futureman Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Mam problem, ostatnio skończył mi się tusz czarny w drukarce Epson i nie mogę przez to w ogóle drukować czyli ani czarnym ani kolorowym tuszem. A kolorowy jest w drukarce, nawet ponad połowa, po prostu drukarka zablokowała możliwość drukowania. A mam do wydrukowania kilka stron mogą być nawet na niebiesko a tu się nie da. Więc czy są jakieś programy które oszukają tą drukarkę albo umożliwią drukowanie na kolorowo jeśli nie mam czarnego tuszu ? albo jakieś sposoby żeby wydrukować na kolorowo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 http://www.ssclg.com/download/sscserve.exe u mnie dziala jak tralala (epson 680) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 u mnie nie działa na epson c42 i nie mam pojęcia co zrobić, żeby działał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...