lucasek81 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 OStantio nie mogę sobie poradzić z tym problemem. Mam laptopa Aristo 1600. zainstalowałem teraz nero 7.5.9.0. Wcześniej próbowałem zainstalować strasze wersji Nero 7, za kazdy odinstalowaniu czysciłem rejestr. niestety. nadal mam komunikat ze nośnik nie jest nośnikiem dvd rw - on twierdzi że to DVD-ROM ;) sam nie wiem co teraz zrobić - czy muszę odinstalować? i coś pokombinować czy moze windowsa od nowa... szukałem jakiegoś helpa do tego ale nic sluszengo nie znalazłem Pzodrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michbar Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 A próbowałeś z inną płytą czy cały czas męczysz tą samą. Moim zdaniem wina płyty, porostu wysiadła miałem tak kilka razy niestety płyty nie są wieczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 daemon-tools zainstalwoany? u mnie wlasnie takie problemy robi... musze wylaczac sterowniki daemona-toolsa w menadzerze urzadzen jesli chce nagrac\skasowac jakas plyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasek81 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 daemon-tools zainstalwoany? u mnie wlasnie takie problemy robi... musze wylaczac sterowniki daemona-toolsa w menadzerze urzadzen jesli chce nagrac\skasowac jakas plyte tak mam deamona zainstalowanego ... hm spróbuje coś wymyslić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 wywal tego nerona... zainstaluj jakiegokolwiek z serii 6xxx, to rozwiaze twoj problem, poza tym badz legalny (nie zebym mowil, ze nie jestes ;-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
00Piotrek00 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 a ja mam problem z nagrywarką ;) : na dvd nagrywa maksymalnie 700MB.....tak jakby płyta była cd... używałem różnego softu.... nie jestem pewien czy nie robi się tak od instalacji nowego firmware - dość dawno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...