na "ogrzewanie" pokoju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ta dyskusja jest bez sensu to jest tak jakby porownywac architekture prockow x86 z prockami Alphy ... bla bla bla Alpha miala ponad 4 lata temu 500 MHz a Intel wtedy produkowal P2 333 MHz ... i gowno z tego bo Alphy nie mozna wykorzystac w zadaniach zycia codziennego to jest proc do zastosowan serwerowych a mial tak wyskoi zegra tylko datego ze mial duzo prostsza arhitekture bez implementacji "tysiecy" instrukcji pod ktore oprogramowanie nie jest do tej pory zoptymalizowane :PPPP szkoda gadac co tu porownywac kazdy ma swoj gust ja uwazam ze AMD rlz chociaz mam cela ale skladalem juz rozne systemy ADM i Intel i zawsze w zastosowaniach domowych AMD bylo gora jak dla mnie ... a kruszenie redzenia w AMD buahhahah... jak sie za duzo pije i sie raczki trzesa to juz wasz problem .. problem Intelowcow ktorzy nie widza i nie chca dopuscic do swojej swiadomosci faktu ze Intelowi AMD skopalo dupe wraz z wypuszczeniem Athlona na nowej magistrali wzietej prosto z systemow Alpha !!!!!! AMD Rulezzz For Ever !!!!! Sledge Hammer Is Comming To Crush Intel Once Again !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres ty jesteś naprawde popie... Ten post powinien być zatytułowany Intel SUXXX. Ja jakoś widziałem testy na twojepc i tam PIV jest wolniejszy od XP1600+ dla ciebie ułomny człowieku 1,4GHz. Imperator LOL. Te wasze celki to największy shit jaki widziałem dobrze, że Lancer dał ich testy do porównania. D1300 rozwala Celka 1,2 i to w baaardzo ładnym stylu, na nic się zdała technologia 0,13 i większa ilość pamięci. Kto następny? aha, pieprzenie, że AMD jest produkowany z odpadów hm na waszym miejscu bym się nie odzywał bo to celki są produkowane z odpadów starych P4 (oczywiście te nowe celerony). A trzeba mieć naprawdę zły dzień żeby ukruszyć Amd. Tak więc to biadolenie jest bez sensu. Pan Kaeres jak zwykle chciał wywołać wojne i niestety udało mu się. Ale nawet jak by Amd było 50x szybsze, 50x tańsze to i tak Kaeres wybrałby... Intela. Hm pytanie takie mam czy wydać 200-300zł za „pewność” opłaca się? Wątpie bo większość zaślepiła się firmą na litere I...z tąd te wyssane z palca argumenty jako by Amd było nie stabilne lub się kruszyło. Dlatego każdy wybierze to na co go stać i co się komu spodoba. Istnym bezsensem (dla mnie) jest kupowanie do domu PIV 2- 2,3GHz  totalna paranoja i tak tego proca nikt w 100% nie wykorzysta. Ja gram netuje bawie się Flashem i Html’em i w zupełności Athlon mi wystarczy, którego na pewno kupie po „nożyczkach” , ten Duronik, którego mam teraz kiepawo sobie radzi w najnowszych grach. Dlatego bracia łączmy się :):). I tak idealnego procesora w tej chwili nie ma i raczej nie będzie :P .

Popier... to moze byc ktos kto pisze takie bzdety jak Ty. Pewnie chidzolo CI o to, ze topic ma sie nazywac Intel sux ale mniejsza z tym :P

Nie powinien sie nazywac intel sux bo wtedy na AMD nie byloby slow - haha.

Masz tak ciulowego proca, a wyzywasz celki tualatainy ? - nie rob tego plizzz :)

AMD nigdy nie bedzie szybsze od Intela, a juz napewno nie 50x bo wtedy napewno bym wybral ta szybsza opcje - koniu!!!

Tobie duron w zupelnosci wystarcza a innym celeron - glupia uwage zuciles zwazajac na topic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm. ja mysle ze jednak AMD jest lepsze "jeszcze" od Intela, w tescie widac ze P4 2.4ghz jest lepszy niz Athlon XP 2100+ ale jednak wzialbym athlona ze wzgledu ze do p4 musialbym qpic po pierwsze droga plyte, po drugie rdramy ktore sa drozsze duzo niz ddr. Jednym slowem bardziej oplacaclny jest athlon. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało sie wypowiadam, ale każdy post na boardzie Tweaka przeczytałem i powoli trace cierpliwość do takich ludzi jak Kaeres. Człowieku, Ty sie po prostu musisz leczyć! (no chyba , że pracujesz dla Intela - to jeszcze to moge zrozumieć...) Twoich postów wogóle mi sie nie chce czytać, śmiech mnie ogarnia , a tak w ogóle to mi Ciebie szkoda ...

