Adriand Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam! Wiem ze ten wątek już był! ale nie wiem co mam dalej robić! Mam ta plyte oraz processor co w opisie! Z ustawien biosu podkrecic moge jedynie Fsb do 224 Mhz ... Pozniej jak daje jeden mhz wiecej to mi system nie startuje .. Uruchamia sie Raid ktory jest wylaczony i nie wiem o co chodzi.. Napiecia mam standardowe .. HTT x 4 - Memorki Elixir 256mb 266mhz + Elixir 256 mb 400mhz ... Chcialem sie tez zapytac jak wy podkęcacie do np 250-290 fsb jak te ramy daja rade poniewaz moje na fsb 244 podkrecilem o 25%.. Mozna jakos podkrecic sam processor? Mam tez program clockgen ktorym podkrecam fsb do 250 - z poziomu windowsa - pozniej wiesza sie system ... Ale pomijajac ten program dlaczego w biosie nie moge dac wiecej niz 224 fsb a z poziomu windowsa tym programem idzie mi wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...hl=k8n+platinum Masz topik o tej płycie, tam mogłeś zadać pytanie. Poza tym jest coś takiego jak dzielniki pamięci - FAQ OC A64 się kłania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...