Mieszasz wszystkim w głowach, wypowiadasz sie o rzeczach których w rękach nie miałeś, a może nawet na oczy nie widziałeś - ci co sie na sprzęcie nie znają mają mentlik w głowie po czytaniu twoich postów. ludzie zaglądają tu żeby sie czegoś dowiedzieć konkretnego, a nie czytać gdybań i twoich chorych wywodów!

:!: Mam propzycje do adminów żeby posty Kaeresa tego typu blokowali. :!:

Moim zdaniem powinien wogóle dostać bana :D za zamieszanie jakie tu wywołuje!

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla jednych bedzie mało pIV2.0 + gf4400 a innym wystarczy celek 450 + riva128 :wink:

A tak jest w moim przypadku, nie uważam że intel ma <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe procki, a amd zajebiste. Ale człowiek który pracuje na siebie i wie co to znaczy zarobić pieniążki nie bedzie wywalał ich w błoto! Do tej pory miałem intela i w mojego BX440 mam zamiar wsadzić cela T 1.2 bo jest to tanie i "dość wydajne" rozwiązanie. Po wakacjach bede miał większą kase i przesiadam się na AMD, a cela bedzie miała młodsz siostra, który starczy jej na kilka lat! Dodam tylko tyle że intele nienawidze bardzie niż tpsa! Żeby trzeba było przerabiać proca by go włożyć do starej płyty! Moim zdaniem Intel ma mnie w [gluteus maximus]! I to jest baaardzo dobry powód żeby zrezygnować z usług tej firmy i korzystać z konkurencji nawet jeśli jest troche gorsza! To tyle.

Kaeres daj se siana!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało sie wypowiadam, ale każdy post na boardzie Tweaka przeczytałem i powoli trace cierpliwość do takich ludzi jak Kaeres. Człowieku, Ty sie po prostu musisz leczyć! (no chyba , że pracujesz dla Intela - to jeszcze to moge zrozumieć...) Twoich postów wogóle mi sie nie chce czytać, śmiech mnie ogarnia , a tak w ogóle to mi Ciebie szkoda ...  

Mieszasz wszystkim w głowach, wypowiadasz sie o rzeczach których w rękach nie miałeś, a może nawet na oczy nie widziałeś - ci co sie na sprzęcie nie znają mają mentlik w głowie po czytaniu twoich postów. ludzie zaglądają tu żeby sie czegoś dowiedzieć konkretnego, a nie czytać gdybań i twoich chorych wywodów!  

:!: Mam propzycje do adminów żeby posty Kaeresa tego typu blokowali.  :!:  

Moim zdaniem powinien wogóle dostać bana :D  za zamieszanie jakie tu wywołuje!  

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla jednych bedzie mało pIV2.0 + gf4400 a innym wystarczy celek 450 + riva128 :wink:  

A tak jest w moim przypadku, nie uważam że intel ma <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe procki, a amd zajebiste.

Lepiej bym tego nie napisał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...dam se siana jak nie bedzie juz tutaj takich ludzi jak tristan, pit_er, Ty i paru jeszcze innych.

Czy Ty człowieku masz coś do mnie???

Nie zauważyłem żeby ktoś wojował na tym forum bardziej od Ciebie!

Zawsze cały bałagan to Ty wywołujesz i przez Ciebie sie wszyscy wyzywają!

Nawet tak bardzo krytykownany Nyny musi zostać mocno podpuszczony żeby komukolwiek inwektyw nawrzucać!

Szczerze mówiąc mam w poważaniu co o mnie myślisz, ale jestem święcie przekonany że większość userów ma Twojej Osoby serdecznie dość, podejrzewam że nawet zagorzali zwolennicy Intela!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...dam se siana jak nie bedzie juz tutaj takich ludzi jak tristan, pit_er, Ty i paru jeszcze innych.

Nawet tak bardzo krytykownany Nyny musi zostać mocno podpuszczony żeby komukolwiek inwektyw nawrzucać!

Szczerze mówiąc mam w poważaniu co o mnie myślisz, ale jestem święcie przekonany że większość userów ma Twojej Osoby serdecznie dość, podejrzewam że nawet zagorzali zwolennicy Intela!

Proponuje zebysmy sie omijali z daleka. A moich wypocin czytac nie musisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stara walka hanysa z warszawiokiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcąc nie chcąc musze twoje posty czytać, bo ciężko jest cie na tym forum ominąć, nie chce cie wcale obrazić, ale to co robisz to nie tylko jest nudne zaśmiecanie forum, ale po prostu żenujące. Próbowałem Cie człowieku zrozumieć, ale jakoś w żaden racjonalny sposób nie moge.

prcujesz dla intela, masz 7 lat, kompleksy czy co? Bo sam nie wiem ...

a to że cie ktoś od lamerów, idiotów itp. wyzywa to sam sie o to prosisz, więc pretensje możesz mieć tylko do siebie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro jadę do wawy na okęcie zawieś rodziców na lotnisko potem z dziewczynie pokarzę troche warszawy (jedzie ze mną)

Do kearesa

"Jak tak patrze na wychowanie goroli to faktycznie zaluje, ze sie nie urodzilem hanysem "

oco ci z tym chodzi naprawde ludzie mogą być kulturalni badź nie i to niekonicznie z kąd pochodzą

Ps co robisz w czwartek lub w sobotę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro jadę do wawy na okęcie zawieś rodziców na lotnisko potem z dziewczynie pokarzę troche warszawy (jedzie ze mną)

Do kearesa  

"Jak tak patrze na wychowanie goroli to faktycznie zaluje, ze sie nie urodzilem hanysem "

oco ci z tym chodzi naprawde ludzie mogą być kulturalni badź nie i to niekonicznie z kąd pochodzą  

Ps co robisz w czwartek lub w sobotę?

W czwartek mam wolny wieczor (ale to wyszlo :D )

Jezeli chodzi Ci o piwko to moglbys wpasc do Żor. Oprowadze i pokaze pare fajnych knajpek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres zmień sobie ten podpis. Po prostu  się pisze oddzielnie! :evil:

Szkoda, ze z uszczypliwoscia ale dziekuje za upomnienie. Juz poprawiam.

BTW napisalem ponad 1200 postow a dopiero teraz sie ktos kapnal :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:!: Mam propzycje do adminów żeby posty Kaeresa tego typu blokowali.  :!:  

Moim zdaniem powinien wogóle dostać bana :D  za zamieszanie jakie tu wywołuje!  

A tak jest w moim przypadku, nie uważam że intel ma <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe procki, a amd zajebiste. Ale człowiek który pracuje na siebie i wie co to znaczy zarobić pieniążki nie bedzie wywalał ich w błoto! Do tej pory miałem intela i w mojego BX440 mam zamiar wsadzić cela T 1.2 bo jest to tanie i "dość wydajne" rozwiązanie. Po wakacjach bede miał większą kase i przesiadam się na AMD, a cela bedzie miała młodsz siostra, który starczy jej na kilka lat! Dodam tylko tyle że intele nienawidze bardzie niż tpsa! Żeby trzeba było przerabiać proca by go włożyć do starej płyty! Moim zdaniem Intel ma mnie w [gluteus maximus]! I to jest baaardzo dobry powód żeby zrezygnować z usług tej firmy i korzystać z konkurencji nawet jeśli jest troche gorsza! To tyle.

Kaeres daj se siana!

W pełni się z Tobą zgadzam - w szczególności w zakresue lamerstwa kaeresa. Pisałem już o tym wcześniej Powinien dostać bana na tydzień, bo niech już sobie fanatyzuje za tym intelem, ale niech nie mąci ludziom w głowach!

Mam jeszcze jeden pomysł - może dopisać mu specjalny status np "lamer" albo coś w tym stylu. Każdy będzie wiedział z kim ma do czynienia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co wam powiem

Wasz kłótnia przypomina kłótnie dwuletnich dzieci które się biją o swoje zabawki w piaskownicy. Nie wiem co o tym sądzą inni ale mi się juz niedobrze robi jak widze tą ciągłą walke między wami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...